Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malcomgerenimo

ya ben de bu işi anlamıyorum ha millet o kadar mı salak yoksa bu adamlar mı kendilerini cok zeki sanıyo? benim baktıgım en az 4 magaza da fiyatlarımız su kadardan bu kadara indi yuz de 50 60 indirim vs. ama gozlugun fiyatı heryerde aynı burda da benim baktıgım gözlük yine 230 lira :)

Her gözlüğün distribütör tarafından belirlenen bir liste fiyatı var ve gözlükçüler bu liste fiyatlarından kendi insiyatifleri kadar indirim yapabiliyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba kolay gelsin

RB2027
    PREDATOR 2
    Color code: 601/82

http://www.ray-ban.com/turkey/products/sun/RB2027

bu ürüne fiyat alabilirmiyim

teşekkürler
  • Mesajım bulunsun.
  • ben de şişlide oturuyorum ve tam bugün gözlük baktım ama kafama göre bişey bulamadım. dükkanının yerini söyle yarın geleyim
  • wayfarer 2140 ne kadar acaba?
  • rb3211 014/13 small
    rb4125 cat 500 cristal brown small

bu gözlüklerin fiyatını öğrenebilir miyim?
  • Sanırım arkadaş konuyla artık ilgilenmiyor, hiç cevapları görünmüyor forumda??? Bende iki model sormak istiyordum..
  • sormak istediğiniz ürünleri pm olarak sorabilirsiniz

• pm
  • bi fiyat teklifi için bende pm attım.

rayban rb 4118 - 710 polarize
  • takip
  • Yaz geliyor bir kac yeni modelin fiyatını eklersen karsilastirma yapma şansını bulalım. Uygun olursa ben 2 tane rayban alırım kesin. Yeni modeller geldiyse araştıralım gezelim beğenelim :)
  • ürünlerihttp://www.gozlukdenizi.com adresinden inceleyip beğendiğiniz modeli pm ile gönderebilirsiniz

• Mesajım bulunsun. İletişime geçeceğim.
  • PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Nisan 2011; 17:12:01 >
  • Arkadaş artık ürünlerini %50 indirimli satmıyormuş..Bilginize.. Sezon olduğu için fiyatları arttırmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Arkadaş artık ürünlerini %50 indirimli satmıyormuş..Bilginize.. Sezon olduğu için fiyatları arttırmış...

NET %50 hatta daha fazla indirimli ürünlerimiz de var hala. sadece bazı markaların distribütörleri sezon içindeyiz diye kısıtlamaya gidiyor. zaten buradan pm ile soran arkadaşlara biraz daha yardımcı olmaya çalışıyorum. hatta doğruyu söylemek için çoğu yerde "tüm ürünlerde net %50'yi" de kaldırmış bulunmaktayım.

sezon içinde olduğumuz için tüm gözlük soracak arkadaşlardan anlayışlı olmalarını bekliyorum

• Ray-Ban 002/9a fiyat alabilirmiyim.
  • pm
  • lazim olabilir hayirli satislar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.