Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exorcist3

quote:

mrb arkadaşım.

Ray-ban Unisex Güneş Gözlüğü RB 3386 006/71 63 (renk kodundan tam emin değilim. çerçeve siyah cam koyu yeşil olacak. birde 2 boyu var sanırım. küçük olanı tercihim)

buna fiyat alabilirmiyim.

modeli öğrendim. 3386 002/9A 63 buna fiyat rica ediyorum

merhaba,

RB 3386 002/9A (63 ekartman, polarize)- 300TL - distribütörün stoğunda mevcut.

bir de 67mm'lik ekartmanı var yani daha büyük olanı.. zaten siz de küçük olan ekartman kodunu sormuşsunuz. .

teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: jubujup

©@N nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Alıntıları Göster
    tüm pm ler cevaplandı

quote:

quote:

mrb arkadaşım.

Ray-ban Unisex Güneş Gözlüğü RB 3386 006/71 63 (renk kodundan tam emin değilim. çerçeve siyah cam koyu yeşil olacak. birde 2 boyu var sanırım. küçük olanı tercihim)

merhaba,

bir de 67mm'lik ekartmanı var yani daha büyük olanı.. zaten siz de küçük olan ekartman kodunu sormuşsunuz. .

teşekkürler

ankarada 290 liraya 6 taksit bulduysan hemen al diyosun yani :) teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mrb arkadaşım.

merhaba,

teşekkürler

ankarada 290 liraya 6 taksit bulduysan hemen al diyosun yani :) teşekkürler.

Alıntıları Göster
    spastik_serce nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

• quote:

spastik_serce nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Alıntıları Göster
    merhaba dostum dkny 5001 modeli elinde varmı varsa fiyatını ogrenıcektım.

Orijinalden alıntı: shadow volkan

merhaba dostum dkny 5001 modeli elinde varmı varsa fiyatını ogrenıcektım.

Alıntıları Göster
    pm

Orijinalden alıntı: komiks

pm

Alıntıları Göster
    jamjam nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

jamjam nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Alıntıları Göster
    2. gözlüğümü de kardeşime aldım. Kendi ellerinde olmayan bir hatadan dolayı, sipariş sonucu üst model olarak gelen gözlüğü fiyat farkı talep etmeden gönderdiler. Çok ilgili ve güvenilir bir satıcı. Herkese tavsiye ederim.

bu model serisinin adı ne, rayban'in sitesinde bulamadım. elinizde var mıdır? bu tarz diğer modellere de açığım nolarını verebilirseniz. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moontaxi

rayban numaralı gözlük ve üstüne klipsli güneş gözlüğü aparatı gördüm bir optikçide. hem gündelik kullanımda optik gözlük, isterseniz aparatı takıyorsunuz güneş gözlüğü oluyordu.

bu model serisinin adı ne, rayban'in sitesinde bulamadım. elinizde var mıdır? bu tarz diğer modellere de açığım nolarını verebilirseniz. teşekkürler.
    merhaba gecen gun dkny sormustum fakat dun bı magzada versace 2096 modelı begendım dostum eger bununla ılgılı fıyat ve stok durumunu bılgı verırsen cok sevınırım.. nakıt olucagı ıcın ıyı fıyat beklıyorum sımdıden tesekurler..renkte sıyah yada kenarları grı olan.

• quote:

Alıntıları Göster
    pm attım jubujub

Orijinalden alıntı: zalad28

pm attım jubujub

Alıntıları Göster
    pm attım jubujub

Alışverişlerim : mitrox, kingjack, gcagrici, doktorhan, shanol28, Modda,
    fatihgülçiçek, churchy, dargmen, fkose34, ne yazsam kii, xafer, hitex, AKINLASINN, Armatö®, etlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrsmoker

pm attım jubujub

Alıntıları Göster
    Ray-Ban 3359 004/9A Polarize modeli fiyat alabilir miyim

Orijinalden alıntı: SLMVER

iyi güzelde bu gözlüklerin resimlerini nerden görebiliriz

Alıntıları Göster
    Giorgio Armani Sunglasses - Super Sale ÜRÜN KODU: ga-562s-qnv-9j-lxp buna fiyat ve stok werebilirmisin

birde hep merak etmişimdir

[img=http://img203.imageshack.us/img203/642/22795753.jpg]

gokhan ozenin bu klipte kullandıgı gozlugun markası cok merak ediorum warmı bilen yada sen arastırsan sunu sevabına belki biliyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: poskay

Giorgio Armani Sunglasses - Super Sale ÜRÜN KODU: ga-562s-qnv-9j-lxp buna fiyat ve stok werebilirmisin

gokhan ozenin bu klipte kullandıgı gozlugun markası cok merak ediorum warmı bilen yada sen arastırsan sunu sevabına belki biliyorlardır

