Şimdi Ara

iOS 26.4.2'de ilginç hata: Silinen uygulamalar geri geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 26.4.2'de ilginç hata: Silinen uygulamalar geri geliyor!
    iOS 26.4.2, tekrar tekrar silinen uygulamaların aniden geri yüklenmesine yol açan bir hata içeriyor. Bazı iPhone kullanıcıları, uygulamayı tekrar tekrar silmelerine rağmen cihazlarında yeniden göründüğünü söylüyor.

Ayrıca Bkz.iOS 26.4.2 yayınlandı: FBI'ın kullandığı güvenlik açığı kapatıldı!

iPhone'dan silinen uygulamalar rastgele yeniden yükleniyor

Bir kullanıcının paylaşımına göre, yıllar önce silinmiş bir uygulama bile beklenmedik bir şekilde geri yüklenebiliyor. Sorun, cihaz yönetimi profilleri, iş hesapları veya hesap paylaşımı söz konusu olmadığında bile ortaya çıkıyor; bu da olası bir iCloud senkronizasyon veya App Store satın alma geri yükleme hatasına işaret ediyor.

Sorun, Apple'ın uygulama geri yükleme sistemleriyle bağlantılı gibi görünüyor; Apple ID'nize bağlı önceden indirilmiş uygulamalar, arka plan senkronizasyonu, yedekleme geri yüklemesi veya yazılım hataları sırasında bazen yeniden yüklenebiliyor. iOS 26.4.2’teki deneyime ilişkin olarak Apple Destek’in önerisi ise bir yedekten cihazın geri yüklenmesi ancak bu işlem de işe yaramıyor. Bu, sorunun yerel cihaz ayarlarından ziyade Apple'ın bulut senkronizasyon sisteminde daha derinlerde olabileceğini gösteriyor.

Apple bu sorunu gelecekteki bir güncellemeyle çözene kadar, silinen uygulamaların rastgele yeniden yüklenmesi durumuyla karşılaşan kullanıcıların deneyebileceği birkaç şey var; App Store otomatik indirme ayarlarını kontrol etmek. Apple hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmak. Son çare olarak sıfırlamak.

Kaynak:https://www.macobserver.com/news/ios-26-4-2-bug-randomly-reinstalls-deleted-apps-on-iphone-without-permission/

• "Rahmetli" olsaydı, uygulamayı kaldırmayı bilmiyorsunuz derdi, neyseki geçen sürede telefonu tutmayı öğrendik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• nadir3391 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten ha. Seneler içinde bahsi geçen yazılımsal sorunların birini bile yaşamadım ne hikmetse... Tamam ben yaşamıyorum diye o sorun "yok" anlamına gelmiyor da haberlerde istisnasız tüm kullanıcılar etkileniyormuş gibi lanse ediyorlar. O da saçma oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

16 pro daha çıkalı 1 aylık değildi abd den iki tane aldım. 16 pro ana konusunda yorumum vs durur hatta, ekranları bozuk çıktı bu serinin. Eşiminkinde bişe yokken benim dokunmatik basmıyordu saçma bir şekilde apple store götürdüm 20 günlük cihazın ekranını değiştiler, komple cihaz değişimi yapmadılar bana. İlgili yorumum; https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-634#160035441

O konu altında bu gözler o yorumları okudu gerçekten, "Abi bence ekranlarda bir sorun yok, koskoca apple yanlış tutuyoruz sağdan soldan ekrana elimiz dokunuyor" falan gibi şeyleryazan lavuğun yorumunu bizzat okudum. Fanboylukta üstümüze yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 29 Nisan 2026; 8:33:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 maddede iOS 15 özellikleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.