Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
172
Favori
428.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wero malesef pahalı o fiyatlara çıkamam,3-4k civarı bakıyorum servisi yedek parça sıkıntısı olmasın diye bosch a gırgır diyorlar ( iyi çekmiyormuş) ,Arçelik kırıntıları çekemiyormuş eniyisi Fantom p1200 almak sanırım🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben deneyip görmenizi tavsiye ederim. Arkadaşımda bosch 6 serisi var, çok memnun olduğunu söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İhtiyaçlarınıza bağlı. Black Decker aşırı ağır geldi bana. Ağır bir şeyle temizlik yapmak inanın hiç kolay değil. Ne kadar hafif o kadar iyi. Ama kullananlar memnun.

Bosh un 7 serisi var bir de, ona da bakılabilir.

Ağırlık sorun değil ise Tefal e de şans verilebilir. Çift batarya ve flex özelliği çok iyi bir avantaj. Ama hiçbiri dyson gibi yapmamış flex özelliğini o ayrı.

Teşekkürler, aynı dediğiniz gibi düşündüm ben de. Bu arada ürünü kullanmaya başladım ve tetik düşündüğümden daha can sıkıcıymış ^^ küçük bir kilit satıyorlar bir ara onu alıp deneyeceğim. V12 ya da V15 gerçekten mantıklı o fiyatlara çıkıldığında, ben neredeyse iki katı fiyat vermek istemedim sadece.

• Arkadaşlar dün media markette in 4200 liraya bosch 7 unlimited bcs711ext aldım blgiwi olan arkadaşlarım bilgi verirler mi acaba? Bataryası kolay bulunuyor diye ve ortalama 40dk özellikleri cezbeden kısımları fiyatı da 4600 den 400 lira indirimle geldi bosch hakkındır ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 15 Ağustos 2022; 14:26:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Punpun kullanıcısına yanıt

Ben de o kadar çok arada kaldım ki. V8 fiyat olarak daha uygundu ama bana uygun değildi. Değer mi değmez mi derken, aldım vallahi. Ben normalde öyle çok harcamalar yapan biri değilim. Hayatımda ilk defa almam dediğim bir ürünü alıp bir süpürgeye dünya para verdim. Ama bir şey diyeyim mi, pişman değilim. O lazer var ya o lazer, çok acayip bir şey. Evi kim süpürecek şimdi off diye sızlanan ben, her gün keyifli keyifli evi süpürüyorum. Canım sağolsun napayım :)

Bir de roidmi x20 var kendi sitesinde 5500 tl ama başka sitelerde 3700 civarına satılıyor fiyatından dolayı onu da alasım var. Ya da Başka model tavsiye eder misiniz? Max bütçe 7bin civari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 18 Ağustos 2022; 14:26:45 >

Dysonda onlarca yerli yabancı firmanın yedek parçaları dışında her zaman orjinal parça bulma şansınız da var ama roidmi vs gibi markaların 2 sene sonra fason üretimi geçtim orjinal parça bulmakta bile zorluk çekersiniz elinizdeki cihaz da öylece kalır. Bu sebeple bütçeniz yetiyorsa mümkünse dyson almakta fayda var.

Cekim gücü vs gibi şeylere bakıp gözünüzü boyamayın. O maksimum çekiş gücünde çalıştırırsanız zaten en fazla 5 dk süpürge yaparsınız. Hiçbir cihaz max güçte çalışmaz günlük kullanım şartlarında. Önemli olan fırça performansıdır. Bu konuda da dyson yılların firması ve her urununun mühendisliği yapılır. Tavsiyem Karar verirken bunlari da göz önünde bulundurun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kimyacell K kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun, umarım severek kullanırsınız.

Tabii ki Dyson. Daywalker ın yazdıklarına tamamen katılıyorum. Ben o roidmi yi de, roborock u da, wero wz 15 i de çok beğenmiştim. Hepsinin müşteri hizmetlerini tek tek aradım. Sadece roborock a ulaşabildim. Diğerleri açmadı bile. Ben de paraya kıyıp dyson V12 aldım. Her gece en süpürüyorum oyun oynar gibi.

Bütçe çıkabilirse V12yi çok tavsiye ederim. Ama 7k için Dyson alıp geçin kafanız rahat etsin. Arayınca muhatap bulmak kadar önemli bir şey yok bir mal satın alınca. Yedek parça muhabbetini zaten hiç açmıyorum. Bu arada ben süpürge alma yoluna çıkarken asla Dyson almam ona o kadar parayı vermem diye çıktım not düşeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elify. -- 19 Ağustos 2022; 23:10:52 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba, elektrolux un bu modelini teknosada görüp beğendik ama, kullanıcı yorumu yok denecek kadar az. Kullanan, bilen var mı acaba? Markanın yedek parça, servis konuları nasıldır?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryzkyzgn -- 20 Ağustos 2022; 7:52:36 >

• earth. E kullanıcısına yanıt

Normal bir fiyata almışsınız üzülmeyin. O paraya ne robot ne dikey süpürge var şimdi. İnşallah sorunsuz kullanırsınız uzun süreler, hayırlı olsun.

Teknosada bunu nedense inanılmaz pazarlıyorlar. Özellikle Cevahirde. Benim önce aklıma yatar gibi olmuştu, saçları kesiyor vs. Ama bence epey hantal. Fırçası çok kaba ve manevra kolay yapılmıyor. Dyson V8 ile aynı bantta. Manevra kabiliyetini yan yana deneyip görmenizi tavsiye ederim. Mesela Tineco var pure one x vs, ona da bir bakılabilir. Türk malı, çinde üretim yapıyor. Avrupa nın en çok satanlarından, bazı modelleri. Dyson a muadil gösteriliyor.

Evet. Sonrasında media markt a gitmiştik. Orada da öyle söylediler. Fiyat olarak da en ucuzu orada. Dysonda tetik bizi soğuttu. Yoksa gördük onu da. Daha ucuz modeller de vardı. Çekiş gücünü beğenmedi eşim. Bir tane Tefal vardı, onu da çok beğendi ama fiyatı son model dyson kadardı.
    Ben aslında 4-6 nin bandında kaliteli bir şeyi uygun bulabilirsem daha iyi olu kanaatindeyim. İsmini bilmediğim şeylerden uzak durma konusunda tecrübeyle kazanılmış düşüncelerim mevcut.
    Teşekkürler bu arada.

Bocshun unlimited serilerine baktınız mı? Onlar da bu fiyat bandından gayet iyi bence. Hiç değilse adı sanı belli muhatap var.

Tefal i biliyorum, 15.60 flex modelini diyorsunuz. Hakkında hiç kullanıcı yorumu yoktu ben bakarken. V15 e muadil gösteriliyor. Aparatları falan epeyce kullanışlı. Amma velakin aşırı ağır. Bir süre sonra işkence oluyor ağır cihazla iş yapmak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.