Arkadaşlar bir süre kullanmış olduğum su soğutma sistemimi komple satmak istiyorum. Anakartım yandığından ve de vaktim olmadığından artık uğraşamıyorum ve evde boştan yere duracağına satmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Yollayacağım ürünler aşağıdadır: 1-EA Yapımı SAF BAKIR,üstü kalın plexi 2 giriş tek çıkış olarak da bağlanabilen CPU blok.
2-El yapımı SAF BAKIR Radyatör,üstelik debiyi düşürmeyen,pompa zorlamayan bir yapısı var.
Soğutma performansı ise inanılmaz,hiçbir hazır radyatör buna yetişemiyor.Ayrıca bu radyatöre uygun olarka bir de davlumbaz var.
3-Büyük soğutma dolaplarından çıkma Aliminyum radyatör,bu radyatör ise bol kıvrımlı olan tipten bir radyatör.Bunu ekran kartı su soğutmalarda ekstra takmak için veya yedek olarak bulundurabilirsiniz.
4-1400lt/h 18W 220V ile çalışan su içi pompa,nerdeyse hiç ses yapmıyor.Su soğutmanın hakkını veriyor ve çok iyi su taşıyor.Piyasadaki pompalar 500lt/h'den fazla değil ama bu pompa çeşme gibi su basıyor. Üstelik 2 çıkış birden sağlayabiliyor yani 2.bir su soğutma sistemi için bir tane daha pompa almanız gerekmiyor.
5-Metrelerce hortum ve izolasyon malzemesi,daha yeni alıp da hiç kullanmanın nasip olmadı tamamen şeffaf tertemiz hortumları da veriyorum.3 soğutma sistemine yetecek kadar hortum mevcut.
Ayrıca;yedek pompa kapağı,fazladan blok vidaları,rondelalar,hortumları sıktırmak için kelepçeler ve de farklı soketlere uyumlu olabilmesi için dönüştürme aparatını da veriyorum.
SocketA,Socket478,LGA775,Socket939 için uyumludur.S940 vida delikleri s939 tipi ise ona da uyar.
Fiyat:80YTL.Nevşehirden istediğiniz kargo ile yollayabilirim.Ayrıca yollamadan önce bakır olan radyatör ve cpu bloğunu HCl ile güzelce temizleyip pas felan olmadan tertemiz yollayacağım.İstediğiniz kargo ile yollarım. Profilimdeki msn adresimden veya imzamdaki cep numaramdan bana ulaşabilirsiniz.