Şimdi Ara

Satıp pişman olduğunuz şeyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPod touch 4. Nesili satıp üzerine biraz ekleyip bir heves Motorola Atrix aldım. Kagıt üstünde Atrix, iPod'u 3-4'e katlıyordu. O eziyete 1 hafta dayandım, sattım. Şimdi iPod arıyorum(8gb), Sanalpazar'a kaptırdığım parayı iade alabilsem direk bir tane alacağım. Bu arada 8gbı ikinci el aradıgım için yazdım belki gören, satmak isteyen vardır.

Sizin satıp pişman olduğunuz şeyler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taso (pokemon)
  • PS3 > zamanında kırılmıyordu oyun almaya para dayanmıyor diye satmıştım çok pişman oldum.

Logitech dual action gamepad > para değil biliyorum ama sattığın ürünün gidip sıfırına tekrar para vermenin koyacağını bildiğim için almıyorum
  •  Satıp pişman olduğunuz şeyler?

Özlerim keratayı arasıra, para lazımdı
  • Aldığım şeyleri satmam söz konu bile değildir.
  • Play Station One..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aldığım şeyleri satmam söz konu bile değildir.

hiç. niye satıcakmışım? dursun bi kenarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen.Hatta benim kontrolüm dışında atılmadan kalan eşyalarımı da saklıyorum çocukluktan beri.Ölene kadar da atmam hiçbirini, depo falan ayarlar koyarım.Zevktir benim için.
  • Pes 2012 oyunumu satmıştım sıkıştığım için . 1 ay sonra dayanamadım tekrardan sıfırını almıştım. Neyseki fiyatı yarıya düşmüştü
  • quote:

mesajım bulunsun
    aldığım bulunsun. Ben çamaşir makınesinı parçalayıp parçalarını sınıflandırarak saklayan adamım

• mercurial kramponlarımı satmıyıcaktım pişmanım ama şu anki adidas f10 lar daha güzel
  • S3

• PS 3
  • cx 200 street-ii. sesinin güzelliğinden değil de kulağımdan düşmeyen tek kulaklık oydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

iPod touch 4. Nesili satıp üzerine biraz ekleyip bir heves Motorola Atrix aldım. Kagıt üstünde Atrix, iPod'u 3-4'e katlıyordu. O eziyete 1 hafta dayandım, sattım. Şimdi iPod arıyorum(8gb), Sanalpazar'a kaptırdığım parayı iade alabilsem direk bir tane alacağım. Bu arada 8gbı ikinci el aradıgım için yazdım belki gören, satmak isteyen vardır.

Sizin satıp pişman olduğunuz şeyler var mı?

Samsung galaksy note

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ör:Beynini satıp pişman olan adam
  • peugeot 306
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taksim Delisi Cenk

Ör:Beynini satıp pişman olan adam

nick-avatar-mesaj uyumu
  • quote:

+1

Aldığım ve kullandığım şeyleri kolay kolay satmam. Telefon aldıysam bozulana kadar devam.

Kullanmadığım şeylerin internete ilanını veririm. Alan çıkarsa satarım. Mesela eski bilgisayarımın parçaları satılık şuan. Yeni kasa toplayacak param olmadığı için var olanları elden çıkartıyorum. Seneye büyük ihtimal -her ne kadar laptop sevmesem de- laptop alacağım.
  • Motorumu sattığım için pişmanım ama satmasaydım kesin burda olmazdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.