Alıntıları Göster
    geçen pm ile rayban in optik gözlüğünü soran arkadaş tekrar ulaşabilirse iyi .olur. pm sistemi değiştiğinden beri attığı pm leri göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: poskay

Alıntıları Göster
    Tom Ford TF0099 Sebastian modeli varmı yoksa hala tom satmıyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: causetheman

çalıştığımız distribütör tom ford getirmiyor malesef. fazla talep de olmadığı için getirtmiyoruz

quote:

çalıştığımız distribütör tom ford getirmiyor malesef. fazla talep de olmadığı için getirtmiyoruz

Alıntıları Göster
    Merhaba, bugün gözlüğüme kavuştum arkadaşlar. Gözlük kendi Rayban kutusunun dışında bir kutuya daha konulmuş olarak kargo ile elime ulaştı.

Kutudan:
    - Güneş gözlüğü(m),
    - Gözlük kılıfı,
    - Rayban'ın kendi temzilik bezi ve ufak kitapçığı,
    - İlgili optik firmasının temizlik spreyi ve bezi,
    - 2 adet gözlük ipi (biri normal, biri spor tarzı)
    - İlgili optik firması tarafından doldurulup kaşelenmiş garanti belgesi ve fişi çıktı.

[jubujup]'a (kusura bakma ismini bilmiyorum), ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkkür ederim.

Birkaç şey söylemek istiyorum. Almadan önce biraz fiyat araştırması yapayım dedim. Ankara'da birkaç tane optik firmasında bu gözlüğü buldum. Sorduğumda hep nakit veya taksit farketmeden ortalama 350 fiyat verdiler. Tabi dedim - Anladım ama ben indirimli fiyatını öğrenebilirmiyim? Adamlar gerçek fiyatının zaten 500 küsür olduğunu bu son fiyatları olduğunu söylediler. Daha sonra internette araştırınca en uygun fiyatı bu forumda buldum. Ama haklı olarak satıcının bazı bilgileri vermemesi konusunda kafam karıştı. Yine de şansımı denemek istedim. Şu an için bir sorunum yok ve satıcıya tekrar teşekkür ederim.

Madem gözlüğüm oldu neden resmini koymuyorum! İşte Rayban 4085 601/9A Polarize güneş gözlüğüm.

Satışımız sonlanmıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

jubujup arkadaşımızdan ilk gözlüğü herhalde ben aldım. ürünün sıfır ve garantili olduğunu kefiliyim. Burada ilginç olan nedense gözlük almak amacı olmayan kişilerin satışa muhalif çıkmaları ve bu kişilerin şikayetlerinin göz önünde bulundurulması.Malesef uzun zamandır forumda sadece fitne fesat işleriyle uğraşan arkadaşlar mevcut. Umuyorumki bu tür mesajlar artık forumda bulunmaz ve jubujup gibi ilanlarında hiçbir şeyi gizlemeyen ve dediği gibi ürün satan arkadaşların ilanları baltalanmaz.
    Teşekkürler

bu devirde kimin kimi kazıklayacağı belli olmuyor.kimseye güvenmemek lazım dolayısıyla insanlar tedirgin ve inanmakta zorlanıyorlar.baltalamaktan ziyade durum bu bence.çünkü satıcı hiçbir bilgi vermiyor nedense.mazeretleride çok geçerli gelmedi bana az para değil sonuçta ama alan memnun satan memnunsa çokta büyütelecek birşey yok kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

jubujup arkadaşımızdan ilk gözlüğü herhalde ben aldım. ürünün sıfır ve garantili olduğunu kefiliyim. Burada ilginç olan nedense gözlük almak amacı olmayan kişilerin satışa muhalif çıkmaları ve bu kişilerin şikayetlerinin göz önünde bulundurulması.Malesef uzun zamandır forumda sadece fitne fesat işleriyle uğraşan arkadaşlar mevcut. Umuyorumki bu tür mesajlar artık forumda bulunmaz ve jubujup gibi ilanlarında hiçbir şeyi gizlemeyen ve dediği gibi ürün satan arkadaşların ilanları baltalanmaz.
    Teşekkürler

bu devirde kimin kimi kazıklayacağı belli olmuyor.kimseye güvenmemek lazım dolayısıyla insanlar tedirgin ve inanmakta zorlanıyorlar.baltalamaktan ziyade durum bu bence.çünkü satıcı hiçbir bilgi vermiyor nedense.mazeretleride çok geçerli gelmedi bana az para değil sonuçta ama alan memnun satan memnunsa çokta büyütelecek birşey yok kolay gelsin

Alıntıları Göster
    merhabalar ben haftalardır american optical original pilot gözlüğü arıyorum ve maalesef türkiyede satıcısını bulamadım ..bu konuda yardımınız olabilir mi acaba?teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.