Şimdi Ara

Satılık >> Asus GTX980 Ti DirectCU III 6 Gb 384 Bit NDX12 Ekran Kartı << (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhat1242

Hatrınız için 2000 güncelleyeceğim.Kimse yanlış anlamasın kimseyi kazıklamam kimsenin 3 kurusuna göz dikmedim dikmem.Fakat oyun için konusacak olursak 1070 ile neredeyse aynı 1080 den ise %10 düşük oldugunu birçok youtube kanalında ve benchmarklarda görerek aldım ve gerçekten test ettiğimde ciddi bir fark göremedim ve şuan gayette memnunum her oyunda.Ama 1080 ti dan ne kadar düşük onu tam kestiremiyorum ve Ataştırmadım desem doğru olur.Ama oyun için konuşacak olursak 100 fps aldıgım oyundan 1080 değilde 1080 ti ile 130-125 alacağımı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ne hatrı hocam? Konu hız konusunda bilgi yanlışlarıyla dolmuş. Hangi kartın hangi kartı ne kadar geçtiği açık:

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1080_Ti_Gaming_X/30.html

1070 bile 980 Ti 6GB'yi her çözünürlükte geçiyor. Bugün 1070'in edeceği maksimum 1800'dür bence.

Ayrıca Nvidia eski kartlarını driver'larla gömmesiyle meşhurdur. Bu benchmark'lar bugün yapılsa, farkların daha açıldığı görülebilir.

Ayrıca kimse güç tüketiminden bahsetmemiş. Dikkatinizi çekerim. Bu çok güç tüketen eski kartlarda arıza olarak karşımıza çıkar. Eski kartların garantileri de olmaz.

Benim hatrım için 2850'den 2000'e inmeyin. Ben 1000'e bile almam. Sadece astronomik bir fiyat gördüm, forum olduğu için yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ferhat1242 F kullanıcısına yanıt
    Mining kartlarının fiyatlarına bakmıyorum bile,sadece mining yapanların bunu ilanlarında belirtip belirtmediğine dikkat ediyorum,hoş bunada kızan arkadaşlar var canları sağolsun ilanınız çok samimi geldiği için sizi bilgilendirmek adına yazdım,fiyat konusunda dilim döndüğünce bilgi vermek istedim herşey gönlünüze göre olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 24 Haziran 2018; 0:25:12 >

leonuğur (sapphire9600xt)-ilker.d (1 GB Veritech DDR400 Ram)-enclave (P4 630 - 3.00 Ghz / 2M / 800 ) cihancndn (Anakart asrock 775V88) godlovesugly (2x1gb 1 512 Kingston ddr ram) Frostylol (Sapphire hd5830 1gb.256bit.ekrankartı),can_akuma MSI 970-A G-46 ANAKART ve G-SKILL 4GB 1600 MHZ DDR3 RIPJAWS RAM) -CANBOZ (intel xeon E5472 cpu)-loknes1 (nvidia zotac gtx 760 2 gb)-ugur.36 Evga GTX970 FTW ACX 2.0- demircibu Asus GTX760 DirectCU II O.C. 2GB 256 Bit -- - deus-ex THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Oyuncu Klavyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Ne hatrı hocam? Konu hız konusunda bilgi yanlışlarıyla dolmuş. Hangi kartın hangi kartı ne kadar geçtiği açık:

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1080_Ti_Gaming_X/30.html

1070 bile 980 Ti 6GB'yi her çözünürlükte geçiyor. Bugün 1070'in edeceği maksimum 1800'dür bence.

Ayrıca Nvidia eski kartlarını driver'larla gömmesiyle meşhurdur. Bu benchmark'lar bugün yapılsa, farkların daha açıldığı görülebilir.

Ayrıca kimse güç tüketiminden bahsetmemiş. Dikkatinizi çekerim. Bu çok güç tüketen eski kartlarda arıza olarak karşımıza çıkar. Eski kartların garantileri de olmaz.

