Şimdi Ara

sarsala koyunda bank terbiyesizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 temmuz 2015 tarihinde dalaman sarsala koyuna gunubirlik gittim.belediyeye ait olan banklari kullanmam icin tarafimdan 5 tl ucret talep edildi.kendilerine boyle bir haklarinin olmadigi ve ucret odemeyecegimi belirttim.Ardindan zabita ve guvenlik gorevlisiyle ilgili kisiler geli gelip sozde tutanak tutup adima masayi gasp etmekten sikayette bulunacaklarini belirttiler.bende ilgili yasayi tarafima gostermedikleri muddetce ucret odemeyecegimi ve istedikleri yere sikayette bulynabileceklerini belirttiler.5-10dk snra bu kisiler altimdaki banki zorla alip gittilet.kendi vatandaslarina yaptiklari boyle terbiyesizligin devamini diler dalaman belediyesinin ve calisanlarininda bu terbiyesizlige desteklerinden dolayi tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne hallere dusmusler para kazanmak icin zabita da tuz biber olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen rezalet. Şezlong - şemsiye ücreti gibi düşünüyorlar herhalde.
    Vatandaşı düdükleyecek bir sebep bulamadılar, ayak bastı parası istiyorlar.
    Verme, şikayet et. Belediye başkanını ara, suç duyurusunda bulunacağını söyle.
  • ajanblue kullanıcısına yanıt
    Bimere yazın . Ayrıca böylesini de hiç duymamıştım. Tam rezalet.

Bir de ağustosta dalaman tatilim var. Nereler gezilmeli ? Neler tavsiye edersiniz ?
  • Dalamana hic gelme bence insanlari bir soguk ama ne soguk ..seni para kasasi olarak gordukleri icin nasil yolarim edasindalar

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

Dalamana hic gelme bence insanlari bir soguk ama ne soguk ..seni para kasasi olarak gordukleri icin nasil yolarim edasindalar

Oteli aldık dönüşü olmayan yoldayız :))

Dalaman çayında rafting yapacağım. Onun dışında bir beklentim yok dalamandan. Rafting fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgim yok maglesef otelinizin ismi nerir.otel hk az cok bilgi verebilirim

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    Otelin ismi hilton Dalaman sarıgerme.
  • Dalaman cayı raftingden başka birşey yok malesef. :) Ama Fethiye -marmaris 45 dakika mesafede.Gelmişken saklıkent,kelebekler vadisni görmeden,göcekten tekne turu yapmadan dönmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desgilad

Dalaman cayı raftingden başka birşey yok malesef. :) Ama Fethiye -marmaris 45 dakika mesafede.Gelmişken saklıkent,kelebekler vadisni görmeden,göcekten tekne turu yapmadan dönmeyin.

Rafting fiyatları Göcek tekne Turları fiyatları hakkında bilginiz ve öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Dalaman cayı raftingden başka birşey yok malesef. :) Ama Fethiye -marmaris 45 dakika mesafede.Gelmişken saklıkent,kelebekler vadisni görmeden,göcekten tekne turu yapmadan dönmeyin.

Rafting fiyatları Göcek tekne Turları fiyatları hakkında bilginiz ve öneriniz var mı?

tintin tur 390 liraya eylül ayında erken rezervasyonla 7 gece konaklamalı ve ücretsiz turlar yapıyor riske girip gitmek istiyorum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

tintin tur 390 liraya eylül ayında erken rezervasyonla 7 gece konaklamalı ve ücretsiz turlar yapıyor riske girip gitmek istiyorum bende...

7 gece konaklama + Rafting için bedavaya bir fiyat.

Ben konaklamayı hilton Sarıgerme de yapacağım. Amacım bölge aktivite imkanlarını ve fiyatlarını gitmeden öğrenmek.

Mesela antalya köprülü Kanyon'da Rafting 35 tl den başlıyor paket olarak. Dalaman da Rafting yapmış birileri çıkarsa bir fikrimiz olurdu .

Antalya ve bali de Rafting yaptım. Ne zamandır dalaman çayı da aklımda. Gitmişken aradan çıkaracağım. Yalnız parkur 6 derece zorluğa sahip.Beni zorlar mi bilemedim:))

• Başvurunuz gereği yapılmak üzere Dalaman Belediye Başkanlığına iletilmiştir. Dalaman Belediye Başkanlığı’nın 20.07.2015 tarih ve 432 sayılı cevabi yazısında; Sarsala Günübirlik Dinlenme Tesisinin, Belediyece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünden ücret mukabilinde kiralandığı ve Belediye şirketi olan DABEL A.Ş. tarafından işletildiği, işletmedeki mal ve hizmet fiyatlarının şirket yönetim kurulunca belirlendiği, çalışan personelinde alınan kararlar doğrultusunda uygulama yaptıkları, ayrıca İşletmedeki personelin kaba davranışından dolayı özürlerini sundukları, ivedilikle personele gereken uyarıların yapıldığı bildirilmiştir.

bimer sikayeti kaymakamliga onlarda belediyeye gondermis.belediye kendi sirketine kiraladigini ve sirketin istedigi her halti yemeye yetkisi oldugunu beyan etmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 21 Temmuz 2015; 23:59:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.