Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vaynett

bence fiyatlar pek uygun değil gidip ykm den görüp deneyerek alırım daha iyi

düşünceleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 11 Temmuz 2009; 22:01:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: jubujup

quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Bak güzel kardeşim linkte yazan budur:

Ürün fiyatı: 493,00TL
    İndirimli fiyatı: 295,80TL
    Havale fiyatı: 281,01TL

Yani indirimli fiyattan satılıyormuş şuanda

adamın 281 lira verdiği fiyata ben sana 250 vermişim değil mi? buradaki sorun ne anlamış değilim..

dostum anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun.Yarı yarıya/efsane değil fiyatların bunu söylemeye çalıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

dostum anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun.Yarı yarıya/efsane değil fiyatların bunu söylemeye çalıştım

çok teşekkür ederim..

• quote:

gözlük sipariş ederseniz paketi alınca mağazanın adını ve nerede olduğunu öğrenebilirsiniz dememdeki sebep şu: siz gözlüğü satın aldığınızda size orjinal bir gözlük, gözlükle beraber bir fatura ve garanti belgesi geliyor. bu faturanın üzerinde şirket ismi, vergi dairesi numarası, adresi.. bulunuyor. siz isterseniz paket size ulaştığında istediğiniz kaynaktan faydalanarak vergi dairesi numarası ile şirketin gerçekliğini kontrol edebilir, ayrıca şirketin web sayfasından da başka bilgiler edinebilirsiniz.

ayrıca mağazada sezon ürünlerinde %50 indirim yapılmıyor, sadece internet üzerinden yapılan satışlarda %50 indirim gerçekleştiriliyor. buradaki kullanıcıların da mağazanın bulunduğu şehirde olmasının çok düşük bir ihtimal olması, ve bu satışların mağazaya artı müşteri getirmesinden dolayı, mağaza da bu artı müşterilere artı indirim yapıyor.

bundan sonrası artık size kalmış..

İnsanlar firma adı ve yerini istiyorsa satıcı olarak belirtmelisiniz ille de para harcayıp birşey satın almak şart mı ? Benim kulaklarım simetrik değil ve eminim bir çok insanın da öyledir, belki ben indirimli olan ürünlerin haricinde başka şeylere mağazadan gelip bakmak isteyeceğim. Burası AVM lerle doldu taştı hep kazık, o maksatla soruyorum ama görüyorum ki halen firma adını söylemek yerine istediğiniz yerden istediğinizi araştırabilirsiniz ama ürünü aldıktan sonra mantığıyla devam ediyorsunuz. Bravo

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

İnsanlar firma adı ve yerini istiyorsa satıcı olarak belirtmelisiniz ille de para harcayıp birşey satın almak şart mı ? Benim kulaklarım simetrik değil ve eminim bir çok insanın da öyledir, belki ben indirimli olan ürünlerin haricinde başka şeylere mağazadan gelip bakmak isteyeceğim. Burası AVM lerle doldu taştı hep kazık, o maksatla soruyorum ama görüyorum ki halen firma adını söylemek yerine istediğiniz yerden istediğinizi araştırabilirsiniz ama ürünü aldıktan sonra mantığıyla devam ediyorsunuz. Bravo

düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkürler. keşke başlıkla ilgi soru/sorunları olanlar doğrudan pm ile ulaşsa bana da başlığı baltalamasa..

• quote:

keşke başlıkla ilgi soru/sorunları olanlar doğrudan pm ile ulaşsa bana da başlığı baltalamasa..

Merhaba,

Sıcak Fırsatlar bölümü, İkinci El bölümünden farklı. Buradaki konular, konuyu açan üyenin satış ilanı gibi değil, üyelerin cazip fiyatlar hakkında bilgilendirildiği bir konu olarak düşünülmeli.

Eğer satıcı firma bilgilerini konuda belirtmeyecekseniz, kişisel satış olarak değerlendirileceğinden konunuz İkinci El bölümüne taşınır.
  • sayın signore bu konunun ikinci el ilanlarına taşınması gerektiğini 10 sayfa sonra düşünmeniz çok ilginç geldi.10 saya dolasıya kadar ki geçen yılda bu konu aktifdi. her neyse ben jubujup nickli arkadaştan gözlük almış biri olarak gözlüğün orjinalliği ve satış hizmeti konusunda tam puan veriyorum ve kefilim. ilk gözlüğüm geldiğinde üzerinde çizik gördü gözlükçü arkadaşım bunu bildirdim geri göndeririseniz firma yenisi ile değiştirecek dendi. çarşamba geldi aynı gün geri kargoladım perşembe onlara ulaştı aynı gün geri kargoya verdiler ve cuma bana yenisi ulaşmış oldu. ben yine firma ile muhatap olmadan jubujup ile görüşerek çözmüş oldum. gelen evraklarda garanti belgesi,satış fişi,orjinal silme bezi firmanın armağanı silme bezi ve silme sıvısı vardı. gözlükçü arkadaşımda ojinaliğini teyit etti. ikinci ele taşıyın yada burda kalsın yinede sıcak fırsat çünkü gözlükçü arkadaşlarım bile eğer o fiyata ise al diye beni yönlendirdiler.