Benim hatrım için 2850'den 2000'e inmeyin. Ben 1000'e bile almam. Sadece astronomik bir fiyat gördüm, forum olduğu için yazdım.

Alıntıları Göster
    Peki hocam ozman neden çok samimi olan arkadaşımla neredeyse aynı fps alıyorum ? Evga 1070 Oc var ondada.Aramızda %3 bile fark yok.1080 daha iyidir birşey demiyorum ama %10 fark bile olsa bunu oyunda anlamaz çok zordur.Hele ki 1070 ler 2 Fan bu bendeki 3 Fan baya soğuk olarak çalıştırıyor.Oyunda ciddi bir fark görüp evet bu süper demek için 1080 Ti ile karşılaştırmak gerekir diyorum ve hep savunacağım.980 Ti çok hafife almayın eskiler herzman yeniden sağlam parçalarla daha güzel yapılmıştır Tarihde herzaman bu böyledir :) Ne ben 1000 e satarım ne siz 1000 e alırsınız.Alıcılara diyorum ki gelin sistemde deneyin kartı diğerleriyle karşılaştırın ne demek istediklermi anlayacaklar.Yada gidin yeni kartlara 5-6 bin baylın ne diyim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1242 -- 24 Haziran 2018; 1:16:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1242

Peki hocam ozman neden çok samimi olan arkadaşımla neredeyse aynı fps alıyorum ? Evga 1070 Oc var ondada.Aramızda %3 bile fark yok.1080 daha iyidir birşey demiyorum ama %10 fark bile olsa bunu oyunda anlamaz çok zordur.Hele ki 1070 ler 2 Fan bu bendeki 3 Fan baya soğuk olarak çalıştırıyor.Oyunda ciddi bir fark görüp evet bu süper demek için 1080 Ti ile karşılaştırmak gerekir diyorum ve hep savunacağım.980 Ti çok hafife almayın eskiler herzman yeniden sağlam parçalarla daha güzel yapılmıştır Tarihde herzaman bu böyledir :) Ne ben 1000 e satarım ne siz 1000 e alırsınız.Alıcılara diyorum ki gelin sistemde deneyin kartı diğerleriyle karşılaştırın ne demek istediklermi anlayacaklar.Yada gidin yeni kartlara 5-6 bin baylın ne diyim :))

Alıntıları Göster
    Konuya son kez yazıyorum. Yukarıda zaten diğer etkenleri yazdım.

Bu da eski driver'larla 1070 - 980 Ti farkı:

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1070/24.html

Ben fiyatı geçtim. Yanlış bilgi vermeyin. Bir kartı diğer sisteme takıp benchmark yapın. Şöyle: Sıfırdan temiz Windows kurun, test edin. Diğer kartı takın, sıfırdan temiz Windows kurun, test edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Konuya son kez yazıyorum. Yukarıda zaten diğer etkenleri yazdım.

Bu da eski driver'larla 1070 - 980 Ti farkı:

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1070/24.html

Ben fiyatı geçtim. Yanlış bilgi vermeyin. Bir kartı diğer sisteme takıp benchmark yapın. Şöyle: Sıfırdan temiz Windows kurun, test edin. Diğer kartı takın, sıfırdan temiz Windows kurun, test edin.

Alıntıları Göster
    Konuya biraz alakasız geldim fakat techpowerup'ın test metadolojisi oldukça sıkıntılı.

Test'te yer alan 980ti, 1000mhz baz 1075mhz boost hızına sahip

1070 ise FE versiyon yani 1506mhz baz fakat termal performansa göre değişken boost hızına sahip yani referans tasarım olan 1683mhz'e değil

Piyasadaki her 980ti 1300mhz'larda rahat kalır ve bunun performansa katkısı 1070'in oc performansına nazaran çok daha efektiftir.

