djoguzhan55
SATIŞTA

Satılık Lianli StrimerPlus 24pin ve 16PinGPU--Gamepower AırTurbıne9x12cm--Dragos LS300 Premium FAN

Merhaba,2 ürünü set olarak Aliexpressden almıştım 2-2.5 sene olmuştur kutu ve içeriği tamdır Çalışmasında veya RGBlerinde bir sorun yoktur.

24 Pin ve 16 pin GPu kablosu 5500 TL kargo dahil aynı gün veya ertesi iş gününde kargoya verilir.

Merhaba elimde warcry kasayla gelen 6 adet fan birde sonradan aldığım 3 adet fan mevcuttur,totalde 9 adet fan ve 1 adet kontrolcu vardır,full set şeklinde tak çalıştırdır eksik bir parçası kablosu yoktur,ayrı ayrı sadece 3 fan veya 3 fan 1 kontrolcu şeklinde almak isterseniz veya aklınıza birşey takılırsam Bir özel mesaj kadar uzağınızdayım. Teşekkürler iyi forumlar.

Fiyat Kargo Dahil:2500 TL dir.

Merhaba bu üründen elimde 4 set yani 3-3-3-3 olarak 12 adet fan vardır,Fanlarda veya RGBlerinde herhangi bir sorun yoktur görenlerin markalı bir fan olup olmadığınıda sorduklarını belirtmek isterim,ben 9 fanı kendi içinde kablolalarıyla birleştirerek tek kablo bağlantı yapıyorsunuz,ekstra kontrolcu vs aramıyorsunuz o kolaylığı var,aşağıya linkini ekliyorum orada detaylı herşey yazıyor, ilanın ilk fotoğraflarında kasamda takılı halini görebilirsiniz lianli gibi yan taraflar ve orta göbek ayna efektlidir, aklınıza birşey takılırsam Bir özel mesaj kadar uzağınızdayım. Teşekkürler iyi forumlar.
https://www.atombilisim.com.tr/dragos-ls300-premium-argb-3x120mm-kontrolculu-siyah-kasa-fani

Fiyat Kargo Dahil: 3 fan için 900TLdir hepsini almak isterseniz veya adetli PM atın altını üstünü konuşuruz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 2500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Samsun
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

SATILIK XPG S40G 256GB-- Seagate Skyhawk 1TB HDD 7200RPM

Merhaba,Bu ürünü ise 13/11/2019 Tarihinde n11 üzerinden teknobiyotik satıcısından satın aldım,alım tarihi eski gözüksede bu ssdyi format ssdsi olarak kullandım yani aktif sistemde sürekli takılı olan bir ssd değildi sistemleri test edip kenara koyulan bir ssd idi,son 5-6 aydır aktif kullanıyorum test programında çıkan 4423 saat yani 184 gün kanıtlar nitelikte, ölü bölge veya rgbsinde çalışmayan ledi vs si yoktur,kutu ve içeriği herşeyi fulldur sormak istediğiniz soru olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Satma Sebebim,Aynı modelin 1TBlık olanını aldığı içindir ve fazlalık olmuştur,yoksa herhangi bir problemi yoktur. DRAMli kendinden Soğutuculu RGBli windowsun kurulması gereken bir m2 türü,DRAM ön belleğine bilgileri alıp hızlı işlem yapmasını sağlıyor,windows daha hızlı açılıyor programlar-oyunlar daha hızlı açılıyor vs vs.

Fiyat Kargo Dahil 1000 TL dir. Havale/EFT sonrası gün içinde veya ertesi gün kargoya teslim ederim.

Bu ürünü ise hazır bir sistemle gelmişti senelerce aktif kullanıldı herhangi bir ölü bölgesi vb sorunu yoktur test fotolarını ekliyorum. Sormak istediğiniz soru olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Satma Sebebim,Sata SSD alacağım bunların yerine.

Fiyat Kargo Dahil 1300 TL dir. Havale/EFT sonrası gün içinde veya ertesi gün kargoya teslim ederim.

Fiyat: 1500 TL

SATIŞTA

SATILIK HP OMEN X 27inç 2k 240hz TN Panel

Merhaba,ürünü trendyol üzerinden 28/08/2023 Teknosa satıcısından satın aldım,kusur olarak sadece resimde gözüken 1 adet ölü pikseli vardır başka hiçbirşeyi yoktur,hp ye ölü pikseli sorduğumda 5 adet ve üstüne panel değişimi yaptıklarını belirttiler 1 adete birşey yapamayacaklarını söylediler bende başka sorunu olmadığı için uğraşmadım,kutu ve içeriği herşeyi fulldur sormak istediğiniz soru olursa bir mesaj uzağınızdayım.

Satma Sebebim,27inç 360hz OLED 2k monitöre geçmek istediğim içindir yoksa memnunum monitörden onuda belirtmek istedim.

Fiyat Kargo Dahil 11.000 TL dir. Havale/EFT sonrası gün içinde veya ertesi gün kargoya teslim ederim.

