Şimdi Ara

Batarya Rengini Nasıl Değiştiririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim olayı yapabilecek bi tweak varmı acaba ? Aynı zamanda operatör çekim gücünün renginide değiştirmek istiyorum.Hatta bir tane vardı Full çekiyorsa yeşil,Orta seviye ise sarı,Az ise kırmızı renk oluyordu.
    Cihaz iPhone 5 iOs 6.1.2

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Pil Rengi Değiştirme

iPhone'unuzda pil rengini değiştirmek mümkündür ve bunu yapmak cihazınızın görünümünü kişiselleştirmenin eğlenceli bir yoludur. Pil rengini değiştirerek pilinizin şarj durumunu daha kolay takip edebilir veya cihazınıza daha kişisel bir dokunuş katabilirsiniz.

iPhone'unuzun pil rengini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
    2. Pil seçeneğine dokunun.
    3. Pil Yüzdesi seçeneğini açın.
    4. Şimdi pil yüzdesi rengini özelleştirmek için Pil Rengi seçeneğine dokunun.
    5. İstediğiniz rengi seçin.

iPhone'unuzun pil rengi artık değiştirildi. Bu, pilinizin şarj durumunu daha kolay görmenizi veya cihazınıza renk katmanızı sağlayacaktır.

Ayrıca pil göstergesi rengini de değiştirebilirsiniz. Pil göstergesi, iPhone ekranınızın üst kısmında bulunan ve pilinizin şarj durumunu gösteren küçük bir simgedir. Pil göstergesi rengini değiştirmek için şu adımları izleyin:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
    2. Ekran ve Parlaklık seçeneğine dokunun.
    3. Görünüm seçeneğine dokunun.
    4. İstediğiniz görünüm modunu seçin (Açık veya Koyu).

Pil göstergesi rengi, seçtiğiniz görünüm moduna göre değişecektir. Açık görünüm modunda pil göstergesi yeşildir ve Koyu görünüm modunda pil göstergesi beyazdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Başlıkta belirttiğim olayı yapabilecek bi tweak varmı acaba ? Aynı zamanda operatör çekim gücünün renginide değiştirmek istiyorum.Hatta bir tane vardı Full çekiyorsa yeşil,Orta seviye ise sarı,Az ise kırmızı renk oluyordu.
    Cihaz iPhone 5 iOs 6.1.2

StatusTint bu var ama bu komple renk değiştiriyor karışık falan yapabılabiliniliyor işine yarar mı bilm iyorum ama söyliyim dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Başlıkta belirttiğim olayı yapabilecek bi tweak varmı acaba ? Aynı zamanda operatör çekim gücünün renginide değiştirmek istiyorum.Hatta bir tane vardı Full çekiyorsa yeşil,Orta seviye ise sarı,Az ise kırmızı renk oluyordu.
    Cihaz iPhone 5 iOs 6.1.2

StatusTint bu var ama bu komple renk değiştiriyor karışık falan yapabılabiliniliyor işine yarar mı bilm iyorum ama söyliyim dedim :D

Bendeki repolarda çıkmadı bu :D
  • quote:

quote:

quote:

Cihaz iPhone 5 iOs 6.1.2

Bendeki repolarda çıkmadı bu :D

repo.insanelyi.com da var simdi baktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte böyle değiştirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

İşte böyle değiştirebilirsin

Aynen /)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

İşte böyle değiştirebilirsin

Aynen /)

Bu StatusColor gibiymiş :) Sadece battery rengini değiştirme yokmudur acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.