Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.867
Cevap
43
Favori
377.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devlet demokratik süreçlerden, yaşamdan, barışdan ortak gücümüzden bahsediyor. Sen ise bunu israil gibi tamamen görmezden gelip sanki tek seçenek faşist yöntemlermiş gibi davranıyorsun. 

Bir yandan küreselcilikten şikâyet ediyor, ama farkında olmadan aynı küreselci mantığın (parçala-yönet) yoluna taş döşemiş oluyorsun.

Utanmasan türkiyede israil gibi yapsın diyeceksin. 

Yahu demokratik haklar, insanları bölmek için değil, tam aksine adil ve sağlam bir zeminde birleştirmek için vardır. Derdi olan derdini ispatlamak zorunda, komisyonda dertleri varsa ispatlasınlar, niye rahatsız oluyonuz. 

• Kendimce muhalif biriyim.

Bu olaylar yasanirken akp veya chp milletvekili veya belediye baskanini ölümüne savunmak bambaska bir kafa yapisi.

Siz bu partileri savundukca karsinizdaki adam gidip sizin partinize oy vermiyor aksine daha cok kinleniyor.

Sizin oy verdiginiz sozde karsit partilerin belediye meclisinde yaptiklari dumeni bilseniz oy verdiginiz elinizi kirarsiniz.

Karsilikli hirsizliklari gostererek parti nasil savunabiliyorsunuz hala anlamis degilim.

Oy verdiginiz partiyi sirf digerleri salak benim oy verdigim partim sutten cikmis ak kasik kafasiyla savunmaktan vazgecin artik.

Edit: adalet olmadigini dusunebilirsiniz gayet normal. Cunku Adalet yok.

Olayin asli herkes yolsuz sadece yakalananlari opuyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 22 Ağustos 2025; 18:6:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

Günah Keçisi kültürü baskındır ve ironik olan da Günah Keçisi olgusu ne İslamla ne Türklükle alakası yoktur.

Orada Türklük adıyla tartışılan esasına çocukların Türkçe yi bozuk konuşması veya bilmemesi başkaların çocuklarına da değiniyor hatta bazıları Türkçü değil ve doğal olarak Türkçeyi çocuklarına öğretmemiş kendi içinde samimi bir duruş der de ...

Video da ayrıca genel manada Türkiye genelinde veya Türkler nerede yurtdışında bile olsa en az 2 Türk sanalda denk gelse veya forumlarda anında kümülatif kindarlık hesap sormacılık özetçe girilir hatırlattırır da. Defne in Ataları kimseyi ırgalamamalı Defne zaten kabul ifade de ediyor geçmişiyle barışık.

Camdan evin varsa komşunun evine taş atma misalini de aştı bu duruş aslında baya yaygın ve güncel de hem de her konuda ... Forumda bile görüyorum her konuda ... Bu başlıkta bile ... Artık AKP li değilim deme ihtiyacı duyuyorum beni ne hallere sokuyorlar! Hatta İmamoğlu'na oyumu verdim hayal kırıklığı ile pişmanım hesap soruyorum ve suçlu olduğuna inan ötesi biliyorum da ! İmamoğlu Adil yargılanmalıdır yani ne Siyasi içerde tutulmalı ne de siyasi aklanmalıdır ! Serdar Akinan bile yılların gazatecisi ne yazıktır ki birkaç Belediye Başkanı hariç hepsinde yolsuzluklar vardır diyerek NORMALLEŞTİRMESİNE rağmen kendisini takip ederim tepkisellikle takibinden çıkmadım da ...

Bence esas Nihal Atsız cılar çok sönükler ... Gerçi Nihal Atsız kendisi kendi mantığına göre kendi kafatası hesaplamasına göre Türk olma yüzdesi ciddi düşük çıkmıştı. Ölmeden önceki evladına mektubu var oğlu Yağmur'a hitaben diyorki şuan ve gelecekteki düşmanlar sayıyor birçok başka detaylarıyla ... Şimdi oğlu Yağmur babasına küfür eder gibi Komunist vs olmuştur tam olarak babasının zıttına gitmiştir bu da derler ya evladından çıkar misali ... ( benim inancım veya görüşüm değil ama Türkiye de yaygın kültür ve inanışca ifade edilir babında yazıya döktüm ) .

Birileri kısa süreli Defne Samyelini kontrollü malzeme olarak sunulmuştur herkes rolünün bilincinde :) ...

• Gazete haberiyle davaların içerikleri yani iddianameler olay başladığından beridir tutmuyor. Konuyla ilgili medyada yalan haber çok dolanıyor. Sonrada troller muhalefetin en büyük partisine salllıyor. Bir hesap kapanıyor yerine yenisi geliyor tam bir fetö taktiği. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Hamas konusunda yalanları belgeleriyle ortaya çıkan içerikleriyle ALGI kasıyordu. Ben de yer yer delilleri sundum kaynaklarıyla. İnsan utanır ne yapıyorum diye ama nafile devam ediyor.

Engellenmesinde son yazdıklarına şahsen şikayet dahi etmedim olaki birileri benden kaynaklı sanar şikayetlerimle ceza almıştır benim alakam yoktur başkaları veya yönetimdekiler direk görüp karar almış ta olabilir. İfade özgürlüğü yapıcı eleştiri varsa en ağır şekilde de kurumları hatta kişileri de eleştirilmesi taraftarıyımdır.

