Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.465
Cevap
172
Favori
428.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Max 3500 tl ye kadar önerdiğiniz dikey Şarjlı süperge var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba hiçbir sorun yok, bataryalar canavar gibi, matkaptada kullanıyorum.

Kullanım amacına yönelik işimi görüyor.

Büyük temizliklerde kabloluyu açıyorum ama ara günlerde veya acil durumlarda hızlı, yormadan gayet yeterli temizlik yapıyor.

• Selamlar, Roidmi x20 - x30 PRO kullanan var mı? Bataryasının değişmemesi bana bir dezavantaj gibi geliyor. Çünkü henüz 2 sene dolmadan Bosch BSC61113 modelinin pili tamamen öldü diyebilirim. Turbo modda 3-4 saniye çalışır çalışmaz kendisi kapanıyor, süpürgeden toz kokusu geliyor, çekiş performansı çok düştü. Bataryayı yenileyeyim desem batarya yaklaşık 1500 TL. Bu parayı vereceğime başka süpürge alırım daha iyi diyorum.. Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye 

Roidmi süpürgelerde batarya da böyle sıkıntılar olur mu acaba? Kullananlar cevaplarsa sevinirim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba ben de electrolüx EP81UB25GG bu modeli almayı düşünüyorum. Ucunda biriken kılları parçalama özelliği ve çekiş gücü yüksek olduğu için tercih sebebim. Pili de Sony pilmiş. Media market te denedim. Ancak kararsız kaldım Black&decker ve Karcher da denedim onlar da güzel çekiyor. Sanırım electrolüx alacağım kullanan var mıdır? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 26 Temmuz 2022; 17:19:18 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynen bende katılıyorum 8 ay sonra batarya bitti Vatan Bilgisayar dan aldım garanti kapsamında gönderdim servis iade değişim kararı verdi ama ürün ellerinde yokmuş xiaomi yi aradım satışınız var diye değişim stoklarımızda ürün yok bunlar satış stoklarıymış ben 2600 liraya aldım sitede 7000 liraya satıyorlar nereye gittiysem sonuç alamadım yani kısaca ya seve seve iadeyi al s. s. İadeyi al diyorlar ayrıca arızalı ürünümü gönderin diyorum oda yok diyorlar anlayacağınız ortada ne ürün var nede değişim kendi elimizle dolandırıldık bunların yaptıklarına dur diyen senin hakkını savunan bir kurumda yok en iyisi bundan sonra xiaomi ve vatandan kesinlikle almayın aldırmayın

Merhaba hocam süpürge konusunda kullanım yorumunuzu alabilirmiyiz

Kesinlikle xiaomi g10 tavsiye etmem 10 ay kullandım batarya bitti 8. Ayında ne evefone nede xiaomi ürünün arakasında durmadı adamlar ilgilen medi bile

Dün satın aldım, henüz bana ulaşmadı. Kağıt üzerinde bizim tüm isteklerimizi karşılıyor.

Önce farklı bir siteden 2499 TL'ye aldım. Kullanıcı ve yorum sayısının az olması nedeniyle iptal ettim. Sonra turkcell pasajda 1899 TL'ye satıldığını görünce "risk budur" deyip satın aldım.

Herkesin ortak sorunu gibi görünen garanti problemi yaşadığım Xiaomi dikey süpürge maceram için tıklayınız

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-1c-sarjli-dikey-supurge--143261503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 27 Temmuz 2022; 9:49:33 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1890 Peşin, taksitli 1988. O zaman ben çok iyi yakalamışım. Süpürge ve teknik servis iyiyse 2490 da çok iyi fiyat aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 27 Temmuz 2022; 12:1:54 >

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Merhaba hiçbir sorun yok, bataryalar canavar gibi, matkaptada kullanıyorum.

Kullanım amacına yönelik işimi görüyor.

Büyük temizliklerde kabloluyu açıyorum ama ara günlerde veya acil durumlarda hızlı, yormadan gayet yeterli temizlik yapıyor.

Merhaba ürün marka modeli nedir acaba ne zamandan beri kullanıyorsunuz

Selamlar hocam 5-6 ay oldu alalı, tek şarjla 180m2 evi çok rahat çıkarıyor, hala çekiş gücü yerinde. Dyson düşünüyorduk, 3te1 fiyatına aldık, beklentimizi karşıladı. Biz ana süpürge yerine kullanıyoruz. Eski tip süpürgemizi hiç açmadık aylardır. Aynı performansı 1-2 yıl sonra da devam ettirmesi en büyük tesellim. Gerçi kullanıcı deneyimlerine bakarsınız xaomiler, dysonlar 1 yılda batarya öldü şikayetleri ile dolu. Hele dysonda aylardır yedek parça sıkıntısı vardı, isteyip de batarya alamadığı için süpürgeleri ıskartaya çıkan çok insan oldu, sırf bu yüzden vazgeçmiştik.

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam inşallah sizin tavsiyenizle bende alacağim xiaomi g10 vardı bende 8 ay sonra batarya bitti serviste yedek parça olmadığı için iade ve değişim dediler değişimdede stok yok diyorlar mecburen iade dediler

1.5 yıldır kullanıyorum Bosch BCS612KA2. Bataryası zaten matkapta kullanılan batarya, tanesi 1000 tl olması lazım. Hızlı şarj aleti aldım. Ona tak çıkar şarj et şeklinde kullanıyorum. Bosch motoru fırçasız motor, bataryalarıda 5 yıldan önce kolay kolay biteceğini sanmıyorum

• Hy71 H kullanıcısına yanıt

aynısını bana da dediler ücret iadesini kabul etmedim, zorla sıfır olmayan çıkma bi batarya takdırıp ürünümü geri aldım onlardan, performansı iyi değil ama idare ediyor şimdlik, kullanılamz hale geldiği zaman dışardan kendim yaptırcam artık garantisi bittiği zaman.

Araştırmalar sonucunda yukarıdaki sonuca vardım. Çin sitelerinde Dibea F20 Max için yedek parça desteği var. Sanırım Dibea daha tanınır bir marka. Benim gibi Omid alanlar için yedek parça konusunda güçlü bir destek diyebilirim. Bakalım, servis başarılı çıkarsa zaten hiçbir sorun olmaz.

Deneyimi ve fikri olanlardan yardım beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 28 Temmuz 2022; 11:27:0 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.