Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla annen verdiğin parayı beğenmiyor.1-2 hafta para verme kıymetini bilsin.Sıkma canını.
    Aslında DH olarak sana yardım yapabiliriz ne dersin ? herkes 3-5 verir n e dersin ?

BURDAN DH HALKINA SESLENİYORUM.KENDİ ZEVKLERİMİZ İÇİN HARCADIĞIMIZ ONCA PARALARI.AYAKKABILAR KIYAFETLER SAATLER.BUNLARIN LÜKSÜ YERİNE YOKSUL MUHTAÇ DURUMDAKİ İNSANLARA BİR KISMINI VERSENİZ NE OLUR ?HEM SEVAP KAZANIRSINIZ H EMDE BİR İNSANI SEVİNDİRİRSİNİZ.NE DERSİNİZ ? BİRİSİ ORGANİZE ETSE GÜZEL OLUR !
  • Arkadaşım Üzme Tatlı Canını... Dua Et... Bizde Sana Dua Edeceğiz... Allah Yardımcın Olsun...
  • şükür et genede

• quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Arkadasım kendini hic ama hic sıkma aldırma senin o annen ve kardeslerin resmen seni kullanıyorlar sömürüyorlar bence git babanın yanına 2 tane adamsınız elbet evinizde ocağınızda yanar ha bu arada devletten engelli maası almıyormusun sen yha ?
    Sana yardımcı olmak isterim en azından ilaclarının masrafını karsılayamayacak duruma gelirsen pm atmanı rica edicem sakın sadaka olarak görme bir dostunun sana bayram hediyesi

Arkadaşa katılıyorum.. Git babanın yanına ayrıca yardıma ihtiyacın olursa hiç çekinme. Bu dünya da 5 kuşurluk yardım etmişim sana ne önemi var karşılığı olması gerekmiyor.
  • Bedensel engelinizden dolayı size öncelikle hayatta kolaylık dilerim. İnsanların ailesini seçmesi ellerinde olan bir şey değildir. Bunlar kaderdir ama arkadaşlarını kendin seçebilirsin. Ailenden istediğin ilgi ve sevgiyi göremiyorsan bunu dışarıda aramak en büyük hakkındır. Bu bir bir arkadaş ya da sevgili olabilir. Senin engelini görmeyenler senin dostundur, elini görüp de kaçanlar da sen de kaçmalısın. Başkalarını düşündüğünde yine de şanslı olduğunu düşün, şükret. Allah'a şükür aklım ve bedenim tam ama senin yaşadıklarını az da olsa anlayabilirim. Lütfen bunlar için kendini üzme, sağlıcakla kal.
  • kardeş derdin büyük, Allah yardımcın olsun.
  • sadece derdimi paylaşmak istedim
    yalan dolan yok
    kimseden para istemiyorum sağolun
  • cok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun
  • En kısa zamanda kurtulman dileği ile.Okuyunca bile insan kötü oluyor , Allah sana ve babana sabır versin.
  • Çoook geçmiş olsun dostum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

Arkadaşım Üzme Tatlı Canını... Dua Et... Bizde Sana Dua Edeceğiz... Allah Yardımcın Olsun...

+1564856
  • Kardeşim Allah yardımcın olsun.. İŞ-KUR ile bir görüş istersen sana istihdam sağlarlar ve güvencen olur.. İstanbul / Kıraç, Tepecik, Esenyurt, Büyükçekmece semtlerinde oturuyorsan yaz, eğer yakınsa aklımda bulunsun yaptığın işi söyle uygun bir durum varsa sana yardımcı olmaya çalışayım..

Sen yeter ki üzme kendini değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşu Paşa -- 12 Aralık 2008; 15:49:52 >
  • Hocam Allah yardımcı olsun dua dan başka elimden bir şey gelmez ama genede Allah yardımcı olsun...
  • EN YAKINDAKI CAMININ IMAMINA GIT YARDIM ISTE
    SENI DURUST YURTLARDAN BIRINE YONLENDIRIR

EN AZINDAN DISARDA KALMAZSIN VE AC OLMAZSIN
  • Zaten sen tek başına yaşıyorsun, aslında kimseye ihtiyacın yok. Aslında okadar güçlüsün ama bunun farkında değilsin. Sınavlarından düşük not alıp ağlayan, istediğini şeyi alamayıp da hayata küsen zavallı insanlara bir de kendine bak. Ne kadar güçlü ne kadar onurlusun. Bu kadar sıkıntına rağmen tek başına dimdik yaşıyorsun. Kimseye ihtiyacın yok, çık dışarı ve tek başına hayatına devam et. Yeni bir düzen kurmaya çalış. Bunun olurunu bir düşünmesilin bence?
  • Allah yardımcın olsun.
  • Okurken boğazım düğümlendi.
    Her gece dua ederken benden kötü durumda olanlar için Allah'dan yardım dilerim ve biliyorum ki beterin beteri var ve senden de kötü durumda olanlar vardır. Bunu düşün derim ve asla ümidini kesme. Anladığım kadarıyla babanı seviyorsun, ona desteğini ve evlat sevgini asla eksik etme, onun gözleri sen ol.
    Özür olarak da bence çok fazla takacak bir vücut özürün yok, Allah insana beyin özürü vermesin, işte o zaman başkalarının yardımına muhtaç olurdun ve durumun bundan kötü olurdu. Belki sana yazması kolay tabi ki diyeceksin ama yüreğini karartma, hayatına karşı dimdik dur. Her gecenin sabahı vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircan

EN YAKINDAKI CAMININ IMAMINA GIT YARDIM ISTE
    SENI DURUST YURTLARDAN BIRINE YONLENDIRIR

EN AZINDAN DISARDA KALMAZSIN VE AC OLMAZSIN

evet bak buda olur.
    Özellikle süleymancıları önerirrim bu konuda 3 ay kaldım küfür ede ede ama Allahları var simdi o konularda cok insancıllar ama hoca takılmak zorunda kalırsın orasını bilemem.gercekten süleymancıları öneririm ama seriat seriat demen gerekli yoksa barındırmazlar aralarında.
  • Allah Sabır Versin..
  • hiç birşey insana bu kadar koymaz ama sevilmediğini bilmek insanı öldürür.allah yardımcın olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.