Şimdi Ara

Satılan Bu Zeytin Yağları Kimyasal Mı (Komili - Kristal) Renkli Renkli Yağlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satılan yer Çankaya
    Firma SOYKANLAR
    Renkli yağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Şubat 2016; 15:41:19 >

• Şimdi hangisi zeytinyağ
  • Bunların. Hepsi gerçek zeytinyağı soğukta donduklarından bu şekil olmuş oda sıcaklığında eski halini alır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakiki zeytinyağı soğukta donar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

hakiki zeytinyağı soğukta donar

kar beyazı renkte zeytinyağı gördüğüm için resmini çektim şaşırdım

tezgahta renkli renkli zeytinyağları gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Şubat 2016; 15:51:22 >
  • Bunlar üstte arkadaşın söylediği gibi soğuk'tan donmuş olan zeytin yağıdır, alabilirsiniz.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Bu konunun yeri burası mı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    burası değil haklısınız
  • sinirlenmeyin admin bey :(
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    yeniler yapıyor hadi diyoruz da, 2007 yılı aktif bir üye de bunu yapınca olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

yeniler yapıyor hadi diyoruz da, 2007 yılı aktif bir üye de bunu yapınca olmuyor...

ama hocam sıcak fırsatlar genel olarak yaş seviyesi yüksek bir bölüm. yani konu dışındaki yaşça küçük üyelerin bu konu hakkında bilgisi yoktur diye tahmin ediyorum. Yemek bölümü de epey sessiz. yani böyle bir ihtiyacım olsa ben de sf konu dışı'na açardım herhalde.

bu renk mevzusu google'da araştırılarak bulunabilir mi bilmiyorum, bulunabiliyorsa komple konu gereksiz olarak değerlendirebilirim. ama 2007'li bir sıcak fırsatçı bence google'da bulsa konu açmazdı diye de düşünüyorum.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    konu SF açılmıştı, ben sf konu dışı'na taşıdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

konu SF açılmıştı, ben sf konu dışı'na taşıdım...

anladım hocam, ben direkt konu dışı'nda gördüğüm için haliyle haklı buldum yenerbalci'yi.
  • Sizma zeytinyagi firsatlari konusunda sorsaydiniz zaten cevaplarlardi. Bu arada cimri market iceriyi isitmamis yaglar donmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ailecek toptancıyız. Ülkedeki çoğu malzemeyi fabrikadan alıp market ve bakkallara satıyoruz. Bunları da satıyoruz Allah korkusu olan insanlarız hocam şimdi bunlar soğuktan böyle oluyor. Yani rahat olun hiçbir sıkıntısı yok :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.