Şakacı nın Hamas Terör Örgütü ile alakalı tonlarca güncel paylaşımlarında da yine yeni sahte uydurma mağdurların da delilleri foyaları açığa çıktı ama kendisi günlerdir cezalı ayıp mı olur şahsına algılayabilir diye tonlarca yeni karşı deliller hakikatleri kaynaklarıyla paylaşmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür...

Çakma hassasiyeti var. Samimi değildir...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Merak ettiğim bunların arasında dh forum üyeleri de var mıdır ?

Örneğin, Mahir Gün in DH forum üyeliği ve paylaşımları da bu başlıkta faaliyetleri duran biri var mı acep diye de düşünüyorum.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Fasizm tedavisi olmak lazım. Fasistken sen sen değilsin.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tarihteki fasistlerin ve ırkçıların, çok estetik logolara, bayraklara ve üniformalara sahip olmaları bir tesadüf mü sence? Mesela, ABD iç savaşındaki confederation üniformaları ve bayrakları da oldukça estetik bence. Nazi grafik sanatıyla karşılaştıramayız belki ama yine de üst düzey estetik var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2025; 19:34:9 >
  • Methotrexate kullanıcısına yanıt
    ossaman ne yapıyok, hemen goşup mührü ampüleğğ basıyog, deel mi emmi?

bitmiyorsunuz da, ne kaynakmış beyağ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Vay ve, tam bir filozof olmuşsun.

Platon görse ustam diye bağırır önünde diz çökerdi.

• Colda kullanıcısına yanıt

Göremeyenler umurumda değildir pek .

Konu sahibi  

• quote:

Orijinalden alıntı: KAUANKA

Konu sahibi  

Değişim mi gözlemlediniz ? Konuyu başkasına mı devredecek ve kendisi de bu meselelerden elini eteğini çekecek mi ki öyle ifade ediyorsunuz ? Aksi halde boştur.

Seninkiler arasında kesin var.

Yıllar önce bu grup patlamıştı. Şimdi aynı ekip yeni üyelerle devam ediyordur.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

Akp digital medya ofisi diye bu çıkmıştı mesela.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

Sen de bu konuların uzmanına sormuşsun doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Ağustos 2025; 22:44:6 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Forumda tekim :) . Grup filan işlerinde değilim.

AKP in dh de sosyal medyalarda beceriksizliği derim :) . CHP de keza aynı beceriksizlerden ...

Bana cevap yazdı ondan sordum uzman olduğunu akreditesini sen mi verdin yani :D ?

Neler dönüyor aranızda :)) ...

Burada algı kasmak için üstün çaba gösteriyor. Uzman olmasa yazmazdı, sen de ona bu soruları sormazdın :)

Forumda var deyince sen hemen kendini savunmaya başlamışsın. Bir alınganlık var galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Seninkiler arasında kesin var.

Yıllar önce bu grup patlamıştı. Şimdi aynı ekip yeni üyelerle devam ediyordur.

Akp digital medya ofisi diye bu çıkmıştı mesela.

Sen de bu konuların uzmanına sormuşsun doğal olarak.

Mesajı atan nick değiştirmiş forumdan mesajlarını silip kendisini gizlemeye uğraşmış ama benden kaçamaz.  

6-7 gün önce oldu operasyon.

6-7 gündür yazmayan varsa olabilir :) Bende engelli çoğu görmüyorum ben.

Hepsi görmezden geliyor ama Belediye bünyesinde çalışan birisi belediyeden para alan birisinin 5 tane TROL HESAP yönetmesi oralardan algı kasmaya çalışmasını hatta CHP iç seçimlerine müdahale edip KK çekildi yalanını yayan hesaplardan birisi Ekrem Editti. Seçimin kaderi ile oynadı belki ama sözde muhaliflerden en ufak bir ses seda çıkmıyor.

Bu adam CHP'li parti içinden birisi olsa neyse diyecem CHP içinde para ile trollük yapıyordur diyecem. ( CHP'li Eren Erdem öyle tiplerinde olduğunu ifşa etmişti geçtiğimiz aylarda isim vererek hatta parti içinden kim yönetiyor açıklayarak.) Ama bu adam belediye bünyesinde belediye kadrosunda olan biri diyorlar senin benim param ile 5 hesap yönetmek ALGI kasmaya çalışmak nedir. Üstüne adama kaç kere sende kaç gel İngiltereye demişler ne alaka ne biliyor olabilir ki bu adam bu kadar kaç diyorlar !

Direkt yakalandığı gibi ben itirafçı olacam demiş bakalım yakında yeni ifadeler verir nedir ne değildir ne yapmışlar ne yalanlar ne algılar kasmışlar hepsini açıklar yakında... Murat Ongun ile 60 kere aynı yerde baz vermek normal değil gibi çünkü.

Not: Yakın zamanda 2.5 milyonluk araba almış arabanın kaynağını açıklayamamış deniyor. Belediyede çalışan birisi kaç para alıyordur ki 2-3 yıl içersinde 2.5 milyonluk arabayı altına çekecek kadar.

• Burada troll hesap konusunda konuşan baba harçlığı ile yaşayan tiplerin Yeliz diye hesap açan vekil hakkında konuştuklarını göremezsiniz çünkü korkarlar.

Değil mi büyük düşünür zmart1911?

• 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.