Şimdi Ara

Satılık Pegasus BolBol Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Satılık Pegasus BolBol Puan

Pegasus BolBol puan 5.000 = 120TL

1.000 = 24TL

Yurt içinde 700TL altı biletler Vergi+120TL'ye satın alınabilir.

örnek:

Ortalama 300TL'ye Istanbul-Antalya arası bir bilet satın alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 120 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pegasus BolBol Puan Satın Alarak Avantajları Yakala

Pegasus Hava Yolları'nın sadakat programı BolBol, üyelerine her uçuşta puan kazandırır. Bu puanlar, sonraki uçuşlar, ek hizmetler ve çeşitli ödüller için kullanılabilir.

BolBol puanlarınızı tükendiyseniz veya daha fazla puana ihtiyacınız varsa, onları güvenilir kaynaklardan satın alabilirsiniz. Pegasus BolBol puan satın alarak aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsin:

• Daha Fazla Uçuş: Yeterli puan biriktirerek ücretsiz uçuşlar elde edebilir, seyahat masraflarından tasarruf edebilirsin.
    • Ek Hizmetler: BolBol puanlarını, bagaj hakkı artırma, koltuk seçimi ve lounge erişimi gibi ek hizmetler için kullanabilirsin.
    • Ödüller: Puanlarını, elektronik cihazlar, ev aletleri ve hediye çekleri gibi çeşitli ödüllerle değiştirebilirsin.
    • Zaman Tasarrufu: Puanları satın almak, kendi puanlarını biriktirmek için uzun süre beklemekten daha hızlı bir yoldur.

Güvenilir bir kaynaktan BolBol puan satın alırken şu hususlara dikkat etmelisin:

• Güvenilir Satıcılar: Saygın bir geçmişe sahip ve olumlu müşteri yorumları olan satıcılardan satın al.
    • Güvenli Ödeme Yöntemleri: Kredi kartı, banka havalesi veya güvenli ödeme platformları gibi güvenli ödeme yöntemlerini tercih et.
    • Hüküm ve Koşullar: Satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce hüküm ve koşulları dikkatlice oku ve anla.

Pegasus BolBol puan satın alarak seyahatlerini kolaylaştırabilir, daha fazla avantaja erişebilir ve seyahat masraflarından tasarruf edebilirsin. Güvenilir kaynaklardan satın alarak, güvenli ve sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • createdbyown C kullanıcısına yanıt
    Pegasus bol bol 5000 aktarabiliyor musun 90 TL olur mu
  • Artırıyorum 95 tl 5000 puan
  • Halen satılık mı

• Bize 3 tane yarın değil diğer gün için Antalya Kıbrıs gidiş bileti alacak var mı uyguna bol puanla felan

• Satılık hala fiyat sabit.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 6000 bolbol puan arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus bolbol alınık
    5 ay önce açıldı
    Ucuza Satılık Pegasus BolBol Puan
    geçen yıl önce açıldı
    Satılık Bolbol Puan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba almak istiyorum bi numara verir misin whatsaptan veya instadan konuşalım veya burdan nasıl alabilirim
  • merhaba bol bol puan almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

• merhaba bol bol puan almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

• Merhaba hocam, isterseniz bolbol puan konusunda yardımcı olabilirim. Ne kadarlık lazımdı?

• merehaba satacak olan var mı arakadaşlar bana ulasabilirsiniz 532 054 39 75 elinizde olanı alırım 

• Merhaba, 100TL'ye pegasus 5000 bolbol puan almak istiyorum. Elinde olan varsa acil 0532 699 96 44 üzerinden dönüş yapabilir mi?

• 5000 bolbol puan almak istiyorum. PM ile ulaşabilirsiniz

• PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    mrb 5000 veya 10000 satabilirim. 5000 puan 250 tl
  • 5000 veya isteyene 10000 puan satılır, 5000 puan 250 TL dir.
  • Pegasus puanları kıstı, önceden bir kerede 570 kazanabiliyorduk, şimdi 250 falan veriyor, yani yarı yarıya düşürmüş.
  • o yüzden puanlar daha değerli oldu maalesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.