Oglum ırk tabiki seni enterese etmez. Onu diyorum ya zaten. Müslümanım diyen adam kafir yahudilerin icat ettigi internette gezinir ama < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Mart 2025; 15:58:17 > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (40. sayfa)

-
-
O zaman akşama salarlar. Sonuçta twitler var
-
Kapasitene uygun bir cevap olmuş. Yazdıklarıma cevabın bu olmamalıydı. Müslüman yahudi ile ticaret yapabilir buna dinde izin var. Tabi din ile işi olmayanın bunu bilmesi imkansız. Neyse bırakalım bu işleri sen başkanın için ağlamaya devam et
Dipnot : Pamuk tıkamaları için camiye gelme sen
-
Korkmasınlar yahu, halk bu halk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne aglaması oglum reyizin sayesinde 700k kazandım bugün. Bana kalsa keşke Mansur'u da atsalar içeri
Özgür Özel'i atsınlar diyecegim de kendisi zaten etkisiz eleman.
Ideolojik olarak sevmiyorum tabiki reyizinizi ama adam harbiden güzel bir servet transferi gerçekleştirdi. O yüzden reyize laf etmem. Ettigim yorum da bulamazsın bu forumda :) Zamanında dagıttıgı bedava krediler ile hayal edemeyecegim bir servete sahip oldum. Reyizle derdim yok, AKP'yi sevmiyorum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Mart 2025; 16:6:42 > -
19 MART AKP Darbesi olarak tarihe not düsülecektir!
-
Muhabir: İmamoğlu suç örgütü lideri olarak geçiyor.
Özgür Özel: Suç örgütü lideri yazan yerde yazım hatası var. Recep Tayyip Erdoğan yazacakları yerde Ekrem İmamoğlu yazmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 19 Mart 2025; 16:28:5 > -
Bak ya
-
C. Baskanligi icin iktidarin secim yarisi temsili.
https://x.com/ters_eharfi/status/1902045790849155164?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
0:20 'de bayrağın plastiğini yapıştırdılar yüzüne. Acıtmıştır.
-
Vicdan var Akp'li olmayan insanlarda.
-
Gözüm yanlış görmüyorsa 20. Saniyede Atatürk'ün resmini yere attı.
-
Bu ulkenin basinda cok gereksiz bir kurum ve Bakanlik vardir. Adalet Bakani denen adama bu millet neden hala maas ödüyor? Olmayan seyin Bakanligi ve Bakani neden var? Bir an once gereksiz olan bu bakanlik kaldirilsin. Bu ulkede hukuk ve yasalar bir adamin iki dudagindan cikanlardir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki lafın arasında 15 Temmuz bıdı bıdı ağlayanlar sivil darbe yapıyor ucube rejim... yüzlerce kişi gözaltunda iç savaş çıkarma niyetindeler. CHP hedef alınmış durumda olay sadece Ekrem başkan değil sindrimeye çalışıyorlar partiyi ama boğazlarında kalacak!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X