Şimdi Ara

SATILDI (SATILIK STANDI İLE BERABER G25 DİREKSİYON SETİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    arkadaşlar ürün garantisi bitti (zaten garantisi devam eden bir g25 direksiyon seti bulmanız ne kadar mümkün orasıda ayrı bir konu) ürünün kutusu mevcut değil.ben 2. sahibiyim direksiyon son derece iyi durumda hiçbir kusuru yok.direksiyonu hem pc de hemde ps3 te sorunsuzca kullanıp gerçek sürüş keyfini veren bu hissi rahatça yaşayabilirsiniz.daha fazla detaya ve ayrıntıya girmeye yok sanırım meraklıları zaten ne derece konforlu ve iyi bir set olduğunu biliyorlar.

standı forumdan explat nickli arkadaşımız yapmıştı.benim bildiğim yapmış olduğu set g25 ve g27 ile uyumlu yapmış olduğu tek set.standın ufak tefek kusurları var ama asla kullanılmayacak bir durumda değil.bir kaynakçıya götürüp bir iki kaynak düzeltmesi yapılabir.bu düzeltmeleri ben yaptıracaktım fakat ps3 te kullandığım bu set ps3 üm evden çalınınca öylece kenarda kaldı tüm hevesimde kaçtı açıkçası.

stand ve direksiyonu ayrı olarak satmayı düşünmüyorum her ikisi için satış fiyatım 420 TL
    [simage][/simage]
    cidden almayı düşünen olursa stand ve direksiyona ait videoda koyabilirim.
     SATILDI (SATILIK STANDI İLE BERABER G25 DİREKSİYON SETİ) SATILDI (SATILIK STANDI İLE BERABER G25 DİREKSİYON SETİ)

bu standa ait bir inecelemede yapmıştım daha detaylı bilgilere buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_58321433/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58321433
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 22 Kasım 2012; 9:48:43 >

• Nihat abi hayirli satislar..ps3 almayi dusunmuyon sanirim:((
    Abime haddim olmayarak kefilim zaten ilandanda nekadar durust oldugunu anlayabilirsiniz,anlatmasa kimsenin bilemiyecegi seyleri bile teker teker yazmis;)))
    Donanma kenti golcuk'e selamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizden yaşça büyük bir abimiz fakat çok kaliteli bir kişi bende kendisinden ürün aldım alıcının her türlü isteğini yerine getiriyor bu forumda gözünüzün kapalı alışveriş yapabileceğiniz 5-10 kişiden biri

@_corvette_
    teşekkürler umarım memnun kalırsınız

Orijinalden alıntı: ilkesanli

laptop veya araç için 1 aylık amfi veya bass ile takas düşünürmüsünüz.

tesekkür ediyorum ama ilgimi cekmedi
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şunla birkere oynayaydım iyidi :)

bir gün oda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcteyze -- 25 Eylül 2012; 23:21:43 >

sorunsuz satış: brkkrgz, Powerless, kömürcü42,

sorunlu satış: ten_don palm pre 8 gb açıklayıcı ve tüm sorularına doğru cevap verdiğim halde yinede kötülemiş ilginç bir yorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcteyze

fiyat süper gerçekten ! imkan olmayınca el kol bağlı hayırlı satışlar! konu dışı pm attım!

pm cevaplandı insallah yardımım dokunmustur

Orijinalden alıntı: szgnsr

Şunla birkere oynayaydım iyidi :)

muhitimiz yakın profiliniz de ad olarak esra yazıyor bayansanız buyrun bize gelin kız kıza oynarız :) ( logitech g27 var bende de ) denemiş olursunuz / forever oyun kardeşliği :)

bu arada hayırlı satışlar nihat..Ürünü senden alan çok şanslıdır, sayende bende logitech ile tanışmıştım bu harika ürünü sen olmasan önemsemezdim bile...
  • quote:

evet bayanım ne iyi olurdu aslında :)
    teklifiniz için teşekkür ederim

rica ederim ne demek teklifim her zaman geçerli... dernekle ilgili PM attım,düşünürseniz aramıza bekleriz
    forumda konumuz var eskisi kadar aktif değil ama facebook'da oldukça güzel paylaşımlar ve bol oyun muhabbetli bir grup sayfamız var...bekleriz..iyi oyunlar herkese

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Şunla birkere oynayaydım iyidi :)

muhitimiz yakın profiliniz de ad olarak esra yazıyor bayansanız buyrun bize gelin kız kıza oynarız :) ( logitech g27 var bende de ) denemiş olursunuz / forever oyun kardeşliği :)

bu arada hayırlı satışlar nihat..Ürünü senden alan çok şanslıdır, sayende bende logitech ile tanışmıştım bu harika ürünü sen olmasan önemsemezdim bile...

teşekkürler rahime , direksiyon ve set aldırdık sana ama daha gt5 te bi yarıs kazandıgını goremedimbir de onu görelim bakalım

ürün icin pm atan her arkadaşıma geri dönüsler yapılmıstır.fiyat sondur

• Daha bir dur stand Polonya dan yeni geldi Anca monte ettim zamanla onuda goreceksin ins dont panic

Hatirliyormusun bf3 ilk başladığımda bıçak mutfakta yakışır bayanlara makarasından tut kızlar bu oyunu anlayamaza kadar baya bı dümenler donmuştu ama hepsini ezdim geçtim

Saka maka Uzman desteklerinide beklerim ins bu macerada pistlerin beyaz meleği ile kapışmak pek bı zor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nihat bu direksiyon setinde manuel vites varmı? Yani araba kullanmayı öğrenebilir mi bununla. Hayırlı satışlar.
    oyunlarda eger oyun debriyaj destegi veriyorsa normal araba kullanırken nasıl vites degistiriyorsan o sekilde kullanıyorsun bunuda.(debriyaja basmadan vites degisir ama oyuna dogru etki etmez oyunda araba stop eder gitmez vs vs)

Orijinalden alıntı: rumi

Daha bir dur stand Polonya dan yeni geldi Anca monte ettim zamanla onuda goreceksin ins dont panic

Hatirliyormusun bf3 ilk başladığımda bıçak mutfakta yakışır bayanlara makarasından tut kızlar bu oyunu anlayamaza kadar baya bı dümenler donmuştu ama hepsini ezdim geçtim

Saka maka Uzman desteklerinide beklerim ins bu macerada pistlerin beyaz meleği ile kapışmak pek bı zor ;)

Kızların oyun oynamasını istemem şahsen. Geçerli ve haklı sebeplerim var.
    Hatta bu mesele hakkında konumda vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.