• Lacoste la12414(kahverengi) ve la12420(Beyaz veya Kahverengi) Fiyatlarını öğrenebilirmiyim?Fiyatı Uygunsa almayı düşünüyorum birini.Teşekkürler
    Berk
  • @modülatör

Öncelikle forumda genel olarak bir durumun daha önce farkedilmemiş olması, o durumun kural dışı olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca, şikayet üzerine yeniden değerlendirmeler de yapılabilir.

Sıcak Fırsatlar bölüm kuralları belli. Şahısların değil, firmaların yaptığı satışlar hakkında konu açılabilir. "Sipariş verin, gelen faturada bilgileri görürsünüz" denilmesini doğal karşılamıyorum. Eğer satışı yapan firma ise iletişim bilgilerinin verilmemesi için bir neden göremiyorum.
  • sonuçta binlerce konu war yönetim hangi birini takip edecek, şikayet edilseydi eminim başlıkla ilgilenirlerdi..

Şimdi adres werilcek mi konu burda mı kalcak, yoksa 2.elin dipsiz kuyusuna mı gidecek. Söz savunmada....
  • @modülatör

yorumunuz için çok teşekkürler

@signore

öncelikle başlık bir süre ikinci el bölümündeydi zaten, ama başlığı önce ikinci el başlığına açmak benim hatamdı. daha sonra ikinci el satmadığım ve ikinci el kategorisine giren arkadaşlara hitap etmediğimi düşünerek bir yöneticiyle görüşüp başlığı sıcak fırsatlara taşımasını rica ettim. o da bana başlıkta "ürünlerimiz kesinlikle sıfır, garantili ve faturalıdır." gibi bir ibare bulunursa taşıyabileceğini söyledi. ben de o ibareyi ekledim ve başlık sıcak fırsatlara taşındı. bana denseydi ki firma ismi yazmanız gerekiyor vazgeçerdim.

gelelim firma ismine. başlığın ilk mesajında da belirttiğim üzre firma bir perakendeci. yani sizin benim gibi 7-8 çalışanı mevcut. eğer ben donanımhaber gibi büyük bir kitleye hitap eden halka açık bir yerdeki ilana bu firmanın ismini verirsem (ki web sitesi de mevcut ve web sitesinde tüm iletişim bilgileri mevcut) mağazanın 2 telefonu da susmayacak biliyorum. çünkü ilanı ilk açtığımda isteyenlere pm ile verdim, mağaza call center'a döndü. ki ilanı ilk açtığımda (2008 senesinin ortalarıydı sanırım) başlığı ikinci el e açmadan önce bir yöneticiye isim vermekle ilgili danıştığımda ileride sorun çıkabilir cevabını almıştım. oradaki çalışanların zaten kendi işleri yoğun, bir de böyle birey olduğu zaman tamamen çöküyor sistem. ki ben zaten onlarla muhatap olmayın diye burda pm lerinizi cevaplıyorum.

gerçekten de bu işi hatır için yapıyorum bu sırada hem siz kazanıyorsunuz hem de firma sahibi satış yapmış oluyor ama bu muhabbet devam edecekse ve uzayacaksa ilanı kapamayı düşünüyorum. bu kadar olumlu eleştiriden sonra gelip de firma ismine takılırsanız ben bunda kasıt ararım.

• merhaba
    elinize Rb 3296 (brown)modeli var mı?
    varsa fiyatı nedir?
  • Selamlar.
    Ray-Ban, RB 3214-004-82 Modeli varsa fiyat öğrenebilirmiyim?
    Saygılar.
  • quote:

gerçekten de bu işi hatır için yapıyorum bu sırada hem siz kazanıyorsunuz hem de firma sahibi satış yapmış oluyor ama bu muhabbet devam edecekse ve uzayacaksa ilanı kapamayı düşünüyorum. bu kadar olumlu eleştiriden sonra gelip de firma ismine takılırsanız ben bunda kasıt ararım.

Firma adı belirtmek istememeniz dolayısıyla kişisel satış olarak değerlendirildiği için konuyu "Diğer İkinci El Ürünler" bölümüne taşıdım. İkinci El bölümü, sadece ikinci el ürünler için değildir. Sıfır ürünler de satılabilir. Burada önemli olan, Sıcak Fırsatlar bölüm kuralları ve burada yer alabilecek konuların taşıması gereken şartlar.

