Şimdi Ara

Satılık AOC U3477PQu - Ultrawide Monitör [Fiyat Revize]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
6
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

Elimde bulunan AOC U3477PQu monitörü satıyorum. En ufak bir hasarı olmayıp, ekran kısmında da en ufak bir çiziği veya lekesi yoktur. Sapasağlam alettir (satana kadar hala kullanmaktayım).

* Garantisi bitti
    * Kutusu ve kutu içeriği tam
    * Ölü pikseli filan yok
    * Yüksek çözünürlüklü film izlemek için muhteşem
    * Aynı anda birden fazla pencerede çalışanlar için harika
    * Görsel tasarım işleri için fazlasıyla iyi
    * Araba yarışı, FPS, TPS, MMORPG oyunları için harika (MOBA çok tavsiye etmem ama)
    * İzmir Bornova'da elden teslim edilir veya kargoya verebilirim.
    * Kargoyu alıcı öder (tabut gibi kutusu var biraz yüklü tutabilir kargo)

Teknik özellikleri ise şu şekilde:

* 3440 x 1440 @ 60 Hz
    * 34 inç
    * DVI, VGA, HDMI, DisplayPort (tam verim için DP kullanmak gerek)
    * IPS panel
    * 5 MS tepki süresi
    * Dandik de olsa kendi üzerinde hoparlörleri var

Ürünü 2800TL'ye satıyorum. Kesinlikle takas yok. 34 inç UltraWide'a geçiş yapmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 30 Mayıs 2019; 19:32:24 >

• Papaz eriği gibi ürün maşallah h satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hete

Papaz eriği gibi ürün maşallah h satışlar

Teşekkürler
  • Tabut gibi kutusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay maşallah param olsada şöle güzelliği kullanabilsek bu arada tabut gibi kutusu varı okuyunca haykırdım
  • Dandik de olsa hoparlörü var demen fakir ama gururlu demek gibi olmuş.

• hete kullanıcısına yanıt
    neden bilmiyorum ama istemsizce güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim monitörün geniş olanı ayrıca tepkime süresi daha kısa (U2715H) Eldekini kısa zamanda satacağımı bilsem anında ilana koyar bunun peşine düşerdim. İyi satışlar dilerim. Gerçekten 2. el fiyatı yazmışsınız. 5 yıl öncesine kadar da İstanbul Atalar'da oturan biri olarak alışverişi elden de yapabilirdik vay be. O monitör giriş seviye ekran kartı fiyatına kargo ile bir de hasarsız gelecek... Kargoya vermeye kıyamam ne bunu ne kendi monitörümü.
  • Hala dönüp dönüp ilana bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Hala dönüp dönüp ilana bakıyorum.
    Buyrun alın o zaman? :))
  • Exceedinglimits kullanıcısına yanıt
    U2715H'yi satmaya kıyamıyorum. Bunun da satılmasına :)
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Valla iş amaçlı kullanıyorsanız, bendeki daha iyi iş görür. Bilginiz olsun :)
  • İş falan yok x99 sistemde dizi izliyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,fiyatta revize şart . 0 ı n11 de 3490 TL dir.https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/aoc-u3477pqu-34-5ms-analogdvihdmimhldisplay-qhdips-monitor-P294773890?gclid=EAIaIQobChMIm6nIgvLk3wIVDUPTCh1sTQoJEAYYASABEgLhcvD_BwE&gclsrc=aw.ds
  • usta bu nasıl bir fiyattır . sıfırından 500 tl pahalı bir ikinci el monitör . en ucuzunu aramama bile gerek yok modeli yazınca önüme çıkan fiyat 3500 tl . ve monitör 60 hz bu fiyata ne monitörler var bu monitöre bu fiyatı veren adamın aklından süphe ederim . bu fiyatlara lg 34uc alınır mis gibi 144 hz curve canavar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skorsky12

Selamlar,fiyatta revize şart . 0 ı n11 de 3490 TL dir.https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/aoc-u3477pqu-34-5ms-analogdvihdmimhldisplay-qhdips-monitor-P294773890?gclid=EAIaIQobChMIm6nIgvLk3wIVDUPTCh1sTQoJEAYYASABEgLhcvD_BwE&gclsrc=aw.ds
    İlanım uzun süredir yayında. Bu segmentteki monitörlerin fiyatları bir ara 7500 TL'ye kadar çıkmıştı. Ben de o süreçte ilanı 5000 TL'de yayınladım. Fiyatlar 6000 - 5500 TL seviyesine gelince de 4000'e çektim. Sıfırı ucuzladıysa yapacak bir şey yok ama. Ben bu kadar düştüğünden haberdar değildim. 2000 TL için bu kadar güzel bir monitörden vazgeçmem anlamsız olur benim açımdan... Sıfırını alın, güle güle kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 19 Şubat 2019; 9:21:59 >
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    u2715 e talip olabilirim, goruselim :)

• Kaç yıldır ilanda bu monitör :)
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Bayadır :) Değerinin altında satmaya kıyamıyorum, bu monitörü almayı düşünenler de ikinci ele yönelmiyor haliyle. Bakalım, belki bir gün biri çıkar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.