Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.447
Cevap
170
Favori
422.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar nedne yardım alamadım sizden ?

https://www.vatanbilgisayar.com/ergo-12-ergorapido-dikey-sarjli-supurge-18-v--lityum-li-ion-pil.html 18 watt idi

bu cihazı kullanıyoruz 4 senedir 2 evimizdede 1 nin bataryası bitti dolar yüksek servis de 500 tl istiyor

makinelerden memnunuz ucuza pilini nasıl temin ederim yada yenisini alsak 3 4 sene sonra yine pil sorunu mu olacak artık batarya şekline geçiyorlar galiba

her ihtimali değerlendirerek şarjlı iyi giden ve toz atmayan 25 watt olan civarı 1.500 tl ye kadar öneriniz ne olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 13 Kasım 2020; 13:29:10 >

• https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-bcs61113-%C5%9Farjl%C4%B1-dik-s%C3%BCp%C3%BCrge-beyaz-1206700.html?gclsrc=aw.ds&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiAnb79BRDgARIsAOVbhRrM1qeoK0fXD7GweKbomxzLkB8cxL85xlLBP4Vry_oFoeQAVMHQRmAaAkEfEALw_wcB

alacaklara fikir olsun diye yazıyorum. yukarıdaki modeli aldım dün. garanti bonus kampanyalarıyla 1670 tl ye geldi. Bu modeli tercih etmemdeki en büyük sebep bataryasının kolayca bulunabilmesi.Boschun yeşil seri tüm bahçe aletlerinin bataryası bu süpürgeye de uyumlu. Süpürge Almanya üretimi. Bataryası kolayca takıp çıkarılabiliyor, gerekirse yedek 1 batarya daha alınıp, süre kısıtlaması olmadan kullanılabilir. Temizlik uçlarından birini uzun ve elastik yapmışlar, her yere yılan gibi kıvrılıp girebiliyor. Bu da çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadem41 -- 14 Kasım 2020; 12:36:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Selamlar, evde S5 Max Robot süpürge var. Gayet memnunuz fakat koltuk, yatak ve merdivenleri süpürmek için bir el süpürgesi lazım. Fiyat olarak çok para kaçırmadan ne tavsiye edersiniz? Şarjlı olursa götürüp arabayı da süpürebilirim ara sıra.
    El süpürgesi yerine yatak ve koltuklar için anti mite cihazları da görüyorum, derinlemesine temizlik için. Yoksa o tarz bir cihaz mı daha faydalı olur bizim için?
    Uygun fiyatlı Xiaomi Deerma VC20 diye bir model gördüm.
    Diğer seçenek ise anti mite süpürge akarlara karşı, anti alerjenik. Orada da sadece Deerma CM800 modelini görüyorum. Fiyat yine 600₺‘ye yakın. Fakat bu şarjlı değil kablolu. Araç içinde de kullanamam.

ne aldınız hocam?

• Balbasur kullanıcısına yanıt
    Geçen ay A101 indiriminden Deerma VC20 süpürge ve Deerma Portatif Seyahat Tipi Dik Buharlı Ütü aldık. Merdiven ve koltukları süpürüyor gerekirse yatağı ve koltuğu buharlı ütü ile dezenfekte ediyoruz. Toplam 970₺ tuttu. Bu arada evde zaten ütü yoktu, dikey buharlı ütü ile o işi de çözdük. kıyafetleri askıdayken ütülüyoruz, gayet de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 16 Kasım 2020; 14:50:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadem41 H kullanıcısına yanıt

Şunu da tavsiye ederim bütçe yükseltilebiliyorsa. Ben de takibe aldım, söylediğiniz sebeplerden dolayı Bosch bana da mantıklı gelmeye başladı.

https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BBS812PCK

• quote:

Orijinalden alıntı: hadem41

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-bcs61113-%C5%9Farjl%C4%B1-dik-s%C3%BCp%C3%BCrge-beyaz-1206700.html?gclsrc=aw.ds&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiAnb79BRDgARIsAOVbhRrM1qeoK0fXD7GweKbomxzLkB8cxL85xlLBP4Vry_oFoeQAVMHQRmAaAkEfEALw_wcB

alacaklara fikir olsun diye yazıyorum. yukarıdaki modeli aldım dün. garanti bonus kampanyalarıyla 1670 tl ye geldi. Bu modeli tercih etmemdeki en büyük sebep bataryasının kolayca bulunabilmesi.Boschun yeşil seri tüm bahçe aletlerinin bataryası bu süpürgeye de uyumlu. Süpürge Almanya üretimi. Bataryası kolayca takıp çıkarılabiliyor, gerekirse yedek 1 batarya daha alınıp, süre kısıtlaması olmadan kullanılabilir. Temizlik uçlarından birini uzun ve elastik yapmışlar, her yere yılan gibi kıvrılıp girebiliyor. Bu da çok hoşuma gitti.

