Şimdi Ara

Satılık M3 E46 CSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ss-motors-2003-bmw-m3-csl-karbon-58.704-km-borusan-261712081/detay
    Düsünceleriniz neler ? Bece ileride çok çok değerlenecek bir otomobil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hali hazırda değerli zaten bence parası olan alabilir koleksiyon vs için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bu paraya alacak kişi zaten güncel 911 , skyline gibi araçları alıpta spor araba diye binecek kadar fakir değildir değeri on milyonları bulan bi koleksiyon sahibidir.

• Hali hazırda değerli bir araç ama 168 bin euro etmez diyr düşünüyorum

• Bu araba 1,5 yıl önce 105bin tl idi. Devrim yapmış resmen Türkiye de hatta dünyada bile bu kondisyonda nadir bulanabilecek bir araç olduğunu biliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Bunu bu paraya alacak kişi zaten güncel 911 , skyline gibi araçları alıpta spor araba diye binecek kadar fakir değildir değeri on milyonları bulan bi koleksiyon sahibidir.

CSL öyle bir aman aman koleksiyon aracı değildir..

E46 M3'ün biraz daha hafifi,karbon bileşenlisi,az biraz daha güçlüsü..

Koleksiyoner derken TR de Koleksiyoner bir elin beş parmağını geçmez..

Koleksiyoner bir adamın da yatırım yapacağı bir araç değil..

Bunu bir bmw'ci olarak söylüyorum..

911 veya Skyline otomobile spor araç formatında binmyecek de ne diye binecek?

Sizin ki biraz nick-yorum uyumu olmuş..

Bu araç etiler-beşiktaş tarafında şahsın birinin aylarca hatta senelerce ilanda durdu,ki böyle uçuk bir rakama değil..

Şimdi nasyonel de yersen kirşen modunda..

Biz araca kötü bi araç demiyoruz,ama öyle aman aman da koleksiyon sıfatında bir araç değil hele ki 170 bin euro edecek bir araç hiç değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Santorelli -- 10 Ocak 2016; 12:38:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Santorelli

quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Bunu bu paraya alacak kişi zaten güncel 911 , skyline gibi araçları alıpta spor araba diye binecek kadar fakir değildir değeri on milyonları bulan bi koleksiyon sahibidir.

CSL öyle bir aman aman koleksiyon aracı değildir..

E46 M3'ün biraz daha hafifi,karbon bileşenlisi,az biraz daha güçlüsü..

Koleksiyoner derken TR de Koleksiyoner bir elin beş parmağını geçmez..

Koleksiyoner bir adamın da yatırım yapacağı bir araç değil..

Bunu bir bmw'ci olarak söylüyorum..

911 veya Skyline otomobile spor araç formatında binmyecek de ne diye binecek?

Sizin ki biraz nick-yorum uyumu olmuş..

Bu araç etiler-beşiktaş tarafında şahsın birinin aylarca hatta senelerce ilanda durdu,ki böyle uçuk bir rakama değil..

Şimdi nasyonel de yersen kirşen modunda..

Biz araca kötü bi araç demiyoruz,ama öyle aman aman da koleksiyon sıfatında bir araç değil hele ki 170 bin euro edecek bir araç hiç değil..

Bence de e46 m3 henuz koleksiyonluk yaşta degil. çünkü piyasada hâla gayet saglikli yürüyen m3ler mevcut.csl olup olmaması da şu yaşlarda o kadar fark yapmaz.

Lakin Türkiye de koleksiyoner sayisı bir elin parmaklarini geçmez sozünüze katilmiyorum.5-6 ay öncesine kadar bende sizin gibi düşünüyordum ama facede dream car turkey ve dream car classics adlı iki farklı gruba girince işler değişti.ithal edilen, zamanında getirilen,toplanan,saklanan o kadar çok garaj var ki şaştım doğrusu. Koleksiyoner olması için villa altını dolduracak kadar araç sahibi olmaya gerek yok .3-5 arabayla bile öyle muhteşem garajlar ve saklı hazineler var ki agzim acık kaliyor.birakın Türkiye yi dünya da olduğunu bilmediğim araçlar bile kapali kutularda duruyor.kimisi hothach kimisi muscle kimisi klasik kimisi Supersport bbiriktiriyor.yani anlayacaginiz taşı topraği altın olan garajlar ve über olamasa da çok sayıda koleksiyoner mevcut Türkiye de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw e39 520 alınırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Mercedes Clk 200 w209 incelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç mükemmel zaten söylemeye gerek yok.Bu kondisyondada tr'de değil dünyada sayılıdır.Alınırmı alınır ama milyonlarla oynamak lazım.Yoksa
  • madcow165 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın sizi yanlışlıkla etiketlemişim.

Bahsettiğinizin çoğu galerici formatında,ya ticaret için getiriyor ya da satış için ki bir çoğunuda komik rakamlara getiriyorlar veya bir dünya ali cengizli evraklarla.