Bana kalırsa 980ti'ın karşına 1070ti'ın konumlandırılması daha mantıklı

1080 ise en az %25 önde yani 980ti'dan çok daha iyi

Son olarak, İş güç sebebiyle 1080, 1070 ve 980ti'ı düzenli olarak kullanıyorum. İş için kesinlikle 980ti zira üçü arasındaki en yüksek cuda çekirdğine sahip dolayısıyla 1080'in dahi önünde. Oyun tarafında is 1080 > 980ti(driver downgrade'leri sebebiyle = 1070

• İlanda cahillik akiyor. 980ti ile 1080 %10 diyen bilgisayar mühendisi bi arkadasin var oda cahil sende cahilsin bide %3 diyo frekans artınca ya kardeşim herkesin mali kıymetli ona bisey demiyoruz istersen 5000 tl yaz bizi ilgilendirmez ama 980ti vs 1080 kafa kafaya demen inanki araştırmadigin bir cahillikten öteye gidemez oldu millet mal 4500 verip 1080ti alıyor senin karttan biraz performans li diye demi iyice araştırıp öyle yazın ilaniniz böyle çöplüğe döner.

Peki sana birşey soracağım.4500-5000 e 1080 ti alıyorlar ya ozman ben neden almıyorum ? Sence param mı yok ? Var 2 adet bile alırım.Ama almıyorum çünkü 2560x1440 p 'de bile pubg-csgo-fortnite gibi güncel oyunları ultrada 140-150 fps alıyorken neden 1080 ti alayım mesela ? Ne zorum var yani ? Monitörüm 165 hz destekliyor 1080 ti ile 170-180 fps bile alsam göstermeyecek ki , yani 1080 ti alan 4k çözünürlükte 120-140 fps mi almaya çalışıyor anlamıyorum ki.Neyse ne kardeş ben memnunum burda anlatıyorum isteyen alır isteyeen almaz.1750 de verdiler zaten istediğim 1800 illa 50 ekler alırlar.Ama bence 1080 ti Gereksiz PAHALI.Normal 1080 ise bilemem fakat değiştirmeme hiç gerek kalmadı benim çünkü zaten istediğimi verdi kart benim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sen bakma burda yazanların hepsi ölücü verme o fiyatlara. Kartın performansı belli onuda kullanan bilir. Bu iş ordan burdan benchlere bakmakla olmuyor. Kullanın gelin sonra konuşun. İki tane performance bench koymuşsunuz yok driver desteği azaldı o yüzden yok şu yüzden. 1070 in fiyat aralığı nedir 2000-2500 mü ? Kartın giriş seviye veya üst seviye olmasına göre değişir bu fiyatlandırmalar. Genelleme yaparak kartların fiyatlarını kırmaya çalışmayın. Çok isteyen aynı fiyatlara gidip 1070ti alsın bulabiliyorsa yok 1070 alacağım diyen gitsin 200-300 fazla versin alsın arkadaşlar.

Kartın fiyatını aşağıya çekerek hata ediyorsun.
  • Satıcı arkadaşım düşüncen yanlış bence millet senden öldü fiyata almak icin yorum yazmamışlar ürününü hızlı satabilmen icin sana öneride bulunmuşlar sen kartı 1080 'le kıyasliyorsun ama 1080in tırnağı bile olamaz o kart 1070den bile düşük kalıyor bazı konularda örnek veriyorum isi değerleri ve güç tüketimi olarak baz alırsak 1070 65 68 derecede 150 watt çekerken sizin kartınız 75 85 derece arası geziyor ve 250 watt çekiyor nvidia salakmida biti az enerji tüketirken diğeri çok tüketiyor diye üretiyor sizin görüşünüz sadece performans alıcılar her zaman performansa bakmaz bazıları içinde güç tüketimi ve güncel kart olması önemlidir adam senin 980 tini alacağına gidip 1060 alsa daha iyi en azından garantisi var senin kartın neyi var hiç birşeyi 2 gün sonra arızalansa iademi alacaksin hayır diyeceğin şey 2. Elin garantisi olmaz ben sattigimda çalışıyordu ama yanlış düşünce istersen kartı 10000 e koy kimse umursayipta almayacaktır ürün senin fiyat senin ister sat ister nvidia müzesine kaldır

Hayırlı Forumlar Dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.