Şimdi Ara

Satma probleminiz olmasa Mazda'mı alırdınız Honda'mı neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satma problemi yok diyelim istediniğinizde değeri düşmeden hızlıca satabileceksiniz, hangisini neden seçerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satma problemi olduğu halde ikisini de test edip hiç ikilemde kalmadan mazdayı tercih ettim.

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Satma problemi olduğu halde ikisini de test edip hiç ikilemde kalmadan mazdayı tercih ettim.

Peki neden hocam? ikisinide test etmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 5 Ağustos 2017; 16:2:16 >
  • Hocam uzun uzun anlatayım madem. 2015 'in aralık ayında sıfır araç almayı kafaya koymuştum. Tabi ben biraz pimpirikli adamım, aralığa kadar tam 6 ay bütçeme yakın fiyatlardaki araçların hepsini netten ordan burdan araştırdım. Bütçem 65-75 bin tl arasındaydı. O fiyat aralığındaki neredeyse bütün c sınıfı otomatik vites araçlarla test sürüşüne çıktım. Sürdüğüm araçların hemen hepsi gerçekten çok iyiydi. Kia ceed ten tutun giulietta ya, golften focusa, auristen civice hepsini test ettim. Bunların hiçbirisi de kötü araçlar değildi, hepsinin kendine özgü artıları eksileri vardı bana göre. En son eşimle 74 bin tlye elegance paket navigasyonlu civic almaya karar verdik ve adana honda bayiine doğru yola çıktık. Giderken kırmızı ışıklarda durduk. Eşim aa bu ne güzelmiş, bu araba ne? dedi. Bende hangisi dedim yol kenarında mazda bayiisininin önünde duran mazda3 ü gösterdi. O yoldan kaç defa geçmişimdir hiç farketmemiştim mazda bayiisini o güne kadar. Allah var hiç mazda aklıma da gelmemişti. Fiyatını felan da bilmiyorum hiç. bir bakalım ona da dedim. Bayiiye girdik satış temsilcisi aracı anlattı felan gel bir test sürüşüne çıkalım dedi. Sürücü koltuğuna oturdum içimden lan ben bunu alacam dedim. Yolda geziyoruz, bir çok kişi araca bakıyor, inceliyor. 5 dk kısa bir test sürüşünden sonra pazarlığa oturduk 71 bin tlye anlaştık. O pimpirikli ibrahimden eser yok. Araştırmak felan aklıma bile gelmiyor. Aldığımdan beri hiç bir gün pişmanlık yaşamadım aksine hâlâ iyi ki bunu almışım diyorum. Eksileri tabiiki var, beğenmediğim tarafları var. Tesadüf bugün de gelin arabası olacak aracım. foto atmayı bilsem gelin gibi aracımı atardım buraya az nazar değsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam uzun uzun anlatayım madem. 2015 'in aralık ayında sıfır araç almayı kafaya koymuştum. Tabi ben biraz pimpirikli adamım, aralığa kadar tam 6 ay bütçeme yakın fiyatlardaki araçların hepsini netten ordan burdan araştırdım. Bütçem 65-75 bin tl arasındaydı. O fiyat aralığındaki neredeyse bütün c sınıfı otomatik vites araçlarla test sürüşüne çıktım. Sürdüğüm araçların hemen hepsi gerçekten çok iyiydi. Kia ceed ten tutun giulietta ya, golften focusa, auristen civice hepsini test ettim. Bunların hiçbirisi de kötü araçlar değildi, hepsinin kendine özgü artıları eksileri vardı bana göre. En son eşimle 74 bin tlye elegance paket navigasyonlu civic almaya karar verdik ve adana honda bayiine doğru yola çıktık. Giderken kırmızı ışıklarda durduk. Eşim aa bu ne güzelmiş, bu araba ne? dedi. Bende hangisi dedim yol kenarında mazda bayiisininin önünde duran mazda3 ü gösterdi. O yoldan kaç defa geçmişimdir hiç farketmemiştim mazda bayiisini o güne kadar. Allah var hiç mazda aklıma da gelmemişti. Fiyatını felan da bilmiyorum hiç. bir bakalım ona da dedim. Bayiiye girdik satış temsilcisi aracı anlattı felan gel bir test sürüşüne çıkalım dedi. Sürücü koltuğuna oturdum içimden lan ben bunu alacam dedim. Yolda geziyoruz, bir çok kişi araca bakıyor, inceliyor. 5 dk kısa bir test sürüşünden sonra pazarlığa oturduk 71 bin tlye anlaştık. O pimpirikli ibrahimden eser yok. Araştırmak felan aklıma bile gelmiyor. Aldığımdan beri hiç bir gün pişmanlık yaşamadım aksine hâlâ iyi ki bunu almışım diyorum. Eksileri tabiiki var, beğenmediğim tarafları var. Tesadüf bugün de gelin arabası olacak aracım. foto atmayı bilsem gelin gibi aracımı atardım buraya az nazar değsin

Hocam hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanırmayı nasip eylesin, ben hep diyorum Mazda Japon Alfa Romeosu bence

araba dizel mi benzin mi?

