Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evil2302 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.859
Cevap
43
Favori
377.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19 mart tarihi, hem darbe hem de akp'nin siyasi kariyerinin bitmesinin net olarak başladığı gün olarak anılacak ilerde. çok büyük hesap hatasıdır. kendi kendilerini bitirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imralı’daki bebek katiline ‘sayın’,
    ekrem imamoğlu’na ‘örgüt lideri’…

tarih sizi affetmeyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt

Sanirim o yillarda ITÜ de Teknik ariza vardi ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Apoya Önder diyenler, Imamogluna Suc örgütü Lideri diyorlar, fikra bu kadar.

Imamoglu C.Baskanligi icin gerekli tüm sartlari yerine getirmis oldu.

Karadenizli ve Kuran okumayi biliyor, hatiplik var. Istanbul Belediye Baskani, önüne siyasi yasaklar ve engeller cikarilmak isteniyor, hapse atiliyor. Buda demektirki gelecek 25 yilin lideri C.Baskani Ekrem Imamogludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Mart 2025; 17:41:31 >
  • siyasal islamda istifa kültürü yoktur. kişi, büyüğü tarafından atanır. görevden de ayrılma lüksü olmaz. ayrılmasına da büyüğü karar verir. dolayısı ile bu yeni süreçte, çok isim değişecek ama sonuç baki kalacaktır.

muhalefetin yıllardır yapamadığını, kendileri bir günde yapıverdi, ak partiyi bitirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mart 2025; 17:46:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 560.000 tl

• Atatürkçü, milliyetçi, vatansever kimse mevcut köhnemiş, yozlaşmış, milletin iliğini kemiğini kurutan, hukuksuzlukta adaletsizlikte marka haline gelmiş, FETÖ ile aynı yatağa girmiş bir yönetimin savunuculuğunu da yapmaz, onların değirmenine su da taşımaz. Patlayan bir şey yok, bizzat akepe tarafında parlatılan bir şey var. Ak Parti bu adamla uğraşıp durmasa zaten siyaset arenasında yükselemeyecekti bile. 2018 belediye seçimlerine kadar adını bilen yoktu, şimdi Türkiye biliyor.

Ya siz gerçekten hangi ülkede yaşıyorsunuz, hangi kafayı yaşıyorsunuz? Ulan Özdağ gibi bir adam tutuklandı bu ülkede. Ekrem'den sonra sıranın Mansur'a gelmeyeceğini mi sanıyorsun? Mansur'a daha sadece belediye seçimlerinde atılan iftiraları, bokları ne çabuk unuttunuz? Sen Mansur Cumhurbaşkanlığı adaylığını koyduğunda iktidarın cidden Ekrem'e yaptıklarının aynısını Mansur'a yapmayacağını mı düşünüyorsun? Bunu söylemek için ya kör cahil ve siyasetten ve hatta günümüz Türkiyesinden bihaber olmak lazım ya da ortaya fitne fesat sokmaya çalışan tetikçi aktroll timinden olmak lazım.

Mansur'u kenara iten yok, Ekrem Mansur'u Mansur da Ekrem'i destekliyor. Bunları yaptıkları basın açıklamalarında gösterdiler. Tabii bloklaşan muhalefeti böl-parçala taktiğiyle hareket eden aktroll timindensen bunları görmezden gelmen normal.

Son iddiaların da zaten ak medyanın daha önceki belediye seçimlerinde ortaya attığı ve sonrada kullanmaya ara verdiği propaganda. Sonrasında terör örgütü PKK ile ilişkilendirilmeye çalışılmıştı. Şimdi ise Çözüm Süreci V2 yaşanıyor diye tekrardan Yunan goygoyu başlamış.

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu:

Bu bir darbedir.

Türkiye’de bugün itibariyle seçme ve seçilme hakkı, Hürriyet, demokrasi, hukuk ve anayasal haklar askıya alınmıştır.

Erdoğan yeniden aday olursa tüm muhalefet seçimi protesto etmelidir.

Biz Atatürk gibi dik duracağız.

• Chp nin içinden ihbae edilmiş tanıklar chpden deniyor? Hohoo film şimdi başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

Ergenekon kumpasında da tanıklara böyle güvenmiştiniz.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

İnş dediğin gibi olur. Yoksa ülkenin gittiği yol yol değil. Malum oluşum her geçen gün mafyaları aratmayacak şekilde vites yükseltiyor. Yarın bir gün sıradan insanları da böyle sustururlar, çeşitli bahanelerle mallarına da çökerler. Nasılsa burada kendi başına gelmeyen ve gelmeyeceğini düşünen şakşakçı, bağnaz, yobaz, cahil kitleden güç alıyorlar.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Rte ve Akp zaten birgün iktidardan gidecek. O zaman geçmişe dönük çok şey ortaya çıkacak. Muhtemelen bu akların hepsi "hiçbir zaman akpli olmadım" diyecek. Dünya tarihinde bunun örneği çok var.

• Chpnin iktidara gelip daha beter olması beni korkutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Çok güldüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Bir sosyalist olarak aynı şeyi düşünüyorum. Çok büyük bir samimiyet ile söylüyorum. Bu ülke topraklarında maddi ve manevi yoksulluk yaşayan herkes için adalet, barış ve insanca bir yaşam diliyorum. Dün ne yaptığından ve kime oy verdiğinden bağımsız. Birbirimize düşürmek istedikleri için binbir parçayız. Bir marksist olarak ortak temel insani haklarımız ve taleplerimiz için birleşmekten başka bir çaremiz yok. Muhafazakar, sosyalist, Kürt, Türk, Ermeni, milliyetçi, liberal, sosyal demokrat vb ayırt etmeksizin. Muhalefet liderleri içeride. En azından bu durum bize bir şey ifade etmeli. Ben 37 yaşındayım. 20'li yaşlarımda üniversitede ev arkadaşlarımın hepsi farklı görüştendi. Hala görüşüyoruz. Hala hepimiz farklı şeylere inanıyoruz. Ama ortak insani temel değerler vardır. Radikalleşip bir birimize sırt çevirdiğimiz gün yapayalnız kalırız. Yan yana gelebilirsek aslında farklarımızın düşündüğümüz kadar olmadığını da görebiliriz. Eskiden de söylerdim. Muhafazakarlara bu ülkede yapılan haksızlığı da küçük görmeyin. Travmalar yaşayan sıradan insanlar var. Siyasi çıkarları için bunu kullananlardan bahsetmiyorum. Makarna ve kömüre muhtaç olduğu için bu ülkede insanlarla alay etmek yerine temel barınma, eğitim ve sağlık koşullarının neden eksik olduğunu sormalıydık. Kişisel olarak bunu yapabilmiş insanlar vardır. Ama toplum olarak kolay ayrıştık. Futbol camiaları bile birbirini derin devlet gibi yönetmekle suçluyor. Oysaki iktidar 25 yıldır aynı. Ona kızamayan, sinen ve korkan herkes başka biriyle kavga ediyor. Toplum olarak geriledik ama bu memleketin kültürü, sanatı, edebiyatı, tarihi her karışı ile toparlanacak güçtedir. Bunun tek yolu da halk olarak birbirimizle barışmaktan geçiyor. Onun ötesinde konunun ciddiyetini kavramadan alay etmek, normalleştirmek, suçluyu yanlış yerde aramak hiç kimseye fayda getirmez. Benim baktığım yerden Demirtaş, Özdağ, İmamoğlu hiç fark etmez hepsi siyasi tutukludur. Yanlıştır. Kimseye de faydası olmadığını, fanatikleşmenin bizi daha çok parçaladığını görmemiz lazım. Bakın iktidar sahibi olanlar istedikleri gün istedikleri şeyi hayatları pahasına savunurken ertesi gün düşmanı olmakta zorlanmıyorlar. Umurlarında da değil. Aşağıda bizi fanatikleştirip daha kolay kontrol edilebilir hale getiriyorlar, hem parçalanıyoruz hem enerjimizi boşa tüketiyoruz. Ayrıca gençlere çok üzülüyorum. Bizim için de hayal kırıklığı oldu ama bugün 20'li yaşlarında olan gençler eğer zengin ailelerde değillerse çok umutlu bir dönem yaşayamayacaklar. Çok uzattım ama demem o ki demokrasi de insan hakları da hepimize lazım. O yüzden doğruya doğru demek için kimin söylediğine bakmayın. Haksızlığa uğrayanı savunmak için de öyle. Dilerim ki Tam bağımsız demokratik bir Türkiye'de daha güzel günler görürüz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.