SATIŞTA
Satılık Lianli StrimerPlus 24pin ve 16PinGPU--Gamepower AırTurbıne9x12cm--Dragos LS300 Premium FAN
SATIŞTA
SATILIK XPG S40G 256GB-- Seagate Skyhawk 1TB HDD 7200RPM
SATIŞTA
SATILIK HP OMEN X 27inç 2k 240hz TN Panel
SATIŞTA
Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad
SATIŞTA
SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı--- EZDIY-FAB RGB Kablo Tarakları
Dükkan Sahibi Hakkında
- djoguzhan55
-
Binbaşı
-
- İsim:
- Katılım zamanı: 04 Şubat 2010 16:04:55
- Durum: Forumda
- Son giriş: 03 Ekim 2025 20:16:17
- Kişisel Mesaj (PM) Gönder
- E-Posta Gönder
Dükkanına Eklediği Son Ürünler
- Satılık Lianli StrimerPlus 24pin ve 16PinGPU--Gamepower AırTurbıne9x12cm--Dragos LS300 Premium FAN
- SATILIK XPG S40G 256GB-- Seagate Skyhawk 1TB HDD 7200RPM
- SATILIK HP OMEN X 27inç 2k 240hz TN Panel
- Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad
- SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı--- EZDIY-FAB RGB Kablo Tarakları
-
Referansları
» Kullanıcı Profili- Kriter
- Genel
- Kargo
- Satıcı
-
-
Genel Puan:- Ürün: Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder
- Alıcı: MavReacHe
- Tarih: 03 Ekim 2025 15:09:45
- Yorum: Güvenilir
Genel Puan:- Ürün: [SATILDI] SATILIK Dyson V15-V15 Submarine-V11 Uyumlu Duvar Stand REF İlanı
- Alıcı: akasus
- Tarih: 01 Eylül 2025 21:02:02
- Yorum: standı nzxt hubdan 2 gün sonra aldım 2 kargoda aynı anda geldi,öncelikle kutulama süperdi,daha önce o kadar alışveriş yaptım forumdan bu kadar dikkat edeni çift çift patpata saranı daha sonra kutuya koyanı ilk kez gördüm,normalde kargo alıcıya aitti güzellik yaptı onuda karşıladı teşekkür ederim,ürüne gelirsek arkadaşın dediği gibi hiç kullanmamış sıfır dysondan aldığı gibi kutuda duruyordu,teşekkürler.
Genel Puan:- Ürün: [SATILDI] SATILIK NZXT INTERNAL 2.0 Usb Hub
- Alıcı: akasus
- Tarih: 01 Eylül 2025 20:36:33
- Yorum: öncelikle kutulama süperdi,daha önce o kadar alışveriş yaptım forumdan bu kadar dikkat edeni çift çift patpata saranı daha sonra kutuya koyanı ilk kez gördüm,normalde kargo alıcıya aitti güzellik yaptı onuda karşıladı teşekkür ederim,ürüne gelirsek plastiklerine kadar herşeyi duruyordu hiçbir şeyini atmamış sıfır nasılsa aynı kutu içeriği vardı,teşekkür ederim tekrardan hocam.
Genel Puan:- Ürün: [SATILDI] SATILDI LG SK1 Soundbar 40W
- Alıcı: Castieello
- Tarih: 28 Ağustos 2025 14:19:57
- Yorum: daha önce jbl bluetooth hoparlör almıştım kendisinden,ilanda belirttiği gibi 5 yıllık ürün olduğu halde tertemiz kullanmış kendiside demişti pcye takılı sabit kullanıldı diye, kutu içeriği herşeyi tamdı kargolaması mükemmeldi çift patpata sarıp yollamıştı,teşekkürler herşey için bir sonraki alışverişte görüşmek üzere :)
Genel Puan:- Ürün: [SATILDI] SATILIK Seagate Skyhawk 4TB HDD 7200RPM
- Alıcı: cepdukkani
- Tarih: 12 Haziran 2025 00:47:51
- Yorum: hızlı sorunsuz güvenli alışveriş.