Şimdi Ara

Sarı Harfiyat Kamyon Terörü Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kamyonları yakından takip ediyorum. Yine can aldılar.

SARIYER’de babaanne biri kız diğeri erkek iki torunu ile yolun karşısına geçerken hafriyat kamyonunun altında kaldı. Kazada 5 yaşındaki Yaren Aluç, hayatını kaybederken babaanne Hatice Aluç yaralandı. Erkek torun ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası olay yerinden kaçan şoför Erdal Yavuz, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Şoförün kör noktası fakat bu adamların çoğu BİLİNÇSİZ şoför.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki biraz kadında da hata var gibi.Yolun karşısına sağa-sola bakmadan çapraz geçiyormuş.Allah çocuğun yakınlarına sabır versin.
  • yazık Allah rahmet eylesin
  • Büyük araç kullanmak dikkat ve ağır baŞlı olmayı ister kör nokta ve hakimiyet etmen gereken çok fazla şey vardır. Bilip bilmeyen sürücüler iş başına geçince böyle oluyor. Ama şu da bir gerçek büyük araçlara durmaları ve geçmeleri için yol verin. Hatayı da toparlamaları çok güç oluyor. Yine üzüntüyle izledim akşam haberi. Siz siz olun dikkatli olun işi şansa bırakmayın

• Allah rahmet eylesin yazik gercekten ,Yasli Teyzemiz Kamyonun geldigini bile bile 2 cocukla karsiya gecmesi de Vahim bir durum..

Kamyon cok dusuk hizla ilerlemesine ragmen kör noktasina denk geliyor goremiyor..

Sen Torununu koruyacaksan bu sekilde degil,sagina soluna bakip, hele ki kamyon geliyorsa duracaksin..

Cunku bizim kamyon soforlerimiz birer Azrail...

• Bana da öyle geldi hocam. Malum zaten kör nokta maalesef görünmüyor bizzat büyük araçlar kullandım çok yazık olmus. Keşke acele etmeseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Sanki biraz kadında da hata var gibi.Yolun karşısına sağa-sola bakmadan çapraz geçiyormuş.Allah çocuğun yakınlarına sabır versin.

Kaymon sağa dönüş yapıyor.
    Yayaların daima önceliği var bu biir
    Yaya kaymonun dibinde değil yani görüş alanı içerisinde bu iki

Terör başka birşey denemez.

Haberde aynı olayı başka bir kameradan gösterdi ve olayın hemen öncesinde kaymon sağa dönüş yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 12 Aralık 2016; 20:31:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Tür kazalarda hatalı olsa da olmasa da bu meslektekiler için sürekli kamyon terörü denmesi işini iyi yapanlar için haksızlık. Her kaza kamyon terörü diye başlıyor gerçekten adamlar bu duruma isyan ediyor haklı olarak çünkü aynı şekilde başka kazalar otomobil terörü diye başlamıyor. Allah yardımcıları olsun her kazada suçlular.

• Kamyonda yoldan çok aynaya bakarak gidilir kullanmayan bilmeyen saçma sapan yapistırmasın. Taksi gibi dönüşler kolay değil. Adam İki aynaya mi bakacak yola mı bakacak işleri zor yani. Daha küçücük arabayi park yapamayan frene basmaya erinen adamalr burda yorum yapmasın rica ediyorum

• Yazıklar olsun sizin akrabanız böyle ezilirse bu şekilde yorumlarınızı hatırlayın.

• Sizin de akrabanız hatalı bir şekilde karşıdan karşıya geçeni hatasız olarak ölümüne sebebiyetten cinayetle 15 yıl yerse siz de hatırlayın. Videoda hatalı olan belli çekimser kalmış ama hızla geçmeye çalışıp altında kalıyor keşke olmasaydı. Ama iki taraflı düşünün azıcık ikisi de kötü durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Sizin de akrabanız hatalı bir şekilde karşıdan karşıya geçeni hatasız olarak ölümüne sebebiyetten cinayetle 15 yıl yerse siz de hatırlayın. Videoda hatalı olan belli çekimser kalmış ama hızla geçmeye çalışıp altında kalıyor keşke olmasaydı. Ama iki taraflı düşünün azıcık ikisi de kötü durum

Amcam Avustralya' da karşıdan karşıya geçerken tırın altında vefat etti.

• Allah rahmet eylesin. Fakat iki durumda kötü diyorum ben iyi ki ezilmiş diye bir şey söylemiyorum. Dikkatsiz kimse hata onda kendi ölümüne veya karşı tarafın ölümüne sebep olur. Duygusal konuşuyorsun haliyle benim başıma da aynı şey gelse ben de belki öyle düşünürüm ama ben olaya tarafsız bakabiliyorum.

• Boyle buyuk bir aracla sehir icinde,dar sokaklarda geziyorsan dikkatini 5 katina cikaracaksin arkadas.Karsidan karsiya gecenlerde cok dikkatli degil ama kamyon soforunun cok daha dikkatli olmasi gerekir.

Maalesef soforlerimizin cogu egitimsiz.
  • Ben olayin oldugu mahallede oturuyorum. Bahsi geçen sokak daima kalabaliktir. Insanlar heryerden görünür. Yani o sokaga girerken dikkat edilmesi gerektigini anlar bilincli bir şoför. Bodozlama öküz gibi sokağa dalarsan böyle olur. Suç kamyoncuda

• Bu Kamyoncuların Çoğu Şile yolunda Köpeğe kediye fren yapmadan vurdukları için hatta adam inadına gaza basıyor

Alışmışlar Yayalara da vuruyorlar . Çoğu katil , çoğu insanlara ve arabalara zarar vermek için yola çıkıyor .

Bana gelip iş güç para kazanmak kamyon kullanmak zor şu bu anlatmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu Kamyoncuların Çoğu Şile yolunda Köpeğe kediye fren yapmadan vurdukları için hatta adam inadına gaza basıyor

Alışmışlar Yayalara da vuruyorlar . Çoğu katil , çoğu insanlara ve arabalara zarar vermek için yola çıkıyor .

Sen nerelerdesin aziz dostum ? Seni göremedim uzun zamandır. Ülke gündeminde az tartışmadık senle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Bu Kamyoncuların Çoğu Şile yolunda Köpeğe kediye fren yapmadan vurdukları için hatta adam inadına gaza basıyor

Sen nerelerdesin aziz dostum ? Seni göremedim uzun zamandır. Ülke gündeminde az tartışmadık senle.

Yazın Aralık'a kadar ceza yedim . Daha da uğramam oraya zaten herkes mutlu ülkede biz muhalefet oluyoruz boş yere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Yazın Aralık'a kadar ceza yedim . Daha da uğramam oraya zaten herkes mutlu ülkede biz muhalefet oluyoruz boş yere.

Sende hep ateş ediyordun mübarek :) Ne kadar az bilirsen, o kadar rahat uyursun. Daha bugün aklıma geldin. Konu dışına konu açacaktım ama cezalıyım açamadım. Nick'ini tam hatırlamıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Aralık 2016; 0:6:12 >

• Hep diyorum. Yapılması gereken tek şey sürücü kabinini binek araçların seviyesine indireceksin. Ne kör nokta mevzusu kalır ne de ben yukarıdayım bana birşey olmaz deyip hız yaparlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.