selamlar bende bu süpürgeye bakıyorum alan yada bir fikir olan arkadaş var mı ? |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (35. sayfa)

-
-
Dyson V 15 alacak paranız varsa alın. Buralarda sormaya gerek yok, başka birşeye bakmaya da gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldimi supurge ustad izlenim nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süpürge geldi ama ben yazacak zaman bulamadım.
Çok hafif
Malzeme kalitesi eh işte ama sorun yaratacak gibi değil. Xiaomi C1 ile kıyaslıyorum. O çok daha iyiydi.
Askı aparatından şarj olmuyor. Cep telefonu gibi şarjını takip edip bitince takmak gerekiyor. Kötü yanı her an kullanıma hazır değil. İyi yanı bataryanın ömrü daha uzun gidecek diye düşünüyorum.
Batarya çok kolay bir şekilde çıkabiliyor. Süpürgeden ayırıp herhangi bir yerde kolayca şarj edilebilir.
Çalıştırmak için tuşa basılı tutmanıza gerek yok. 1 kere basıp çekince çalışıyor.
Tahmin ettiğim gibi Dibea'nın ya aynısı ya da 1 tık daha iyisi. Garanti kağıdında bile Dibea servislerinden yararlanın gibi bir ifade var.
Servis ağı geniş. Düşündüğümden daha iyi. "Aldığınız satıcıdan başka göndereceğiniz yer olmayan süpürgeler" gibi değil.
Sitesinde belirttiği başlıkların hepsi çıkmıyor kutudan. Ya da bizde halı rulo fırça çıkmadı.
Çekişi ve led olayı çok başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 2 Ağustos 2022; 10:45:45 >
-
4+1 ev için uygun mu sizce ben black decker almayı düşünüyordum konuda yorumunuzu gördüm ayrıca batarya makinede çıkarılması benim için en önemlisi herkes batarya konusunda sıkıntı çekmiş konuda ondan önemli bu üründe öylemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 2 Ağustos 2022; 16:7:7 >
bir başlayıp bütün evi temizleyeyim derseniz, evet uygun ama bu tarz süpürgeler genellikle küçük temizlikler için kullanılıyor. Tüm evi temizlemek için pek kullanılmıyor. Şarj olarak yeterli ama sanki biraz ısınıyor.
Bataryanın yedeği alınıp 2 batarya ile çok rahat bir şekilde kullanılır
-
Batarya çıkarılıp takılıyor mu blackdecker öylede ? Ve sizin kullanım deneyiminize göre 2500 tl olmuş bu fiyatan alırnırmı sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 2 Ağustos 2022; 16:19:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar beko PowerClean® Pro SD 8161 kullanan varmı ? Yorumlarınızı merak ediyorum da.
-
Batarya çıkarılıp takılıyor. Diyelim ki 2 bataryanız var ve evi süpürüyorsunuz. 1. si bitti, 3 saniyede diğerini takıp devam edebilirsiniz. Bu sırada da ilk bataryayı şarja takabilirsiniz.
Şu anki fiyatlara bakılırsa 2500 bu süpürge için çok iyi bir fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 2 Ağustos 2022; 17:18:17 > -
Selamlar. Çoğu mesajı okudum. Tefal le ilgili herhangi bir yorum göremedim. Son çıkan modeli Dyson V15 e muadil gösteriliyor. Yan aparatları çok iyi. Bu ara mop başlığı hediyesi de var. Standın borusu uzatma olarak kullanılabiliyor, yatak altı için baya iyi bir özellik. Gücü çok iyi. Vs vs. Amma ve lakin fiyatı 11.400 lira.
https://www.tefal.com.tr/ty99f1-x-force-flex-15-60-animal-kablosuz-sarjli-dikey-elektrikli-supurge-2211401074/
Benim sorum ise şu: bu kadar parayı gözden çıkardıktan sonra gidip dyson almamak hata olur mu? Tefal süpürgelerle ilgili görüşü olan var mı? Teknosada satış elemanlarından biri deli gibi tefal diğeri dyson önerdi ısrarla. Pirim için heralde diye itimat edemiyorum.
Not: LG A9k yı inceledim ve çok beğendim fakat mühendis arkadaşlar hava çıkışını ön tarafa koymuş, süpürürken çıkan hava yüzüme yüzüme çarpıyordu ve benim ciddi toz alerjim var. O yüzden eledim.
