Şimdi Ara

Şarj %59 dan %3 e düşüyor restore ettim düzelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 5 telefonumun Şarjı %59 dan %3 e düştü restore ettim düzelmedi orjinal ipad air şarj cihazı ile şarj ediyorum.

Yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir iki defa bataryayı tam doldurup cihaz kapanana kadar kullanın. Düzelme olmazsa garantiye gönderin Benim de şarj entegresi yanmıştı %78 den bir anda kapanıyordu ,şarj etmiyordu falan filan. Bayıldım bir 50 lira şimdi düzeldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek amper değerli air şarjını kullanma fikri iyi değil. Pil umarım ölmemiştir. Ya da entegresi.

• Benim acilen orjinal adaptör almam lazım pil 1 dakikada yüzde 1 iniyor

• EasyBell E kullanıcısına yanıt
    Heralde batarya bitmis hocam

• iPad Air şarj adaptörü 5 volt - 2 amper (12 watt)
    iPhone adaptörü 5 volt - 1 amper (5 watt)
    Air'in adaptörü iPhone telefonun bataryasını orjinal adaptörüne göre hızlı şarj ettiği için batarya ömrünü çabuk tamamlamış sanırım.
    ibackbot programını pc'ye kurup, batarya'nın amperindem kaç değer kaybettiğine bakın..
    1000 mAh değere düşmüşse değiştirtmek gerekir.
    Garanti devam ediyorsa ücretsiz yeni telefon değişimi bile yaparlar.
    Arkadaşıma da aynı sorundan swap i5 telefon ile değişim yapmışlardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Heralde batarya bitmis hocam

25-30 lira bataryalar onlardan alıp taksam performansı nasıl olur acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam iphone kullanıyosun cimrilik etme, nokia 6300 değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Hocam iphone kullanıyosun cimrilik etme, nokia 6300 değil bu
    Kardeş valla kalitelisi varsa alalım sonuçta hepsi sahte
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

iPad Air şarj adaptörü 5 volt - 2 amper (12 watt)
    iPhone adaptörü 5 volt - 1 amper (5 watt)
    Air'in adaptörü iPhone telefonun bataryasını orjinal adaptörüne göre hızlı şarj ettiği için batarya ömrünü çabuk tamamlamış sanırım.
    ibackbot programını pc'ye kurup, batarya'nın amperindem kaç değer kaybettiğine bakın..
    1000 mAh değere düşmüşse değiştirtmek gerekir.
    Garanti devam ediyorsa ücretsiz yeni telefon değişimi bile yaparlar.
    Arkadaşıma da aynı sorundan swap i5 telefon ile değişim yapmışlardı..

Ömrü nasıl doktor bey batarya ölü doğmuş
     Şarj %59 dan %3 e düşüyor restore ettim düzelmedi

707 zaten, yaklaşık 2 sene, her gün şarj edilmiş bir telefon demek. Batarya amper tutma kapasitesi çok düşmüş.. Belki yüksek amperli adaptörle şarj etseydini bu kadar amper kaybı olmazdı.. Apple store'da orj batarya değişimi 190 lira olacaktı..
    Kendiniz değiştirebilirseniz, ebay veya aliexpress'ten satın alıp, değiştirin.
    İstanbul anadolu yakasındaysanız, kenbu nickli kullanıcının kadıköy'de dükkanı var, kaliteli batarya ile değişim yapıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Haziran 2014; 23:53:36 >
  • quote:

707 zaten, yaklaşık 2 sene, her gün şarj edilmiş bir telefon demek. Batarya amper tutma kapasitesi çok düşmüş.. Belki yüksek amperli adaptörle şarj etseydini bu kadar amper kaybı olmazdı.. Apple store'da orj batarya değişimi 190 lira olacaktı..
    İstanbul anadolu yakasındaysanız, kenbu nickli kullanıcının kadıköy'de dükkanı var, kaliteli batarya ile değişim yapıyormuş.

kenbu ile iletişime geçtim bataryayı değiştirmeden önce apple storedan 1 tane orjinal şarj cihazı alayım. Sonra bataryayı değiştirtiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

kenbu ile iletişime geçtim bataryayı değiştirmeden önce apple storedan 1 tane orjinal şarj cihazı alayım. Sonra bataryayı değiştirtiririm.

