< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 3 Aralık 2020; 10:57:27 > |
xiaomi 1c aldım geçen cuma, ürün 2 gün önce geldi beklediğimden daha iyi çıktı süpürge tavsiye ederim düşünenlere |
Öncelikle hayırlı olsun. Biz de yeni ev için kararsızlık yaşıyoruz açıkçası. Bir yandan evdeki kedimiz için 6 serisi pro animal bir yandan da 8 serisi var aklımızda. Pro animal'da daha fazla başlık var sanırım artısı bu. 8 serisinde de hazne daha geniş ve iki batarya ile geliyor yanlış bilmiyorsam. Siz hiç karşılaştırma yapmış mıydınız acaba? 6 ve 8 serileri için yorumunuzu alabilirsem sevinirim. |
Teşekkür ederim. İndirimli fiyatları hemen hemen aynı. Peki 8'in 6'ya göre üstünlükleri hazne ve ekstra batarya mı acaba? (Bu arada bizde normal süpürge olmayacak. Sizin gibi sadece dikey süpürge kullanacağız) |
Her yılda (2 yılda) bir bozulan şarjlı el süpürgelerinden bıktım ve paraya kıyıp iyisinden bir el süpürgesi almak istiyorum. Normal süpürgemiz var ama küçük şeyler için bir el süpürgesi baya iyi oluyor. Bütçem 500 TL civarlarında şarjlı el süpürgesi olarak neler önerirsiniz ? |
|
Arkadaşlar merhaba, roidmi s1 special ve grundig vcp 8931 arasında gidip geliyorum. Arçelik ve Bekodada Grundig dediğim süpürgenin aynısı başka modellerle satılıyor, arçelik imperium go ve Beko SD8091k olarak. Ancak inceleme videosu namına çok az şey var. Kullanan var mı? Dıştan bakınca süper ama sitelerinde ayrıntılı ürün özelliği bile yazmıyor |
|
Merhaba, Uzun kullanım sonrası düşünceleriniz neler? Turbo modunda kaç dakika çalışabilir, normal mod halılar için yeterli oluyor mu? Bir de videoda gördüğüm kadarıyla temizlik cidden zor gibi.. Alışabildiniz mi hala sorun yaşıyor musunuz temizliğinde? |
Şu videodaki temizleme bölümünü (5:30 sonrası) izlerken bile içimi sıkıntı bastı, bu kadar zor olmamalı dedim. Sizde de durum bu şekil mi? Gerçi eleman ağzına kadar doldurduktan sonra temizlemiş biraz da onunla ilgili sanırım. |
Ben F8 aldım çok memnunuz biz, çekimi baya kuvvetli, aparatları fazlasıyla yeter, hem halı için hem de laminatlar için ayrı ayrı başlık var, halı da falan çekimi gayet güzel, hızlı şarj oluyor ve uzun süre gidiyor, telefona falan da bağlanabiliyormuş ama denemedim henüz, handheld 1c alacaktım onda halı başlığı yok diye f8 tercih ettim. Ayrıca f8de esnek hortum falan da var ara yerleri süpürürken işe yarıyor. Ama f8 in eksi yanı da şarj olurken süpürge koyduğumuz kısım çok basit kaçmış, o açıdan 1c daha iyi gibi, aparatları koyacağımız yer yok yani mecbur kutuda falan duracak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(⌐■_■) Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE |
bosch bcs612ka2 aldım, başlığı her türlü zemin için. bosch bbs812pck modelide öyle sanırım. |
_____________________________ |