Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m_alpay nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: jubujup
    m_alpay nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

İyi dileklerinizden ve ilginizden oturu tesekkur ederim. Takdire deger bir satıcı guven sıkıntısı yasayanlar hic tereddut etmesinler. Tekrar tesekkur eder bol kazanclı satıslar dilerim.
  • özel motorlu devriye görevi yapıyorum bana nasıl modeller önerebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Zodium

özel motorlu devriye görevi yapıyorum bana nasıl modeller önerebilirsiniz.

tag heuer ürünleri veya ray-ban in 4039, 3308 gibi modellerini önerebilirim

Referanslarim: nopinefrin , Umit__Sen , stjimmy , cool_boy10 , loyalmale , Chaoss , AnFoU , güney tan , floods , Métropol , carismadaly , Patience , RaistlinXX,police41,DHeMLy-CHaY,ronalldowen,gunes016,batuhan57,Furkán,tracy,crwly,aylax,knight0fheaven,zaxurani,evrensel01,turkapil,soldier_x,Ebu Yunus,efesliefe,kırmızı pelerin,Cumaovalı1907,furkanemre8,dodiko,Vengeance Falls,KHeto,BuMé®@NG,ozgurs59,muh.sar,malicokyasar,l,kubilayn,kikero,stouuiop*,boran729,bluee24*, gs09gs09,sakamisin*,bettor26,denizbülent*,Murat Alper,furkan_2280,ÖzGüR-LüK,bosp34,Cool_psy,sapiens_,bilal47,EPICA*,Leonin,fensinn,lateran,Section8,Drmzgl*,Metalürjist,musta35,salom,ömerdemir38,likyas,enginsanli,Josephanzel*,raul_meireles,QRX*,THE LAZ,awos,Megathrone26,disconnect07*,dulger58*,laboral*,merillia,Guthrath,c0mpeng,hellas,yaso1975*,h@ydut,ibrahim477*,med_cezir01,ercyln,PoliceOfficer*,cviper*,aasemihc*,mtnckr*,cengo176,by.optimist,Insane,Focusstayling,JorgeSalcedo(Çek satış işlemi gerçekleştip referans almadığım forumdaşlar-sadece satış yaptıklarım-10'larca arkadaşlada alim yaparak alışverişim olmuştur.)

berkay956,kubilayuzun = Önermem .
    volkitolki77 = kesinlikle bulasmayin.urun icin 3 gun onceden soz verir eve gidince size sanalpazar linkini atiyorum der ama ertesi gun oldu mu telefonu elden sattim diyerek smile icerikli mesaj atar.kesinlikle kendisine guvenilip alisveris yapilacak birisi degildir. kesinlikle önermem kendisini !
  • takip.
  • lost 11062 ve exess 1385 modellerininin fiyatlarını alabilir miyim?
    plextor, baltacıfatih, hakan80, ayseo
    s_mert, ask10_00, shopar45, bombjack, BreakBeaT,
    firari3004, 27fatih, _-CaGO-_, vitriol, _CarpeDiem_, Diricans_RM, milliadam, blueyed, ___Murat___, bombjack, firari3004 ve yazamadıklarım
  • hocam be pradanın beyaz çerçeveli olanını istiyorum yanında üçgen prada ayzıyor hatta çerçeveleerin... ?

Ek: Sipariş izleme sayfasına an itibariyle ulaşılamıyor.

Ek2: VBScript hatası dışında düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 23 Mayıs 2011; 16:01:11 >

Orijinalden alıntı: Roby

Siteniz üzerinden Rayban 4319 601/8G modelini az evvel satın aldım.

Ek: Sipariş izleme sayfasına an itibariyle ulaşılamıyor.

Ek2: VBScript hatası dışında düzeldi.

iyi günlerde kullanın. sistem altyapısını kiraladığımız şirket nezdinde güncelleme ile alakalı olarak ara sıra bu tarz aksaklıklar olabiliyor..

YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Tag Heuer Squadra 5502 104
    Tag Heuer Squadra 5501 103
    Ray-Ban RB 3403 002/71

nakit fiyatlarını öğrenebilirmiyim?

Nakit ve taksitli fiyatlarını öğrenebilmem mümkün mü acaba? Bir de yeriniz nerede, gelip görme şansımız var mı gözlükleri?

Edit: Polarize camlı modellerle ilgileniyorum, koddan anlaşılmıyorsa diye söyleme gereği duydum. Ancak zahmet olmazsa aynı ürünlerin polarize olmayan model fiyatlarını da yollayabilirseniz sevinirim, fiyat farkını görmek adına, değer mi değmez mi öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 27 Mayıs 2011; 10:20:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.