Alıntıları Göster
    benım 4s 2 yıllık 750 kere şarj olmuş kapasitesi şuan 1030 mAh. ayrıca yukarıda ipad şarjıyla şarj etmeyın demişler öyle bi sorun olsa apple sattığı ipad adaptörlerin altında kullanılabilir cihazlara iphone ları koymazdı. yanlış bilgilendirmeyin. mesela ben pc ye program yükledim asus ai charger diye 2 kat hızlı şarj ediyor aynı ipad adaptörü gibi hiç bi sıkıntı yok daha hızlı şarj doluyor.

4S kullanıyorsanız gold batarya öneririm 2400 mah yazıyor o kadar değil ama 8*9 saat kullanım süresi veriyor .aktif kullanımda.

5 ve 5s kullanıyor iseniz 30 liradan ucuz 50 liradan pahalı almayın 50 den pahalı alırsanız kazık yersiniz 30 dan ucuz alırsanızda çok dandik bir batarya alırsınız .

performans bataryayı düzgün şarj eder iseniz orjinali gibi olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

benım 4s 2 yıllık 750 kere şarj olmuş kapasitesi şuan 1030 mAh. ayrıca yukarıda ipad şarjıyla şarj etmeyın demişler öyle bi sorun olsa apple sattığı ipad adaptörlerin altında kullanılabilir cihazlara iphone ları koymazdı. yanlış bilgilendirmeyin. mesela ben pc ye program yükledim asus ai charger diye 2 kat hızlı şarj ediyor aynı ipad adaptörü gibi hiç bi sıkıntı yok daha hızlı şarj doluyor.

hocam ipad şarjı ile iphone şarj ederseniz batarya ölür acil durum olur adaptör olmaz tabiki kullanırsınız . ama devamlı kullanın bataryanız konu açan kişi gibi olur
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey olsa apple bunu kendi mağazasında neden koysun. ayrıca ben araştırdım bu konuyu uzun zaman önce apple ı arayıp görüşenler olmuş ve bunun bir sorun olmayacağını söylemişler
  • quote:

öyle bir şey olsa apple bunu kendi mağazasında neden koysun. ayrıca ben araştırdım bu konuyu uzun zaman önce apple ı arayıp görüşenler olmuş ve bunun bir sorun olmayacağını söylemişler

siz kullanmaya devam edin zararlarını görünce apple'a söversiniz
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

hocam ipad şarjı ile iphone şarj ederseniz batarya ölür acil durum olur adaptör olmaz tabiki kullanırsınız . ama devamlı kullanın bataryanız konu açan kişi gibi olur

İpad adaptörünün hızlı şarj etmesi,iphone bataryasını çabuk mu bitiriyormuş?
    Hızlı şarj ederse,bataryaya ne gibi bir zararı olabilir ki?
    Ona bakarsan,orjinal iphone adaptörü,iphone'u daha çabuk şarj ediyor,yan sanayi daha geç şarj eder,senin mantığa göre orjinal adaptör kullanan adamın bataryası daha cabuk ölür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

İpad adaptörünün hızlı şarj etmesi,iphone bataryasını çabuk mu bitiriyormuş?
    Hızlı şarj ederse,bataryaya ne gibi bir zararı olabilir ki?
    Ona bakarsan,orjinal iphone adaptörü,iphone'u daha çabuk şarj ediyor,yan sanayi daha geç şarj eder,senin mantığa göre orjinal adaptör kullanan adamın bataryası daha cabuk ölür.

kardeşim hızlı şarj etmesi fazla akım vermesi demektir normalden fazla akım bataryaya zarar verir eğer vermiycek olsa 60 watt yaparlardı adaptörleri 5 dk da şarj %100 olurdu.

ayrıca yorumunda bi mantıksızlık var

ekleme: ayrıca dışardaki telefoncuların büfelerin önünde bulunan 20 dk da full şarj eden aletler varya cihazını 10 gün boyunca ordan şarj et , örnek veriyorum 1500 mah demi batarya 10 gün sonunda 1450 mah'a düşmez ise birşey bilmiyorum bende .hatta daha aşağıya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iwan -- 28 Haziran 2014; 3:51:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.