Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takip, hayirli satislar
  • Sitemize optik çerçeveler de eklenmeye başladı. Optik çerçeve istekleriniz varsa pm ile de gönderebilirsiniz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

Sitemize optik çerçeveler de eklenmeye başladı. Optik çerçeve istekleriniz varsa pm ile de gönderebilirsiniz

siteden incelediğimiz optik gözlükleri hepsi elinizde mevcut mu? ayrıca teslim süreleri ne kadar sürede olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

Sitemize optik çerçeveler de eklenmeye başladı. Optik çerçeve istekleriniz varsa pm ile de gönderebilirsiniz

siteden incelediğimiz optik gözlükleri hepsi elinizde mevcut mu? ayrıca teslim süreleri ne kadar sürede olur ?

sitedeki optik çerçevelerin hepsi şu anda stoklarımızda mevcut. ödemenin yapıldığı gün kargoya verilir, ikamet ettiğiniz şehre göre 1 ila 3 gün içinde elinizde olur

• RAY BAN RB3454E - 001/13

RAY BAN RB3454E - 004/71

Ray-Ban RB3454E 003/8G

Hocam öğrenci için güzel bir fiyat bekliyorum senden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Ekim 2011; 22:46:21 >

• Evet hocam gecen sene valideye gözlük almıstım senden, kendime OAKLEY günes gözlüğü almak istiyorum ama sitende yok hâla, yok mu bi ihtimal bu markanın satışına baslamak için ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Evet hocam gecen sene valideye gözlük almıstım senden, kendime OAKLEY günes gözlüğü almak istiyorum ama sitende yok hâla, yok mu bi ihtimal bu markanın satışına baslamak için ???

merhaba

oakley temin etmiyoruz. aynı segmentteki tag heuer i temin edebiliyoruz.

• merhaba bı model verecegım bana pm ıle donus yapabılırmısınız?

PRADA 07 H 7RI3M1 SPS07H
  • Ürün dün elime ulaştı. Hızlı kargo için teşekkürler. Yalnız garanti belgesinin doldurulması zorunlu olan bazı yerleri doldurulmamıştı. Sebebi nedir?

http://www.gozlukdenizi.com/pinfo.asp?pid=4237

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 18 Kasım 2011; 10:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Ürün dün elime ulaştı. Hızlı kargo için teşekkürler. Yalnız garanti belgesinin doldurulması zorunlu olan bazı yerleri doldurulmamıştı. Sebebi nedir?

http://www.gozlukdenizi.com/pinfo.asp?pid=4237

Merhaba

Ürününüzü iyi günlerde kullanın. Mailde de cevap verdim gerçi; garanti belgesinde firmamızın kaşesi olduğu için bazı alanların dolurulmasına gerek kalmıyor.

• Bugüne kadar güvenip de alışveriş yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra donanımhaber'den satışımız olmayacak. İlginiz için herkese teşekkür ederim.

• http://www.lunettesde.com/wp-content/uploads/2011/09/fiche-op-523.jpg

Şu gözlüğü istiyorum acaba bulabilir misiniz..!?
    EBAY'den alışveriş yapamadığım için size yönlendirdim kendimi.
  • Arkadaşlar fake ve replika da olabilir. Rayban 8305 hada 8306 modelini arıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
  • Ray-Ban RB3296 006/71 modeli mevcut mu ?
  • RB3421 004/9A
    Amerikadan satın aldım. Polarize olan modeli. Gözlük camında P harfi ile belirtilmiş durumda. Çok az kullanıldı ve ilk günki gibi çok temiz. Orjinal kılıfı ile birlikte verilecektir.

200 TL ye satıyorum. Mağazalarda fiyatı pazarlıklı 350-400 TL civarında. Bu nedenle fiyatı oldukça uygun.

Ray-Ban ® RB3421sunglasses for men are a classic, sport-driven metal design. The easy to wear rectangular sunglasses have a wrapped fit for full coverage. A small metal pl***ue with an engraved Ray-Ban ® logo accents the end pieces of the temples. Ray-Ban ® RB3421 sunglasses sit perfectly snug on medium to larger faces. Ray-Ban ® lenses come in a polarized option. As always, Ray-Ban ® sunglasses are laser inscribed with a traditional Ray-Ban ® signature logo on the right lens.

Color Name: Gunmetal Frame/Green Polarized Lens
    · metal
    · metal frame
    · plastic lens
    · 62mm

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.