• Super Santorelli kullanıcısına yanıt
    Sanırım Yazdığım yanlış anlaşıldı daha açık yazmam gerekirdi galiba..

yapılan 911 ve skyline kıyaslamasına binaen dediğim şey şudur, yani bende bu söz konusu aracın bu kadar etmeyeceğini/etmediğini biliyorum ve şöyle demek istedim;

"Bu araca bu kadar para vererek parasının çoğunu çöpe atmış olacak kişi zaten spor araç niyetine 458 italia, avendator gibi araçlar biner alır 911 serisini skyline ı falan beğenmez ki yine zaten bu aracı alacak kişi normal spor araba almak isteğen kişi almaz ya koleksiyoncudur yada kendini koleksiyoncu sanıp bol parası olan kişidir.

• mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Avendator için bişey diyemem de 911,skyline yavana atılacak araç değil bugün Spor otomobil severlerin bir çoğu 458 yerine 911 veya Skyline tercih eder :)

Ki 911,458'den daha hızlı ve sıkı bir araçtır..

• E46 kasa m3'lerden csl degil de hangisi koleksiyonlukmus bik bik konusanlar soylerse ogrenelim :-)

• çok para yahu, onu alana kadar sıfır m4 yada i8 alırdım

• 0 m3 alsan daha ucuza geliyor.
  • Ss'dekinin km'si yüksek alınacaksa bu alınır
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-borusan-cikisli-m3-csl-261793225/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    Ilan bugun konmus. Yuzde 90 ss motorstaki ilani gorunce koymuslardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Super Santorelli

Avendator için bişey diyemem de 911,skyline yavana atılacak araç değil bugün Spor otomobil severlerin bir çoğu 458 yerine 911 veya Skyline tercih eder :)

Ki 911,458'den daha hızlı ve sıkı bir araçtır..

Skyline tecrüben var mı hiç acaba?

Şehir içinde kullanınca 5 dakika da bir hararet yapıp yolda bırakan, normal kullanıma tamamen aykırı saçma sapan dayanıksız bir araba.

Bir 911 veya F458 gibi alıp gezemiyorsun yani şehir içinde. Kaldı ki F458 varken, 911 veya Skyline tercih eden adam tamamen parayı düşünüyordur, F458'in fiyatı 2 Milyon TL'yi aşıyor, Skyline dediğin araba 600.000TL'ye alınıyor, 911 zaten 20 çeşit versiyon barındırıyor, anlayan anlamayan parası olan alıyor, Turbo S alan kaç kişi var, Carrera alıp geçiyor çoğu kişi.

Elbette var..

3 araç içersinde en uzun mesafeyi skyline ile tecrübe ettim..

911 Turbo S,Turbo ve Carrera S olmak üzere en iyi ve en başarılı 911 ailesi mensuplarıdır.

F458 deneyimim çok kısıtlı oldu ataşehir-maltepe arası..

Supersport otomobil ve motosiklet olsun ki her ikisine de sahibim,en sancılı durumları yoğun trafik ve dur kalktır,hararet tavan yapar araç bildiğin şişer fakat düzlüğü bulup gaz açtığın zaman ise normale döner..

Skyline da öyle aman aman bir hararet durumu gözlemlemedim ki,levent-4.levent-sarıyer-ayazağa-istinye ve istinyeden sahil boyunca arnavutköy'e kadar aracı kullandım bu bağlamda ufak tefek de olsa trafiğe takıldım lakin öyle aman aman bir hararet durumu gözlemlemedim..

F458 ise geçmişte ki 4 teker 1 direksiyon ferrari algısından kurtulmuş daha donanımlı,daha teknolojik bir cihaz olmuş ve ferrari severler için 458,evet bu sefer olmuş,dedirtecek bir cihaz koymuş ortaya..Fakat yine dış karaoser ufak tefek kazalarda ponçik olacak nitelikte,bir 911 veya skyline kadar sağlam değil..kısacası ferrari artık marka satıyor yani ismini sattırıyor,yoksa hızlanma olarak da 911 turbo s daha başarılı sürüş dinamikleri olarakta daha başarılı hatta skyline bile 458'den daha başarılı bir araç..

ki bu araçlardan sadece 911 ş.içi kullanımda daha elverişli bir araç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Santorelli -- 11 Ocak 2016; 13:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-kazasi-boyasi-olmayan-80.000-km-orjinal-259850066/detay

Maşallah,80.000 km kadar M3'ü kazasız,belasız hatta en önemlisi en ufak bir çizik ve darbe almadan yürütmüş tebrik etmek lazım.. (şayet dediği gibi ise velev sanmam..)
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Asıl sizin hiç bu 3 arabadan birinde tecrübeniz var mı?Yorumunuzdan olmadağı çok belli çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.