< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 15 Şubat 2015; 16:41:53 > |
|
AMD Ryzen Threadripper 3990X ASUS ROG Zenith 2 Extreme Alpha TRX40 ROG Strix Nvidia RTX 2080 Ti SLI Corsair Dominator RGB Platinum 128Gb 3600Mhz Ram Seagate Firecuda 520 4x2TB NVMe SSD Creative Sound Blaster ZXR PCI-E Ses Kartı Custom Water Cooling 4x Seagata 16TB IronWolf Pro HDD 3x ASUS PG279Q 165hz Monitör Surround Setup Corsair Obsidian 1000D Kasa https://youtu.be/2rfcjvQYjNo
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Nasredtin Hocanın dediği gibi '' Ya Tutarsa'' mantığı ile...:)

..... kasa büyük dedik orası tamam fakat uzunluğu da bayağı geniş msı 7970 lightning ekran kartımı taktığımda bile hdd yuvaları hot swap bölmeli olduğundan hala 8-10 cm bir mesafe olduğunu görüyorum ve bu kablo abğlantıları için cidden büyük bir avantaj. çünkü hdd bağlantıları bazen anakartınıza veya ekran kartınıza sıfır denk gelebiliyor ve bu bayağı bir can sıkıcı olabiliyor fakat bu kasada böyle bir şey söz konusu bile değil...:) 4 adet en üst kısma 12 cm veya 14 cm fan takılabiliyor işlemcinin hemen üst kısmına ise 3 adet 12 cm fan takılabiliyor ön kısımda hot swap yuvalarının önünde ise 2 adet kırmızı ledli 14 cm lik fanlar mevcut arkada 1 adet 14 cm lik egzost fan ve yan panelde ise 22 cm e kadar fan takılabiliyor ben 2 adet 12 cm lik taktım akasa viper fanlardan çünkü bu fanlar gayet güzel soğutuyorr...:) Bu arada ben power supply mi üst kısma konumlandırdım resimlerde görürsünüz ilerde kasanın alt kısmında hem kablo kalabalığından kurtuldum hemde kasa içi hava dolaşımınada bayağı bir artı sağlıyor eğer böyle bir kasa alıp sizde sadece tek bir anakartlı sistem kullanacaksanız bileşenlerinizi konumlandırmanız için bol bol seçeneğiniz olacak demektir bu...:)

benim ne işim var pc başında yarın iş güç var yaa...(:(:(... 

cidden çok sessiz alt modellerine nazaran... sadece 2 adet 14 cm fan var onlar biraz yüksek sesli ama onuda atarlayabiliyorsunuz. ki ben tekini anakarta bağladım fanın diğerini ise fan kontrolcüye.. bilgisayarda fazla işlem yapmadığım zamanlar fanın bir tanesini kapatıyorum fan kontrolcüye bağlı olanını... zaten ürünü fansız bile kullansan normal cpu soğutuculardan bile serin tutuyor işlemciyi..:)

Hızlı