Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kerimcem , end0plazmikretikulum Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
20.681
Cevap
47
Favori
444.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anketi ozbey08 denen yeminini bozan CHP'li trolle gösterin.

Yetmezse daha var ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

"Dolayısıyla bu sorunun gerçekten sonlanması isteniyorsa mücadele sadece güvenlik politikalarıyla değil, eş zamanlı olarak psikolojik, sosyolojik ve kültürel düzeyde de yürütülmeli, vatanın kandırılmış evlatlarına geri dönme, yeniden aidiyet kurma ve nefretin dışına çıkma şansı verilmelidir."

88 tane kandırılmış(?) evlada şans verelim ok!

neden pekaka ile anlaşıyoruz?!

neden dem ile anlaşıyoruz?!

yani;

koskoca devlet iradesi,

88 tane adamla ve kültürel düzeyde sorunla

baş edemiyormuda;

pekaka veya dem ile anlaşıyor?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gösterdiğin anketin tarihi ne?

Bu ankette Anahtar Parti var. Bu parti 30 Ekim 2024 tarihinde kuruldu. Kılıçdaroğlu-Özel değimi ise 8 Kasım 2023 tarihinde oldu.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡tr.wikipedia.org
    Anahtar Parti - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Anahtar_Parti

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡tr.wikipedia.org
    Özgür Özel - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zg%C3%BCr_%C3%96zel

Bari biraz eski anket seçseydin.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡çorum haber – son dakika, gündem, asayiş, spor | yayla haber
    CHP, Son Ankette Yüzde 33.1 ile Birinci Parti Oldu: AK Parti İkinci Sırada
    https://www.yaylahaber.com.tr/chp-son-ankette-yuzde-331-ile-birinci-parti-oldu-ak-parti-ikinci-sirada

"Asal Araştırma tarafından 21-28 Mart 2025 tarihleri arasında yapılan kamuoyu yoklaması, Türkiye’nin siyasi gündemine damga vurdu. 26 ilde gerçekleştirilen anket çalışmasında katılımcılara "Bu Pazar milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Elde edilen sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yüzde 33.1’lik destek oranıyla birinci parti olarak öne çıktı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Mayıs 2025; 0:46:33 >

• iskender86 kullanıcısına yanıt

Rahatsız etti değil mi? Kafanızda hiç çalışmıyor. 3-5 tane hesap yönetiyorsan önce aynı cümleleri kullanma. Bunu yapacak yetenek olsa zaten bu yaşta böyle dandik işlerde sürünmezdin. Bu forumda kullanıcı sayısı bellidir. Öyle birden bire eski bir hesap gelecek hemen bu bölüme dalacak çok inandırıcı ya. Birde öteki trol gibi yöneticilere çemkirecek. Ben o elemanla dalga geçiyordum jeton atınca çalışan eleman diye o da düzgün konuş derdi sanki gururlu biriymiş gibi.

Sen bak dalgana zaten bu forumda yöneticiler ellemediği için böyle rahatsınız. İsteseler bir gecede bir tane hesabınız kalmaz. İsterse 50 tane hesap yedekte olsun.

Neye destek verdiğini bile netleştiremediğin bir zeminde zaten kendini bile ikna edemezsin; çünkü senin ortaya koyduğun yol yok, sadece tepkilisin.

Oysa savunduğum şey umut içeriyor, çünkü bu adım....ne kadar zor, sancılı ve eleştiriye açık olsa da.... içinde barış ihtimali barındırıyor, kanın durduğu, dağa adam gitmeyen bir gelecek vaat ediyor; senin sunduğun şey ise, olmayan bir çözümle, sadece mevcut hâlin sürmesini istemekten başka bir şey degil.

Dolayisiyla kimin gerçekten yol önerdiği, kimin yerinde saydığı çok açık.

Ikna edilmek istiyorsun ama ortada bir vizyonun bile yok, çünkü neye karşı olduğunu söylüyorsun ama neye evet dediğini, nasıl bir çözüm hayal ettiğini, bu sorunun hangi akıl ve yöntemle biteceğini ortaya koyamıyorsun; bu da senin aslında ikna olmaya değil, sadece itiraz etmeye odaklandığını, çözüm aramadığını, çözümü engelleyen taraflardan biri hâline geldiğini gösteriyor.

