Şimdi Ara

SATILIK Samsung 950 Pro 256GB Nwme SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürünler SIFIR ve ambalajlıdır. Türkiyeden alınmadır, Samsung Türkiye Distiribitör garantili'dir Detay için PM! atabilirsiniz. İstediğim Fiyat Pazarlıksız: 580TL

Ürünün Resmi Sitesi: Samsung Official
    Ürünün Türkiye Satış Fiyatı : Samsung 950Pro VatanBilgisayar

Ürünün satış metodu önce havale sonra kargo şeklindedir! Kargo dahil fiyatım 580'TL dir...

Türkiye'nin her yerine istenen kargo firması ile gönderilir!

Selam ve Saygılarımla

Yavuz Can

Güncel Stok Bilgisi : 2 Adet

1 Adet Umut abime satılmıştır... Hayırlı olsun.
    1 Adet forum dışı satılmıştır...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambiyotik -- 21 Ekim 2016; 11:7:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 tanesini bugün ben aldım. Elden satın aldım. Hdd den SSD ye geçerken elde ettiğim hız farkını, SSD den de buna geçerken almak için... Amazon'da fiyatının düşmesini çok bekledim ama olmadı. Bunu kullananlar SSD nin işlemciye darboğaz yaptığını düşünecek. İyi alışverişler Yavuz :)

Edit: derdi kapasite olan bakmasın. Derdi hzı olan affetmesin. Özellikle de BF4 tarzı oyunlarda haritaya en hızlı girmek için başka alternatif yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 22 Şubat 2016; 20:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Umut abi tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan, canına oku, hakkından gel :) güzel yorumun içinde teşekkürler güzel insan!

Selamlar

• Samsung Magician programını ve NVME dirver'ını kurması gerekiyor alacak olan kişinin. Driver'ı kurmadığınız zaman AS SSD testi sapıtıyor. Driver'ı kurduğunuz zaman tüm benchmark programları sorunsuz yapıyor testleri. Aklınızda olsun.
  • Selamlar.. Bu ssd yi Gigabyte G1 Sniper Z97 anakart ile kullanabiliyor muyuz acaba ? Sitesinde PCI Gen 3 x4 diye bir ifade var ama , anakartın sayfasında öyle bir ibare göremedim..
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Anakartınız m.2 portu desteklemiyor... Rev. sürümüne göre bu değişiklik gösterebilir ama Rev.1.0 için m.2 portu bulunmamakta...

• Bambiyotik kullanıcısına yanıt
    Eyvallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    PCI Express'den bağlayarak kullanabilirsiniz. Ancak şu aparatı almanız gerek.

http://www.amazon.com/2700M-Adapter-PCI-E-950Pro-adapter/dp/B016A8BOFU/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1456812147&sr=1-2&keywords=m.2+pcie+to+pcie+3.0+x4+adapter

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

• Peki hocam asus maximus extreme 6 ya uyar mı

• buyuk ihtimal uyması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eragon60 -- 2 Mart 2016; 12:07:43 >
  • dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Anakartınıza 950 Pro'yu tek başına takamazsınız. Üstte göstermiş olduğum PCI-E 4X kart ile kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Mart 2016; 16:53:00 >
  • Bu ürün Full Size mı ? Maximus VII Formula'da uzun boylu m2'ler takılamıyor sanırım. Durumum uygun olduğunda satılmamış olursa almak isterim.

EDİT: Biraz araştırdım da boyutları şöyleymiş ; L:8.0264 santimetre , W: 2.2 milimetre , H: 2.2 santimetre. Müsait bir vakitte ölçeceğim kasanın içinden sığıp sığmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan_yildirim1992 -- 8 Mart 2016; 11:17:12 >

• Oguzhan_yildirim1992 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bu ssd bahsettiğiniz soket e uyumludur...

• Merhaba, uygun olduğunu biliyorum zaten de Full Size M2 SSD'ler sığmıyor bu anakarta. Küçük boy M2 SSD'ler sığıyor, problem orda. Anakartın soğutucusuna denk geliyor uzun boylu m2 SSD'ler.
  • dh'ye bakmadan bişeler alan kafama edeyim. Ben de amerikadan getirttim bir tane bunlardan. Keşke görseymişim. SSD'yi 5'e katlıyor bu dayılar. Konuda bahsedilen aparat ile z77'ye taktım canavar gibi çalışıyor(bios modu ile). Şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün.
  • Oguzhan_yildirim1992 kullanıcısına yanıt
    M2 ssd eğer nwme protokolünde değilse kullanmanın hiç bir mantığı yok... Normal sata yada sata express mantığı ile çalışıyor, nwme ise pciex veri yolunu kullanan yeni bir depolama biçimi... Nwme ile i3 cpu bile kullansan herhangi bir yavaşlık hissetmezsiniz.... Hatta ssdnin sisteme darboğaz yaptığını hissedebilirsiniz nwme ssd kullanınca :)

• ozan4550 kullanıcısına yanıt
    Forumda galiba bunu satan tek insanım... Fiyatı uygun tuttum bu yüzden kar gütmeye çalışmadım. Mükemmel bir ürün dediğiniz gibi, insanlar " çok fazla, çok pahalı, buna ne gerek var? " diye dedikleri herşeyi er yada geç gerçekleştirir... Şuan bu ssd den 3 ayrı sistemde kullanıyorum ben bizzat çok memnunum her isteğe anında cevap verebiliyor sistem.

• Laptopa takma ihtimalim var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambiyotik

Forumda galiba bunu satan tek insanım... Fiyatı uygun tuttum bu yüzden kar gütmeye çalışmadım. Mükemmel bir ürün dediğiniz gibi, insanlar " çok fazla, çok pahalı, buna ne gerek var? " diye dedikleri herşeyi er yada geç gerçekleştirir... Şuan bu ssd den 3 ayrı sistemde kullanıyorum ben bizzat çok memnunum her isteğe anında cevap verebiliyor sistem.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7542

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.