Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evil2302 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.859
Cevap
43
Favori
377.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oglum ırk tabiki seni enterese etmez. Onu diyorum ya zaten. Müslümanım diyen adam kafir yahudilerin icat ettigi internette gezinir ama ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ Telefonunu da kullanır bilgisayarını da. Bir güzel para kazandırır. Gazze'de katliam yapan Yahudilerin arabalarına da binip para kazandırır. Gerçi senin araban da yoktur o yüzden oradan yırttın.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Mart 2025; 15:58:17 >
  • KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt

O zaman akşama salarlar. Sonuçta twitler var ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Kapasitene uygun bir cevap olmuş. Yazdıklarıma cevabın bu olmamalıydı. Müslüman yahudi ile ticaret yapabilir buna dinde izin var. Tabi din ile işi olmayanın bunu bilmesi imkansız. Neyse bırakalım bu işleri sen başkanın için ağlamaya devam et ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Dipnot : Pamuk tıkamaları için camiye gelme sen ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• BJK kullanıcısına yanıt

Korkmasınlar yahu, halk bu halk. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aglaması oglum reyizin sayesinde 700k kazandım bugün. Bana kalsa keşke Mansur'u da atsalar içeri ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’  Özgür Özel'i atsınlar diyecegim de kendisi zaten etkisiz eleman. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ Ideolojik olarak sevmiyorum tabiki reyizinizi ama adam harbiden güzel bir servet transferi gerçekleştirdi. O yüzden reyize laf etmem. Ettigim yorum da bulamazsın bu forumda :) Zamanında dagıttıgı bedava krediler ile hayal edemeyecegim bir servete sahip oldum. Reyizle derdim yok, AKP'yi sevmiyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Mart 2025; 16:6:42 >
  • 19 MART AKP Darbesi olarak tarihe not düsülecektir!

• Muhabir: İmamoğlu suç örgütü lideri olarak geçiyor.

Özgür Özel: Suç örgütü lideri yazan yerde yazım hatası var. Recep Tayyip Erdoğan yazacakları yerde Ekrem İmamoğlu yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 19 Mart 2025; 16:28:5 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bak ya ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• C. Baskanligi icin iktidarin secim yarisi temsili.

https://x.com/ters_eharfi/status/1902045790849155164?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

0:20 'de bayrağın plastiğini yapıştırdılar yüzüne. Acıtmıştır.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Vicdan var Akp'li olmayan insanlarda.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Gözüm yanlış görmüyorsa 20. Saniyede Atatürk'ün resmini yere attı.

• Bu ulkenin basinda cok gereksiz bir kurum ve Bakanlik vardir. Adalet Bakani denen adama bu millet neden hala maas ödüyor? Olmayan seyin Bakanligi ve Bakani neden var? Bir an once gereksiz olan bu bakanlik kaldirilsin. Bu ulkede hukuk ve yasalar bir adamin iki dudagindan cikanlardir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki lafın arasında 15 Temmuz bıdı bıdı ağlayanlar sivil darbe yapıyor ucube rejim... yüzlerce kişi gözaltunda iç savaş çıkarma niyetindeler. CHP hedef alınmış durumda olay sadece Ekrem başkan değil sindrimeye çalışıyorlar partiyi ama boğazlarında kalacak!

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.