Şimdi Ara

SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
15
Favori
20.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g633 '' HDT769-JACK-R4-20150423 '' soket kartından arıyorum varmı yada ulaşabileceğim yer varmı ?

• Malesef elimde sadece menteşe ve plastik parçalar mevcuttur :)

• Merhaba tasarımlar bana aittir demişsiniz emin misiniz bu konuda %100 size mi ait?

• Evet tasarım dosyaları tarafımdadır zaten yetkililer ile paylaşıp patent başvuru yaptık. Şuan patent pending olarak beklemektedir. 6 ay içinde Amerikadan uluslarasası çapta patenti almayı planlıyoruz, amerikadaki avukatlık ofisim aracılığı ile bilginize Davut bey :)

• byilmaz34 B kullanıcısına yanıt

logitech g430 ve benzeri kulaklıklar için https://www.thingiverse.com/thing:2974439 linkindeki model mevcut ve bu model de sizin ürüne çok benziyor hatta genel hatları aynı sadece farklı olarak 2 ince çıkıntı mevcut. Bu model 2018 de yüklenmiş ve o günden beri aktif olarak binlerce kez indirilip üretilmiş. Ayrıca ebay ve amazon gibi birçok alanda bu modelin satışı mevcut. Aslında thingiverse tarafından ticari olarak kullanımı yasak gibi ama tabi ki de takibi yapılacak iş değil.

Ve de logitech g35 kulaklık için de https://www.thingiverse.com/thing:1796342 linkindeki model mevcut. Bu ürün de sizin satıyor olduğunuz g35 parçasının birebir aynısı. Model dosyalarına bakınca da 2016 da yüklendiği gözüküyor ve o da binlerce kez indirilmiş ve ayrıca diğer model gibi ticari kullanımı da yasak değil.

Son olarak https://www.thingiverse.com/thing:2751990 linkindeki model de U şeklindeki bir parça siz bunu da satıyorsunuz ve tasarımlar neredeyse aynı ya da direkt o tasarım. Bu model de 2018 de yüklenmiş ve bunun da ticari kullanımı yasak değil.

Bu modellerin hepsi de farklı kişiler tarafından yüklenmiş yani görünürde tasarımcılar da farklı belirtmek isterim. Ayrıca sizin forum üzerinden satışa çıkardığınız bu parçaların tarihleri tasarım tarihlerinden çok sonra. Örnek olarak U şeklindeki parçanın ocak 2018 de model tasarımı başkası tarafından yüklenmiş siz ise bunu 9 ay sonra ekim 2018 de satmaya başlamışsınız. Mesela g35 2016 da tasarlanmış başkası tarafından siz ise bunu mart 2019 da üretmişsiniz. Bu yazdıklarımı yukarıdaki mesajlardan teyit edebilirsiniz.

Başka sattığınız bir parça var mı bilmiyorum ancak benim bulduklarım bunlar. Ben tekrar soruyorum bu tasarımlar size mi ait?

• darkestboy6 D kullanıcısına yanıt

Davut bey, sektöre benden çok çok sonra girdiniz. Sizde satış yapıyorsunuz çeşitli platformlardan, sahibinden.com üzerine önceden yüklediğiniz ilanlarınızın neden kaldırıldığını biliyorsunuzdur zaten:)

Sorduğunuz sorulara bir seferliğe mahsus cevap vereyim, başka cevap isterseniz avukatınız arayabilir. Yargı yolu açabiliriz ama hiç işinize gelmeyecektir bilginize.

0- Bu arada ticari olarak birebir aynı ürünün kullanımı yasak ve bu konu hakkında yasal bildirimlerde bulunuyorlar. Geçmişe yönelik ceza kesiliyor merak etmeyin :)

1- Thingiverse de proje olabilir, ancak Timmo'nun linkinde sadece .stl mevcut. Benim kendi tasarım projem mevcut. Ayrıca Timmo'nun parçası ile benimki pek benzer değil görsel olabilir ama detaylı bilgi vermemekteyim:)

2- G35 için benim tasarımım diye hiç bir kullanıcıya veya sattığım kişilere demedim, herkesin yüzü burada :)

3- U şeklinde parçayı da kimseye ben yaptım diye satmadım ilanını bile açmadım. İhtiyaçtan doğan sebeplerden dolayı rica edenlere sundum ve sadece 1 kişiye sattım. Geri kalan herkes isteyene orjinal parça sağladım.

