Şimdi Ara

Şarj edince iPhone'un dokunmatiği bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle telefonu babamdan aldım bir kaç ay önce ve babam çok temiz kullanır yani telefonda sorun olmadığına eminim, telefonu daha ilk aldığımdan beri şarja taktığımda -şarj cihazı orijinal- ekran deliriyor, mesela bir şey açıkken basık tuttuğumda ekran deliriyor yakarı aşağı titremeye başlıyor ya da bir şeyler yazarken ekranın sol üstündeki ya da sağ üstündeki bir şeye kafasına göre basıyor, bir yere tıkladığımda birden yukarı veya aşağı sayfayı atıyor, lütfen yardım edin telefonu şarjdayken kullanamıyorum

• çünkü şarj aleti orijinal değil onuda geçtim illa orijinal olacak diye bişey yok kaliteli bir şarj aleti bu sorunu vermez başka bir şarj aleti ve kabloyla deneyin sorunun düzeldiğini kendiniz görüceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Mart 2013; 17:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

çünkü şarj aleti orijinal değil onuda geçtim illa orijinal olacak diye bişey yok kaliteli bir şarj aleti bu sorunu vermez başka bir şarj aleti ve kabloyla deneyin sorunun düzeldiğini kendiniz görüceksiniz

Aynen Sorun Şarj Aletınden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çünkü şarj aleti orijinal değil onuda geçtim illa orijinal olacak diye bişey yok kaliteli bir şarj aleti bu sorunu vermez başka bir şarj aleti ve kabloyla deneyin sorunun düzeldiğini kendiniz görüceksiniz

orijinal olduğuna eminim, telefon 2. el değil yani babamdan aldığım düşünülürse ve babam orijinal olduğunu söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChernobyL54

quote:

orijinal olduğuna eminim, telefon 2. el değil yani babamdan aldığım düşünülürse ve babam orijinal olduğunu söylüyor

o zaman şarj aleti yada kablo bozuldu. siz söylediğimi yaparsanız sorunun düzeldiğini görücekseniz

• Sarj aleti sorunlu

• yada prizde topraklama yok prizdede olabilir. ama büyük ihtimal şarj cihazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topraklamayla alakasi yok. sorun şarj aletinde.. Orjinalse bozulmustur.. Ama orjinal olmama ihtimali daha yuksek..

• Yeni aldigim iphone 5'in kutusundan cikan sarz cihazindada ayni problemi yasiyorum ve ayni problem iphone4 dede vardi iphone 6-7-8 de sorunun devam edeceginden eminim

• Şarj aletini çıkarın sorun geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben topraklama ile ilgili diye biliyorum. Htc cihazımda farklı bir prizde olmuştu başka hiçbir prizde olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Yeni aldigim iphone 5'in kutusundan cikan sarz cihazindada ayni problemi yasiyorum ve ayni problem iphone4 dede vardi iphone 6-7-8 de sorunun devam edeceginden eminim

arkadaşların dediği gibi evdeki topraklamada sorun olmasın başka bir binada denedinizmi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChernobyL54

quote:

o zaman şarj aleti yada kablo bozuldu. siz söylediğimi yaparsanız sorunun düzeldiğini görücekseniz

Mecbur oyle yapacagim tesekkur ederim ilgin icin

• Büyük ihtimalle sarj aleti bozulmuştur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Yeni aldigim iphone 5'in kutusundan cikan sarz cihazindada ayni problemi yasiyorum ve ayni problem iphone4 dede vardi iphone 6-7-8 de sorunun devam edeceginden eminim

arkadaşların dediği gibi evdeki topraklamada sorun olmasın başka bir binada denedinizmi ?

Aslinda evet topraklamayi alamadigindan dolayi bu problemleri yasiyor olabiliriz,hangi sarzin prizi buna uygunki normal utu,firin,televizyon beyz esya vs..gibi priz yokki bu zikkimlarda,kenardaki iletkenligi saglayamiyor prizler

• İlk çıktıgından beri iphone 4'ü evdeki prizden ocak ayına kadar sorunsuz şarj edip kullanıyordum,ne kaçak nede dokunmatikte sorun olmadı,ta ki hastanede aynı şarj cihazıyla şarj ettiğim güne kadar,alet şarjdayken dokunmatik ölü ya hiç çalışmıyor yada saçma sapan yerlere ben dokunuyormuşum gibi işlem yapıyordu çıkartınca normal,kaçtane kablo kaçtane şarj aleti denedim aynı yetmedi,güzelim iphone 4 ün canına okudu alet o günden sonra evdeki prizde şarj ederken felaket ısınmaya başladı,ısınma okadar fazlaydı ki aleti kulagınıza dayayıp konuşmak imkansız hale geliyordu,hoş 5 dk sonra ısıdan kendini kapatıyordu,pili çok hızlı tükeniyordu,verdim servise adam alt dock soketi değiştirdi,pil şişmiş onu değiştirdi,pili 3.7 v değilde 4 küsür v akım veriyormuş vs. detayını bilmiyorum,suan sorunsuz cihaz,tavsiyem bilgisayardan şarj etmeyi deneyin bakalım gene aynı sorun mu oluyor,oluyor ise evinizdeki prizden voltaj amper ölçümü yapın,kesin bir kaçak var,topraklamada olabilir,bu olay şarj aleti yada kablodan değil gibi dikkat etmekte fayda var.

• Dünleyin Bende Kardeşim Görmesin Diye Döşeğin Altına Koydum Ve Artık Duyduk Yere Basıyor .
  • Kablo orjinal degilse sarj aletinin amper yüksekse yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.