• Sağolun hocam Allah daha iyilerini size nasip etsin. Benzinli araç

Sağolun hocam Allah daha iyilerini size nasip etsin. Benzinli araç

İnşallah hocam herkes istediği hakettiği arabaya sahip olsun.

Hocam uzun uzun anlatayım madem. 2015 'in aralık ayında sıfır araç almayı kafaya koymuştum. Tabi ben biraz pimpirikli adamım, aralığa kadar tam 6 ay bütçeme yakın fiyatlardaki araçların hepsini netten ordan burdan araştırdım. Bütçem 65-75 bin tl arasındaydı. O fiyat aralığındaki neredeyse bütün c sınıfı otomatik vites araçlarla test sürüşüne çıktım. Sürdüğüm araçların hemen hepsi gerçekten çok iyiydi. Kia ceed ten tutun giulietta ya, golften focusa, auristen civice hepsini test ettim. Bunların hiçbirisi de kötü araçlar değildi, hepsinin kendine özgü artıları eksileri vardı bana göre. En son eşimle 74 bin tlye elegance paket navigasyonlu civic almaya karar verdik ve adana honda bayiine doğru yola çıktık. Giderken kırmızı ışıklarda durduk. Eşim aa bu ne güzelmiş, bu araba ne? dedi. Bende hangisi dedim yol kenarında mazda bayiisininin önünde duran mazda3 ü gösterdi. O yoldan kaç defa geçmişimdir hiç farketmemiştim mazda bayiisini o güne kadar. Allah var hiç mazda aklıma da gelmemişti. Fiyatını felan da bilmiyorum hiç. bir bakalım ona da dedim. Bayiiye girdik satış temsilcisi aracı anlattı felan gel bir test sürüşüne çıkalım dedi. Sürücü koltuğuna oturdum içimden lan ben bunu alacam dedim. Yolda geziyoruz, bir çok kişi araca bakıyor, inceliyor. 5 dk kısa bir test sürüşünden sonra pazarlığa oturduk 71 bin tlye anlaştık. O pimpirikli ibrahimden eser yok. Araştırmak felan aklıma bile gelmiyor. Aldığımdan beri hiç bir gün pişmanlık yaşamadım aksine hâlâ iyi ki bunu almışım diyorum. Eksileri tabiiki var, beğenmediğim tarafları var. Tesadüf bugün de gelin arabası olacak aracım. foto atmayı bilsem gelin gibi aracımı atardım buraya az nazar değsin

Hocam eksileri ve beğenmediğiniz yönlerini söyleyebilrimisiniz.Şehir içi yakıt tüketimi nedir.

• İkinci elde değer kaybetmeyen bir araç varsa oda Honda'dır arkadaşlar. Sahibinden de görüyoruz sıfırından daha pahalı ikinci eller bile var Tabii sahibinin eklediği şeyler illa ki vardır ona göre fiyat vermiştir ama diğer tüm araçlarında ikinci elde asla değer kaybettirmez Mazda'yı ben şahsen kıyaslanacak bir araba olarak bile göremiyorum. Elbet sevenleri benden daha çok bilenleri vardır saygısızlık etmeyeyim ama Honda varken Mazda konuşulmazmış gibi geliyor.

Orijinalden alıntı: pac worlds

quote:

Hocam eksileri ve beğenmediğiniz yönlerini söyleyebilrimisiniz.Şehir içi yakıt tüketimi nedir.

Bana göre eksi yönleri:

1) ş.içinde ve düz yolda performansı gayet iyi ancak yokuş yukarı tırmanırken hele de araç doluysa çok zorlanıyor, çok bağırıyor.

2) benim bulunduğum şehirdeki mazda servisi diğer illerdekine göre biraz daha pahalı

3) 130 kmh hızdan sonra içeriye dayanılmaz şekilde rüzgar sesi alıyor. 130 kmh hıza kadar hiç sıkıntı yok ama.

• Mazda Japonyada en küçük üretici diye biliyorum. ama gözler üzerinde. Toyota ortaklığı mesela.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.