4- Bu arada ilk satışımı Sahibinden.com üzerinden Ocak 26, 2018 tarihinde yaptım resmini aşağıya yüklemekteyim. Timmo'nun ilanının hangi tarihte yüklendiğini görebilirsiniz.

SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler

Araştırmacı tutumunuza bayıldım, başarılarınızın devamını dilerim:))

• darkestboy6 D kullanıcısına yanıt

Bu ne biçim bir tutum böyle, inanın akıl alır gibi değilsiniz.

Thingiverse üzerinden dahi utanmadan bu tasarımlar yasal olarak satılır mı diye sormuşsunuz, gelip birde burada münakaşa etmişsiniz.

Bugün herhangi bir tasarımı alıp üzerine bir NOKTA koyarsınız ve satışa sunarsınız.

Sizin Thingiverse üzerinde hem satışını yaptığınız, hem de hesapta bizlerle paylaştığınız STL dosyanız ne yazık ki tasarım olarak uyum sağlamıyor, siz müşteri Avlamak için mi STL paylaşımın da bulundunuz?

Üç kuruş kazanç uğruna şurada düştüğünüz hallere bak, mide bulandırıcı ne yazık ki.

El alem yaptığı tasarımı geliştirip ticari ürüne çeviren soydaşlarını gördü mü gurur, onur duyar, biz nasıl çelme takar, utandırırız diye uğraşırız.

• G230 kafa bandı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myomeroz kullanıcısına yanıt

Malesef, bu tutumda olan kişiler insanlara ürün satıyor düşünün. Birde anonim şekilde yazarak kendisinin kim olduğunu anlayamacağımı falan zannediyor herhalde:). Kanıtları gösterince kendisine sanıyorum cevap vermemeyi seçti. Malesef kendisi tasarım olarak uyumsuz ve törpülenmesi gereken bir ürüne sahip ama azmini takdir ediyorum ancak fiyat olarak müşterilerine durmadan bir ucuz bir pahalı ürün satması etik gelmiyor. Fiyatım benim hep sabittir, yanlış politika izliyor ama öğrenecektir. @myomeroz sizin parça ihtiyacınız varmı acaba? Eğer varsa parçamı denemenizi tavsiye ederim :)

• İki senedir konuyu takipe aldım bir gün gelir ihtiyaç duyarım diye. O gün bü günmüş durduğu yerde kırıldı sağ menteşe SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler  Sipariş verdim demin. SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler 

(Elime bu gün ulaştı. Çok iyi uydu sorunsuz teşekkrler arkadaşa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeg392 -- 16 Haziran 2021; 17:53:42 >
  • zeg392 kullanıcısına yanıt

Sorunsuz olmasına ve memnun kalmanıza sevindim. Ben teşekkür ederim güle güle kullanın :)

• Ustadim bende siparis verdim az once. Emeginize yureginize saglik. Sabirsizlikla bekliyoruz :)

• Merhabalar, kargonuz en kısa zamanda kargoya verilecektir. Bilgilendirme site üzerinden yapılacaktır. Bayram öncesi kargolar çok yoğun gecikme olur ise kusura bakmayın 🙏🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şuanda sipariş vermiş bulunmaktayım. Şansıma, bayramının hemen öncesine denk geldi

• merhaba

G3332 kulaklığın mikrofonu varmıydı

• g35 için sağ sol toplamda 4 parça da lazım. 

• Hem mesajım bulunsun hemde soraym, g432 için kumaş ped ve kafa bandı var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.