Bildirim
SATRANÇ Notasyon kağıdı bilenler yardım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eğer beyaz taraf kazandıysa üst taraftaki sonuç kısmına 1, diğer sonuç kısmına 0 yazacaksın. Durum tersiyse numaralrı değiştireceksin, pat ile bittiyse sonuç kısımlarına 1/2 yazacaksın. Aşağıda saat simgesi olan yerlere sol tarafa beyazın kalan dakikasını, sağ tarafa siyahın kalan dakikasını yazacaksın sanırım. -
Sonuç yazan yere kim kazandırsa yanina 1 yazılıyor kaybedene 0 .Alttaki yerde bir ise yaramıyor diye biliyorum -
Satranç oynama günah
-
Kazanana 1 yazcaksin saatin yanina da hamleleri yazmaya devam edeceksin sanırım. Masa dagilmassa notasyon sorun olmaz zaten. Ben yaptigim hamleleri unutunca salliyordum. -
Ama hamle olarak göstermiş orayı(40...) demiş? Saat niye var ki? -
Bir bilgim yok -
Dağılmaz inşallah Yine de hem hamle yeri hem saat olması ilginç?
-
Neden saat var bilmiyorun ana hamle yazilmasi gerektiginden eminim yoksa hamle sayisinda hata cikar. -
Beyaz kazanırsa 1 0 yazarsın siyahta 0 1 . Yani yenenin karşısına 1 yazacaksın
Berabere kalırsa 1/2 yazılır
Alttakiler önemsiz istersen o hamlede saat yazarsın -
Ah ulen ne günlerdi BEKO da 1 masa da ikinci koltukta otururdum hep -
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. -
quote:
Orijinalden alıntı: monsters156
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.
Önemli değil ukd var mı birde hangi turnuvaya katılacaksın -
Bu turnuva sonunda olacak inşallah ukd.Hatay il birinciliği. -
Sizin ukd? -
quote:
Sizin ukd?
1400 kusurdu ama sadece beko turnuvalarina katilabildim. Malum devlet okullarindan iyi bilen olmuyordu hep asagiya cekiyorlardi . 3 defa kupayi son macta verdik hic okula kupa götüremedim hep bir icimde ukte kalmıştır.
Ukd 1400 du amaaz turnuvaya katildigimdan 1700 luk ukd olanlari devirdigim defalarca oldu
Zaten son beko da da Izmir de 4. Oldum yarim puanla 2.
1 puanla 1. Lik kacti arti takim kaybetti kupa gitti
O turnuvadada zaten TR3 . Sune yenilmistim eski bir arkadasimsağlık olsun
Isteyenle kapisirim sıkıntı olmaz
-
Ek olarak Özel Fatih vb satrancta ilk 3 e giren okullardan burs teklifi geldi ama gitmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 13 Ocak 2017; 22:20:42 > -
Hocam beko turnuvası dediğiniz turnuva? -
quote:
Hocam beko turnuvası dediğiniz turnuva?
İzmir il turnuvası .İzmirde ilk 3 e girersende Sonrasında Antalya ya Türkiye Seçmelerine gidiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 13 Ocak 2017; 22:20:14 > -
İlk maçı kazandım ama baya zorladı
Benzer içerikler
- dexday 50 mg yorumlar
- minoxil saç spreyi
- gereksiz bilgiler
- japonya teknoloji mağazaları
- istanbulda arabada sevişilecek yerler
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- samsung projeksiyonlu telefon
- huawei boykot mu
- moonwalker ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X