"Kasıt ararım" gibi ifadeler kullanmanız da hoş değil. Ne gibi bir kasıt olabilir ki ? Sadece forum ve bölüm kurallarını uyguluyoruz. Siz olaya anladığım kadarıyla "alan memnun, satan memnun; karışmayın" mantığıyla bakıyorsunuz. Ancak kurallar her durumda aynı şekilde uygulanmadığı zaman hem haklı şikayetler geliyor, hem de düzenin sağlanması zorlaşıyor.

İyi forumlar.

• Sıfır ürün avantajı niçin "ikinci el" bölümünde anlamış değilim mesaj atmamış olsam ikinci el bölümüne 5 yıldır girmişliğim yok...

Aslında markaların yanında fiyat model ve fiyat bilgileride olsa çok iyi olurdu.Ne siz uğraşırdınız ne biz.Modellere bakıp ona göre isteklerini belirtirdi herkez.

Berk
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBB
    Sıfır ürün avantajı niçin "ikinci el" bölümünde anlamış değilim

Ben size açıklayayım. Öncelikle bu konu esasen İkinci El bölümüne uygun olduğu için değil, Sıcak Fırsatlar bölümünde uygun olmadığı için buraya taşındı. Normalde silinebilirdi de, ancak çok sayıda mesaj olduğu için forumda bulunabileceği tek uygun alan olan İkinci El bölümüne taşındı.

Sıcak Fırsatlar bölüm kuralları gereği, sadece firmaların yaptığı satışlar için konu açılabilir. Firma ismi belirtilmediği zaman, gönderilen ürün faturalı, sıfır da olsa, şahsın yaptığı satış olarak değerlendiriliyor ve Sıcak Fırsatlar bölümünde yer alamıyor. Bu sebeple taşınan/silinen ne ilk ne de tek konu bu değil.

• neyse uzatmaya gerek yok zaten yazdığım herşey siliniyor başlıkta. başlık ikinci el de artık herkes mutlu forum huzurlu, tekrardan iyi niyetli arkadaşların pm lerini cevaplayabilirim.

• quote:

neyse uzatmaya gerek yok zaten yazdığım herşey siliniyor başlıkta. başlık ikinci el de artık herkes mutlu forum huzurlu, tekrardan iyi niyetli arkadaşların pm lerini cevaplayabilirim.

Ben açıklamaya ve alttan almaya çalışıyorum ama, sizden aynı tavrı göremiyorum. Üyeleri de sanki mesajınız gereksiz yere silinmiş gibi yanlış yönlendiriyorsunuz. Sadece bir mesajınız silindi, o da alaycı mesaj yazdığınız için. Hala da laf dokundurmaya çalışıyorsunuz, "iyi niyetli arkadaşlar" yazıyorsunuz. Dediğiniz gibi fazla uzatmaya gerek yok. Şartları sağladığınız zaman Sıcak Fırsatlar'da konu açabilirsiniz.
  • jubujup arkadaşımızdan ilk gözlüğü herhalde ben aldım. ürünün sıfır ve garantili olduğunu kefiliyim. Burada ilginç olan nedense gözlük almak amacı olmayan kişilerin satışa muhalif çıkmaları ve bu kişilerin şikayetlerinin göz önünde bulundurulması.Malesef uzun zamandır forumda sadece fitne fesat işleriyle uğraşan arkadaşlar mevcut. Umuyorumki bu tür mesajlar artık forumda bulunmaz ve jubujup gibi ilanlarında hiçbir şeyi gizlemeyen ve dediği gibi ürün satan arkadaşların ilanları baltalanmaz.
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssesli
    Burada ilginç olan nedense gözlük almak amacı olmayan kişilerin satışa muhalif çıkmaları ve bu kişilerin şikayetlerinin göz önünde bulundurulması.Malesef uzun zamandır forumda sadece fitne fesat işleriyle uğraşan arkadaşlar mevcut. Umuyorumki bu tür mesajlar artık forumda bulunmaz ve jubujup gibi ilanlarında hiçbir şeyi gizlemeyen ve dediği gibi ürün satan arkadaşların ilanları baltalanmaz. Teşekkürler

Kusura bakmayın ama hala aynı şeyleri konuşuyoruz. Söz konusu olan kimsenin art niyeti, fitne fesat değil; forum kuralları. Eğer firma adı belirtilirse konu Sıcak Fırsatlar bölümünde yer alabilir; kimse engellenmiyor, kimsenin önüne set çekilmiyor. Konuyu açan üyenin tercihi bu şekilde ise, bize düşen kuralların gereğini yerine getirmek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.