Not: İki yıldır kullandığımız robot süpürgemiz birden bire öldü. Şimdilik herhangi bir çözümü de yok. Ben de dikey süpürge alacağım yerine. Ecovacs almıştık amazon.de den, şu an muhatap bulamıyorum tamiri için. Bu sebeple servis ağı olmayan dikey süpürge almak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence dyson almamak hata olur. Bu tip süpürgelerde emis gücüne çok takılmayın. Başlık tasarımı çok çok önemli. İnsanlar aynı hataya robot süpürgelerde de düşüyor. Fırça tasarımı ve başlık yetenekleri temizliği ciddi anlamda etkiliyor. Ayrıca 2-3 sene sonra pili oldugunde veya filtreleri fırçaları değiştirmen gerektiğinde yedek parça bulunabilirligi de önemli olacak. Dysonda orjinal parçanın yanında tonla yan sanayi yerli yabancı markalar da yedek parça tedarik ediyor olacak. Tefalde ise durum günümüzde olduğu gibi çok zor olacak modelinden bağımsız olarak. Bunlari da göz önünde bulundurmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 7 Ağustos 2022; 17:21:40 >
Evet bu çok önemli bir konu gerçekten. Nitekim şuan Ecovacs robot için hiçbir şekilde destek alamıyoruz garantisi dolduğundan ötürü. Çöp oldu cihaz. Dyson ın parçalarının çok pahalı olması, bataryasının kısa süre gitmesi ve V12 harici hep tetik mekanizması olması beni tedirgin ediyor. Elim problemli çünkü. Türlü türlü yorum var batarya ile ilgili, kimisi yetiyor sorun yok diyor, kimi Dysona bulaşmayın batarya öldü 2bin lira para istediler diyor. Vs vs..
O kadar çok çeşit inceledim ki her firmadan. Kafam allak bullak oldu. 10-11 civarı bir bütçe ile düzgün bir şey almak istiyorum. Bir türlü emin olup karar veremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elify. -- 7 Ağustos 2022; 20:10:18 >
Ben de tam olarak bu tetik konusu yüzünden dyson v12 aldım ve kullanıyorum. Oldukca güzel çalışıyor. Sert zemin hali ayrımını güzel yapıyor. Parçacık boyutunu sürekli olctugunden kır durumuna göre gücü de ona göre ayarlıyor. Pil konusunda da dyson v8-10-11 gibi modellerin birçok yan sanayi pilleri var piyasada. Yakında v12-15 ler icin de çıkacaktır eminim. Ayrıca hafifliği de gerçekten çok güzel insanı yormuyor. Aybasinda hepsiburada 10bine satmıştı v12 yi güzel fırsattı. Negatif diyebileceğim tek özellik toz kutusu gerçekten küçük. Ama evde robot varsa bunun da pek önemi olmayacaktır.
1000 liralıkları bile iyi kötü isteğimizi karşılıyorken; sizin bütçeniz de bunun tam 10 katı iken Dyson alın geçin. Artısına eksisine, başka cihazlarla kıyaslamasına vs hiç girmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 8 Ağustos 2022; 11:34:48 > -
Arkadaşlar merhaba,
Evde robot süpürge var bununla beraber robotun erişmediği yerleri temizlemek için uzun ömürlü bir f/p ürünü arıyorum. Aşağı yukarı 80m2 bir evim var. Tavsiye vererek yardımcı olursanız sevinirim.
-
Dyson a karar verdim. Bugün V12 almaya gittim teknosaya, stok kalmamış. Sonra oradaki görevli neden V8 düşünmüyorsunuz bu da çok iyi, yenilendi 2022 serisi olarak çıktı, şöyle iyi böyle iyi dedi. Fiyat 7000. V12 ise 12000. Ben de diyorum acaba V8 i alıp aradaki. 5binlik farka da robot süpürge mi alsam. Kafamda deli sorular.
Güzelleri güzeli robotum ölmeyeydi iyiydi. Ecovacs pişmanlığı yaşıyorum.
Bütçeniz ne kadar?
Sanırım gereksiz bir şekilde şu an piyasadaki çoğu dikey süpürgeye hakimim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailemde v8 kullanılıyor. Tetik konusu v12 icin büyük rahatlık. Ayrıca v12 nin pili gerçekten çok iyi gidiyor. Yerdeki kır toz durumuna göre zemin aynı bile olsa duvar kenarlarına geldiğimde gerçekten tozu algılayıp gücü artırıyor anlık olarak. Lazer başlık da güzel bir avantaj. Tek dezavantajı v8 e göre toz kutusu küçük. Ama dediğiniz gibi robota da bütçe ayrılabilir. Ayrıca robot konusunda servisten medet ummayın pek. Forumda bu konularda uzman teknisyen arkadaşlar var tüm Türkiye’den insanlar tamir icin Kargo ile yolluyor cihazlarını. Hepsirobot nikli arkadaş. Ecovacs güzel cihazdır tamir ettirip v12 almak daha mantıklı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 9 Ağustos 2022; 9:15:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X