Şimdi Ara

satın aldığım forma üzerimde bol mu durdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bi soru sorduğum için kendime çok kızıyorum, ama içimin rahatlaması için sormak istiyorum. şu anlık çevremde bunu soracak kimse yok. baskı da yaptırdım, değişim olmaz bu saatten sonra. üzerimde forma büyük mü duruyor? deneyerek satın aldım, şu an içime sinmedi.
    satın aldığım forma bedeni L, boy 1.80, kilo 85 göbekte var. M bedenini niye denemedin demeyin, göbek yüzünden çok sırıtıyordu.

yakın zamansa spor salonuna başlayacağım. kilo verirsem 80'e kadar düşerim. salonda omuz çalışsam, formada en azından omuz çevresini toparlayabilir miyim? yoksa kilo verirsem daha mı bol durur?

sağ ve sol kenarlarda forma katlanacakmış gibi duruyor. dikey olarak çizgi çizgi halinde. bu durum normal mi değil mi? yoksa kumaşın mı etkisi var?

satın aldığım forma üzerimde bol mu durdu?

• Bence takilma omuzlardan oturmus.Zaten forma biraz bol olmali bana gore, ben oyle seviyorum mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de normal de L veya XL giyerim. formayı XL aldım senin üstünde durduğu gibi durdu ama L alsam omuzlardan küçük gelirdi.
    sana da belki M daha iyi olurdu ama bu da öyle çuval gibi durmuş diyemem. bence giymeye devam et, çok problem gibi durmuyor
  • yok Hocam, gayet iyi. özellikle soğuk havalarda altına uzun kollu sweet giyersen (ben öyle yapıyorum) daha güzel durur.

eğer 1 küçüğünü alırsan da göbek kısmı çok dar ve kötü gözükür
  • Parçalı forma kalıbından kaynaklanıyor. Diğer forma ve tshirtler L beden tam olurken parçalının L Xl gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Omuzlar olmuş da hocam alt taraf bol gibi.. Snijder götürdü lahmacunları tabi göbek yaptı normal
  • Olsun hocam bir laf vardır ya seneye de giyersiniz. Bu arada hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuş da halı sahada giyme çok rahat çekerler.
  • bence tam olmuş dar forma iyi olmuyor...güle güle kullan..
  • Oturmuş.
  • Hocam o çok büyük olmuş size gönderin bana kafanız hiç takılmasın
  • Olsun seneye de giyersin hocam.
  • omuz çalışman lazım
  • Hocam forma oturmuş ama göbekte hani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.