Anlamadım babacım. sıfırladım babacım. diyor belki. |
kayyum tekin 30 kişilik liste verip sadece bunlar içeri girebilir demiş. şereffsizlikte sınır tanımıyor ama bu listeyi vermesi iyi olmuş içimizdeki hainleri deşifre etmiş ,ha şöyle biraz yardımcı olun hainleri tespit etme konusunda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 10 Eylül 2025; 18:15:52 > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O belediye başkanının pazarcıya kızması sonuna kadar doğru. çünkü pazarcı, 20'ye alıp 50'ye sattığında aradaki 30 liralık farkı kendi şahsi cebine atar. Bu, ticari kârdir. Devlet ise araba satışından aldığı ötv ve kdv'yi kendi kasasına değil, 85 milyonun ortak kasası olan milletin hazinesi'ne koyar. O parayla senin çocuğunun gittiği okul, annenizin tedavi olduğu hastane, maaşını alan öğretmen, bu vatanı koruyan asker finanse edilir. Bu, kamu vergisidir. Birisi kişisel zenginleşmedir, diğeri ise kamu hizmetidir. Ancak, senin o pazarcı örneği üzerinden gıda terörü denilen konuya gelirsek, işte orada sana katılırım. Fahiş fiyatlarla, stokçulukla ve fırsatçılıkla mücadele konusunda hükümet malesef çok zayif. Bu konuda milletin canını yakanlara karşı daha sert ve köklü tedbirler almakta yetersiz kaldı. Bu yazik da onlara gelsin. Yani bu konuda da bana reyiz ne anlatırsa anlatsın, bana niye radikal adımlar atilmadığını anlatamaz. Inanmam. |
Beykoz belediyesinde İSTİFA DEPREMİ DEVAM EDİYOR... 1 belediye meclis üyesi daha CHP'den istifa etmiş partiden kaçan kaçana. 1 gün içerisinde 4 istifa gelmiş oldu. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Eylül 2025; 18:31:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Eylül 2025; 18:33:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Eylül 2025; 18:35:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
"Devlet ise araba satışından aldığı ötv ve kdv'yi kendi kasasına değil, 85 milyonun ortak kasası olan milletin hazinesi'ne koyar. O parayla ... " *Merkez Bankası'nın 19 Mart'tan bu yana yaptığı döviz satışı 52 milyar doları aştı:.. (nisan2025) Ortalama 170milyar dolar vergi toplanır. toplananın (biriktirilenin değil! Toplananın) bunun ~1/3 ünü direk satmışlar... bu yıl, "O parayla..." baya önemli bir iş yapılmış! (konu ei ve chp oldugu için diğer ödemelere değinmiyorum) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
Eko trolleri veya ok cenahın SON KALESİ BABA EVİNE OLDU? Girilmeze girilmiş çıkılmış ... Kaç tane son kale var kaç tane son baba kaç tane sonnn baba evi var hiç bitmiyor ok trollerde Eko ve özgür ekibinin pavyonlara düşürdüğü partiyi mahkeme salonlarından toplamaya devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat bir gündür, o da bugündür.
|
Pasif gelirleri vardır . Belki dd birden fazla kişi aynı hesabı yönetiyordur. Yani hep birden fazla hesap faal olacaktan ibaret değildir ya . Bura da yeni üyelerin çoğu eskiymiş bilirmiş gibi istemsizce belli oluyor . |
_____________________________ |
Senin o üçte biri gitmiş diye ağladığın bedel, bu ülkeyi soyan kenelerden kurtulmanın faturasıdır ve zararın neresinden dönersen kârdır; o fatura gerekirse üçte üçü de olsa ödenir. Ama siz, o enkaz halindeki eski türkiye'yi ve yolsuzluğun millete neler çektirdiğini bilmediğiniz için, bugün bu mücadeleyi üç kuruşluk hesaplara indirgeyerek saçmalayabiliyorsunuz işte. Yapacak bir şey yok. |
Hayat bir gündür, o da bugündür.
|
Çalıyor ama çalışıyor diyenlerin ülkeyi soymaktan bahsederken aynaya bakmamaları çok ilginç geliyor. |