• TN Panel
  • QHD (2560 X 1440p)
  • 1 ms Tepkime Süresi
  • 240 Hz Yenileme Hızı
  • TÜV Sertifikalı Yazılımsal Düşük Mavi Işık
  • AMD® FreeSync™ 2 HDR
  • HDMI; DISPLAYPORT

Fiyat: 11000 TL

SATIŞTA

Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad

Merhaba forum ahalisi,Prism Medium modelini amazon türkiyeden 21 Mart 2022 tarihinde satın aldım,aşağıya yukarıya 1 sene kullanıldıktan sonra XL modeline geçtim sigara içmiyorum ve bilgisayar başında birşey yemek-içmemekteyim Fotoğraflardanda görebileceğiniz üzere temiz-kirsiz-dikiş atmasızdır kısaca hatasızdır.

Fiyat Kargo Dahil 800TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.

Prism XL modelini ise 30-11-2019 tarihinde Adeks Storeun internet sayfasından satın aldım,aşağıya yukarıya 2-2.5 sene kullanıldıktan sonra 3XL modeline geçtim,sigara içmiyorum ve bilgisayar başında birşey yemek-içmemekteyim Fotoğraflardanda görebileceğiniz üzere temiz-kirsiz-dikiş atmasızdır kısaca hatasızdır,aşağıya yukarı 5 senelik gibi gözüksede resimlerden görebileceğiniz üzere temiz kullanılmıştır.

Fiyat Kargo Dahil 1200TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.

Fiyat: 800 TL
Sıfır Ürün: Evet

SATIŞTA

SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı--- EZDIY-FAB RGB Kablo Tarakları

Merhaba,Kasayı N11 üzerinden GoGameShop satıcısından 06/07/2020 tarihinde satın almıştım 6 fanlı olarak,daha sonrasında 3 fan daha alıp ekleme yapmıştım senelerdir sorunsuz kullanıyordum,Hyte Y70e geçince el mahkum emekli olmuş oldu

Kutusu,köpükleri,toz filtreleri vs aklınıza ne gelirse eksiksizdir,Kargo Dahil Fiyat 4300TLdir.

Resimde 6 adet gözüktüğüne takılmayın 3 adette yukarıda takıllı

Hyte Y70 Kasanın Güncel halini soran arkadaşlar için resim ekliyorum.

Merhaba tekrardan,bu ürünü ise 20 02 2023 tarihinde amazon türkiye üzerinden EZDIY-FAB satıcısından satın aldım,bu süre zarfında 3 kasa değişikliği yaptım 3 kasamdada kullandım Strimer Wireless Set alınca yani CPU-GPU-24 Pin alınca bu üründe otomatik boşa çıkmış oldu, Yeşil CPU Besleme kablosu fiyata dahil değildir sadece rgbli kablo tarakları satılıktır amazon linkinide aşağıya koyacağım oradan detaylı inceleyebilirsiniz,aklınıza takılan birşey olursa bir PM uzaklığınızdayım Fiyat Olarak kargo dahil 1100 TL dir Havale/EFT sonrası sonraki iş günü kargodadır.

ürünün linki budur;

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NYY8W47?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Fiyat: 4500 TL

Sayfa 1 2

Dükkan Sahibi Hakkında

djoguzhan55

Binbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 04 Şubat 2010 16:04:55
Durum: Forumda
Son giriş: 03 Ekim 2025 20:16:17
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Güvenilir
Genel Puan:          
Yorum: standı nzxt hubdan 2 gün sonra aldım 2 kargoda aynı anda geldi,öncelikle kutulama süperdi,daha önce o kadar alışveriş yaptım forumdan bu kadar dikkat edeni çift çift patpata saranı daha sonra kutuya koyanı ilk kez gördüm,normalde kargo alıcıya aitti güzellik yaptı onuda karşıladı teşekkür ederim,ürüne gelirsek arkadaşın dediği gibi hiç kullanmamış sıfır dysondan aldığı gibi kutuda duruyordu,teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILIK NZXT INTERNAL 2.0 Usb Hub
Alıcı: akasus
Tarih: 01 Eylül 2025 20:36:33
Yorum: öncelikle kutulama süperdi,daha önce o kadar alışveriş yaptım forumdan bu kadar dikkat edeni çift çift patpata saranı daha sonra kutuya koyanı ilk kez gördüm,normalde kargo alıcıya aitti güzellik yaptı onuda karşıladı teşekkür ederim,ürüne gelirsek plastiklerine kadar herşeyi duruyordu hiçbir şeyini atmamış sıfır nasılsa aynı kutu içeriği vardı,teşekkür ederim tekrardan hocam.
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILDI LG SK1 Soundbar 40W
Alıcı: Castieello
Tarih: 28 Ağustos 2025 14:19:57
Yorum: daha önce jbl bluetooth hoparlör almıştım kendisinden,ilanda belirttiği gibi 5 yıllık ürün olduğu halde tertemiz kullanmış kendiside demişti pcye takılı sabit kullanıldı diye, kutu içeriği herşeyi tamdı kargolaması mükemmeldi çift patpata sarıp yollamıştı,teşekkürler herşey için bir sonraki alışverişte görüşmek üzere :)
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILIK Seagate Skyhawk 4TB HDD 7200RPM
Alıcı: cepdukkani
Tarih: 12 Haziran 2025 00:47:51
Yorum: hızlı sorunsuz güvenli alışveriş.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.