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

Klasik bomboş laf salataları yerine argüman sun. Ama bunu yaptığını henüz gören olmadı.

"çünkü neye karşı olduğunu söylüyorsun ama neye evet dediğini, nasıl bir çözüm hayal ettiğini, bu sorunun hangi akıl ve yöntemle biteceğini ortaya koyamıyorsun; "

hükümetin şuan ki çözüm ve akıl planını

bizimle paylaşırmısınız?!

bakalım onlar nasıl yapcakmış!

buyrun!

Gösterdiğin anketler patladı. Hala şunları yazıyorsan senin hakkında söylenenleri doğruluyorsun demektir. Senin yemin rte için her türlü yalanı söylemek mesela. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

Burada olayı net özetlediğin iyi oldu mesela. Güncel bir anket paylaştığın mesaj ile beraber ss koyabilirim. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Mayıs 2025; 0:37:55 >

aktrollerin hepsini blokladım çünkü saçma sapan konuşup adamı tahrik ve provake ediyorlar.

ben o trollere dedim ki Özgür Özel CHP genel başkanı olmadan önce CHP 1 ankette birinci parti olarak gösterin akp ye oy verecem dedim.

okuduğu metni anlama konusunda bile yetersizler.

ben CHP den bahsederken onlar bana kalkıyorlar Kemal beyin CUMHURBAŞKANLIĞI ANKETİNİ GÖSTERİYORLAR.

cb seçimi oylarında sadece chp oyu mu vardı? chp+iyi parti+dem ve diğer küçük partilerin toplam oyu

eyy Troller anlayasınız diye kocaman harflerle yazıyorum.

ÖZGÜR ÖZEL GENEL BAŞKAN OLMADAN ÖNCE CHP nin parti OLARAK OYUNU hangi anket şirketi 1.inci parti olarak göstermiş kanıtlı ispat istiyorum?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Farkındayım, cb anketi değil parti anketi göster diyordum şimdi gidip 21-28 Mart 2025 arası yapılan anketi koymuş. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡  6 ay önce kurulan anahtar parti var. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Sonra zaten buldum anketi.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

Hala daha çok var bunlardan diye sana laf ediyor. Aç bak, çok komik. Zaten bu yüzden ben bunları bloklamıyorum. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡  Yoksa her mesajda yalan söyleyen kişilerin nesini ciddiye alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Mayıs 2025; 0:50:59 >

• Geliyor Gelmekte Olan!

TÜRK AKLINA, DEVLETİNİZE GÜVENİN..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet, dağdaki pkklı teröristler şehre geliyor.

https://forum.donanimhaber.com/mehmet-metiner-den-yeni-cozum-sureci-aciklamasi-dagdan-gelen-evlatlari-bagrimiza-basacagiz--161308178

Buradakilerin muhaliflerle konuşmaya bile cesareti yok ki. Kendi kendilerine yazıp duruyorlar, o da belli başlı az konuda.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

Kankalarında o kadar arayıp internet sitesi, sosyal medya hesabı olmayan sözde anket şirketini mi bulabildiniz. Hadi daha çok var diyordun, devam et bakalım.

Devamlı yalan söyleyen, sözünde hiç duramayan biri olarak bu kadar ısrar etme, hesabı değiştir bari.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ 

ama bak part olarak AKP ye oy verecem dedim akp cb adayına oy verecem demiyorum. sadece millet vekili seçimi için geçerli.

Artvin zaten 2 vekil çıkartıyor ve oy oranları birbirine çok yakın. yani akp oy verdim diye akp 2 de 2 asla yapamaz. CHP ninde 2 de 2 yapacağı asla yok. o halde benim açımdan bir sıkıntı yok.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Demekki Neymiş;

"Dün yediğin hurmalar şimdi seni tırmalar"

" Büyük lokma ye büyük söz söyleme "

" Gün gelir iddianla imtihan edilirsin"

" Allah adamı iddiasından vururmuş "

Başka varmı bilmiyorum:-)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.