< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben deneyip görmenizi tavsiye ederim. Arkadaşımda bosch 6 serisi var, çok memnun olduğunu söylüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İhtiyaçlarınıza bağlı. Black Decker aşırı ağır geldi bana. Ağır bir şeyle temizlik yapmak inanın hiç kolay değil. Ne kadar hafif o kadar iyi. Ama kullananlar memnun. Bosh un 7 serisi var bir de, ona da bakılabilir. Ağırlık sorun değil ise Tefal e de şans verilebilir. Çift batarya ve flex özelliği çok iyi bir avantaj. Ama hiçbiri dyson gibi yapmamış flex özelliğini o ayrı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim bilgi için. Ağır olması sorun değil açıkçası black & decker da pet başlığı olması cezbetti açıkçası evde 4 kedi besleyen biri olarak :)) ama tefali de inceleyeceğim bi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler, aynı dediğiniz gibi düşündüm ben de. Bu arada ürünü kullanmaya başladım ve tetik düşündüğümden daha can sıkıcıymış ^^ küçük bir kilit satıyorlar bir ara onu alıp deneyeceğim. V12 ya da V15 gerçekten mantıklı o fiyatlara çıkıldığında, ben neredeyse iki katı fiyat vermek istemedim sadece. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 15 Ağustos 2022; 14:26:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de o kadar çok arada kaldım ki. V8 fiyat olarak daha uygundu ama bana uygun değildi. Değer mi değmez mi derken, aldım vallahi. Ben normalde öyle çok harcamalar yapan biri değilim. Hayatımda ilk defa almam dediğim bir ürünü alıp bir süpürgeye dünya para verdim. Ama bir şey diyeyim mi, pişman değilim. O lazer var ya o lazer, çok acayip bir şey. Evi kim süpürecek şimdi off diye sızlanan ben, her gün keyifli keyifli evi süpürüyorum. Canım sağolsun napayım :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 18 Ağustos 2022; 14:26:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı uğurlu olsun, umarım severek kullanırsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabii ki Dyson. Daywalker ın yazdıklarına tamamen katılıyorum. Ben o roidmi yi de, roborock u da, wero wz 15 i de çok beğenmiştim. Hepsinin müşteri hizmetlerini tek tek aradım. Sadece roborock a ulaşabildim. Diğerleri açmadı bile. Ben de paraya kıyıp dyson V12 aldım. Her gece en süpürüyorum oyun oynar gibi. Bütçe çıkabilirse V12yi çok tavsiye ederim. Ama 7k için Dyson alıp geçin kafanız rahat etsin. Arayınca muhatap bulmak kadar önemli bir şey yok bir mal satın alınca. Yedek parça muhabbetini zaten hiç açmıyorum. Bu arada ben süpürge alma yoluna çıkarken asla Dyson almam ona o kadar parayı vermem diye çıktım not düşeyim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elify. -- 19 Ağustos 2022; 23:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryzkyzgn -- 20 Ağustos 2022; 7:52:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Normal bir fiyata almışsınız üzülmeyin. O paraya ne robot ne dikey süpürge var şimdi. İnşallah sorunsuz kullanırsınız uzun süreler, hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosada bunu nedense inanılmaz pazarlıyorlar. Özellikle Cevahirde. Benim önce aklıma yatar gibi olmuştu, saçları kesiyor vs. Ama bence epey hantal. Fırçası çok kaba ve manevra kolay yapılmıyor. Dyson V8 ile aynı bantta. Manevra kabiliyetini yan yana deneyip görmenizi tavsiye ederim. Mesela Tineco var pure one x vs, ona da bir bakılabilir. Türk malı, çinde üretim yapıyor. Avrupa nın en çok satanlarından, bazı modelleri. Dyson a muadil gösteriliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bocshun unlimited serilerine baktınız mı? Onlar da bu fiyat bandından gayet iyi bence. Hiç değilse adı sanı belli muhatap var. Tefal i biliyorum, 15.60 flex modelini diyorsunuz. Hakkında hiç kullanıcı yorumu yoktu ben bakarken. V15 e muadil gösteriliyor. Aparatları falan epeyce kullanışlı. Amma velakin aşırı ağır. Bir süre sonra işkence oluyor ağır cihazla iş yapmak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |