Bildirim
Şarkının ismi ne? Atari ses efekti var
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
biraz daha aydınlatman gerekiyor -
Daha nasıl aydınlatayım? Şarkı sözlerini aklıma yazmıştım evde aratırım diye onuda unuttum o gün
Şarkı öyle dans havasında değil, yavaş, dram tarzı. Atari efekti ise aynı efekt farklı ses renklerinde durmadan kullanılıyor. Tarzı electro büyük ihtimal. Chappie izlediysen orada da kullanılıyor çok az, Hans Zimmer besteledi zaten o filmin OST sini, profesyonel iş.
edit: TOP40 de olabilir büyük ihtimal, bu şarkı 2015 model olmalı daha önce duymadım hiç çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 31 Mayıs 2015; 23:10:01 > -
o filmde die antwoord grubunun müzikleri var bi bak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
Beyler radyoda bir şarkı duydum fakat ismini yakalayamadım. Şarkının temposunda atari oyunları varya orada ki efekt kullanılıyor aynı Chappie filmde yer alan müzikteki gibi.
Aradigin sarkilar bunlar muhtemelen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voix -- 1 Haziran 2015; 23:48:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Voix
quote:
Beyler radyoda bir şarkı duydum fakat ismini yakalayamadım. Şarkının temposunda atari oyunları varya orada ki efekt kullanılıyor aynı Chappie filmde yer alan müzikteki gibi.
Dostum ya dramatik şarkı nasıl bilmiyorsun ya da atari oyunu ses efektleri ne bilmiyorsun. Bunlar değil malesef.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Voix
quote:
Dostum ya dramatik şarkı nasıl bilmiyorsun ya da atari oyunu ses efektleri ne bilmiyorsun. Bunlar değil malesef.
Dogru, benim attigim sarkilar arabeskmis :)
Bakmadıysan surdanda biseyler cikabilir
-
Filmi izledim zaten orda çalan şarkıalr ne biliyorum, ayrıca kayıpsız olarak elimde OST var filmin orada da dinledim, Youtube'dan bakacak değilim yani. Bu da değil malesef.
En iyi ben başlığı değiştireyim, kafa karıştırmış anlaşılan. Reddit'e yazdım orada adam 2 tane video paylaştı çok yakın fakat onlarda değil. -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X