mrblar beyefendi, bana ray-ban 3379 014/51 modeli bir gözlük hediye geldi, bu gözlükle ilgli hiçbir özellik bilgisine ulaşamadım, camı nasıldır özellikleri nelerdir bilgi vermeniz mümkün olursa çok sevinirm, cam ve çerçeve kahverengi. koruması iyimidir nedir hiç bir bilgim yok. tereddütte kaldım,:(
merhaba
ürünün özellikleri:
çelik metal karışımı tam kapalı çerçeve mineral cam uv 400 koruma filtresi
mrblar beyefendi, bana ray-ban 3379 014/51 modeli bir gözlük hediye geldi, bu gözlükle ilgli hiçbir özellik bilgisine ulaşamadım, camı nasıldır özellikleri nelerdir bilgi vermeniz mümkün olursa çok sevinirm, cam ve çerçeve kahverengi. koruması iyimidir nedir hiç bir bilgim yok. tereddütte kaldım,:(
merhaba
ürünün özellikleri:
çelik metal karışımı tam kapalı çerçeve mineral cam uv 400 koruma filtresi
ürün polarize değil.
cam rengi: parlak kahverengi degrade
çerçeve rengi: kahverengi
peki bu uv 400 koruma filtresi yeterlimi? bide bu camların rengi üstten alta doğru ton olarak açılıyor, her noktada aynı korumayı sağlarmı,
oakley satıyormusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: iceman06 peki bu uv 400 koruma filtresi yeterlimi? bide bu camların rengi üstten alta doğru ton olarak açılıyor, her noktada aynı korumayı sağlarmı,
uv 400 filtresi tüm orjinal gözlüklerde mevcut zaten. daha fazla koruma istiyorsanız polarize modelleri tavsiye edebilirim.
üstten aşağıya doğru renk açılmasına degrade (gradient) deniyor. camın tamamı filtreli olduğu için sorun yok
Orijinalden alıntı: iceman06 peki bu uv 400 koruma filtresi yeterlimi? bide bu camların rengi üstten alta doğru ton olarak açılıyor, her noktada aynı korumayı sağlarmı,
uv 400 filtresi tüm orjinal gözlüklerde mevcut zaten. daha fazla koruma istiyorsanız polarize modelleri tavsiye edebilirim.
üstten aşağıya doğru renk açılmasına degrade (gradient) deniyor. camın tamamı filtreli olduğu için sorun yok
cevabınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız, yarın tatile gidiyorum rahat rahat takabilirm artık.
Ürün bugün elime geçti Hiç bir sorun yok. Orjinal ve istediğim gibi. Teşekkürler
Ray Ban RB3296 #004/13 modeli gözlük almak istiyorum.uzun zamandırda alınık diye ilanım var.Fiyat alabilirmiyim.Saygılar
Ray Ban RB 3343 004/58
Stok ve fiyat bilgisi lütfen, teşekkürler
RAYBAN /3308/67/006-9A bu modelin fiyatını alabilirmiyim?
merhaba
RB 3379 004/58
fiyat stok alabilirmiyim
RB8305 CARBON FIBRE CL 082/9A
Modelinin fiyatını öğrenebilirmiyim ?
kredi kartı tek çekime %40, axess ve bonus'a 1'den 12'ye kadar istediğiniz kadar taksite %35 indirim fırsatı devreye girmiştir. yine istediğiniz ürünleri pm ile sorabilirsiniz