|
iOS 26.4.2'de ilginç hata: Silinen uygulamalar geri geliyor!
1 Mobil
-
-
"Rahmetli" olsaydı, uygulamayı kaldırmayı bilmiyorsunuz derdi, neyseki geçen sürede telefonu tutmayı öğrendik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bu tür hatalar biz de niye olmuyorsa, hep başkalarında oluyor hep.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
Rezalet. Eskiden dördündü güncellemeyle birlikte yazılımın oturduğunu düşünüp geçiş yapmaya başlardık. Bu gidişle 27 tanıtılınca 26'ya geçmek en mantıklısı.
-
Hakikaten ha. Seneler içinde bahsi geçen yazılımsal sorunların birini bile yaşamadım ne hikmetse... Tamam ben yaşamıyorum diye o sorun "yok" anlamına gelmiyor da haberlerde istisnasız tüm kullanıcılar etkileniyormuş gibi lanse ediyorlar. O da saçma oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yıllardır ios var biz de görmedik
_____________________________ -
16 pro daha çıkalı 1 aylık değildi abd den iki tane aldım. 16 pro ana konusunda yorumum vs durur hatta, ekranları bozuk çıktı bu serinin. Eşiminkinde bişe yokken benim dokunmatik basmıyordu saçma bir şekilde apple store götürdüm 20 günlük cihazın ekranını değiştiler, komple cihaz değişimi yapmadılar bana. İlgili yorumum; https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-634#160035441
O konu altında bu gözler o yorumları okudu gerçekten, "Abi bence ekranlarda bir sorun yok, koskoca apple yanlış tutuyoruz sağdan soldan ekrana elimiz dokunuyor" falan gibi şeyleryazan lavuğun yorumunu bizzat okudum. Fanboylukta üstümüze yok malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 29 Nisan 2026; 8:33:24 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
"Rahmetli" olsaydı, uygulamayı kaldırmayı bilmiyorsunuz derdi, neyseki geçen sürede telefonu tutmayı öğrendik
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt