Şimdi Ara

Sarı Sitede alış veriş yapayım derken dolandırıldım (galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarı sitede bir ekran kartı ilanı gördüm fiyat baya düşüktü, benden önce bir arkadaş telefon bilgisi istemiş bende o telefona mesaj attım görüştük anlaştık.

İstediği parayı vediği ibana yolladım fakat 5 dakika sonra ismimi yanlış yazmışım dedi hemen parayı geri çekmek için bankaya girdim geri çektim aradan 7 dk geçmişti.

Konuştuğum kişi de bankayla konuştum yanlış isim den dolayı iki iş gününde iade edilir dedi. Kendi bankama da yazdım ama gelecn cevap hesaba aktarıldığı için karşı tarafın rızası olmadan işlem yapılamaz razı gelirse eyvallah gelmez ise yasal yollara başvurun dedi bankam.

Soğuk su mu ya da verdiğim para 8,500 lira bunda fazla mahkeme vs masrafları mı? Hangisi yap dersiniz.

Mahkeme derseniz de bilgiye ihtiyacım var, neyi nasıl yaparım diye.

• Tabi önce bankadan net yanıt alman lazım. Sonra bilişim suçlarına gidip tutanak yazdırman lazım. Sonra suç duyurusu savcılığa gitcek. Savcılık %99 kovuşturmaya gerek yoktur diyecek. Hatta bilişimci direk eve gönderecek. Uğraştırma bizi diyecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt

bir bardak soğuk suyum hazır, bankadan gelecek cevabı beklemeden içeyim yani!!!

• Geçmiş olsun. İmkânlar dahilinde ise kesinlikle bir avukat aracılığı ile hareket edin, sonrasında yargılama giderleri ve avukatlık ücretini malum şahıs üzerinde bırakırsınız.

Siz veya bir başkası bir aksiyon almadıkça, bunu tekrar etmeye maalesef ki devam edecek. Aranızda geçen tüm konuşma geçmişi, ilan görseli, arama kaydı bu konuda delil olarak yeterli. Bu gibi uzaktan alışverişlerde para transferine açıklama düşmek durumu daha da kolaylaştırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.