Hayırlı olsun, filtresi yıkanabilen filtre mi? Toz haznesi boşaltması kolay mı?

• teşekkürler. oldukça kolay 2 dk lık bir işlem. filtre yıkanmıyor.

• Bende bugün bunu aldım yorumları iyi gözüküyor. Fiyatıda ilk kez bu seviyelerde.
    Vestel Yıldız S8500 Y Şarjlı Süpürge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ebangelia

Bayiden alınabileceğini sanmıyorum, normalde kişiye özel bir kod olduğu için başka bilgi isteyebilirler, internetten alabilirsiniz, pm attım.
    Selamlar özel msj atamadım anneme hediye alicam mümkünse koddan alabilirmiyim belki çalışır

Şu yazılanlardan sonra xiaomi den vazgeçtim sanırım.

Orta vadeli planlarımın arasında bi tane şarjlı tornavida da almak vardı. Birbirine bataryaları uyan 2 cihaz işimi acayip kolaylaştırır. Evde malum ne kadar şarjlı tornavida kullanacağız, bataryası durduk yerde biter diye almıyordum ama böyle olursa güzel bi kombinasyon olur.

cihaz ile ilgili kullanımlarınızdan biraz daha bilgi verirseniz çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukihuki

Merhaba evde beko bkk1421 şarjlı süpürge var. 500 to ye almıştım yaklaşık iki yıl oluyor. Şu an başlığı kopmak üzere ve. Gereksiz bir ücret isteniyor. Çekim gücü de iyi değil. Hepsiburada philips fc6724 /01 e iyi gir indirim yapmış 1661 e düşmüş. Genel olarak mutfak kırıntısı bazen de bir iki oda için kullandığım hesap edilirse başımı ağrıtmadan kullanabileceğim bir model midir? Bugün bitmeden karar vermem gerekiyor.

speedpro'yu aldınız mı hocam. performansından memnun musunuz. ben de bu cihaz ve roidmi z1 air arasındayım

• 1warsangel1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayır vazgeçtim hem bir üst model speedpro almak içni dha mantıklı geldi diye hem de robot süpürge fikri daha ağır bastı robot almaya karar verdim onlara bakınıyorum
  • quote:

Merhaba, hayır vazgeçtim hem bir üst model speedpro almak içni dha mantıklı geldi diye hem de robot süpürge fikri daha ağır bastı robot almaya karar verdim onlara bakınıyorum

ben de robotu aldım, şuan kargoda. klasik süpürgeyi satıp onun yanına uygun fiyatlı şarjlı dikey süpürge bakıyorum

Hayırlı olsun hangi marka model aldınız? Ben klasik süpürgeyi yni aldığım için şarjlı yerine robot la işi çözmeye çalışacağım.
  • quote:

Hayırlı olsun hangi marka model aldınız? Ben klasik süpürgeyi yni aldığım için şarjlı yerine robot la işi çözmeye çalışacağım.

sağolun, 3000 liraya çoklu harita, mop özelliği olan 360 s7 aldım.

A siz de 360 alan gruptasınız. Ben de yorumlarını bekliyorum alıp kullansınlar diye. Memnuniyetle göre ben de almayı düşünüyorum çünkü
  • i robot alacağım için 200-300 tl ucuz yollu dikey süpürge bakıyorum. var mı bu fiyat bandında ürün kullanan?

• Arkadaşlar youtube kanalımda Xiaomi mi handheld 1c modelinin incelemesini yaptım, izleyip fikir sahibi olabilirsiniz. Ben şu an için memnunum, evdeki viomi v2 pronun yanına aldım, robotun giremedigi yerler icin iyi oluyor

Ayrica bana destek olmak icin kanala abone olup videoyu begenirseniz sevinirim :)

• BBS61PET2 boschun bu modelini düşünüyorum evde köpeğimiz olduğu için. Bilen kullanan var mı?
    batarya fiyatını öğrenip öyle memnuniyetini belirtseydin keşke bosch küçük sürprizler yapmayı sever.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.