Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.841
Cevap
43
Favori
377.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olay bu zaten ve aslında fark edilemeyecek kadar da öngörülemez değil. Bence kabak gibi ortada. Muhalefeti ve muhalifleri parçalayarak bu işi yapmaya çalıştıkları çok açık. Hamle tutmasa bile üstünden yapılacak "muhalefet daha kendi içinde birliğini bile sağlayamıyor, ülkeyi asıl yönetecek, bunlar ülkeyi kaosa sürükler" algısı kullanılır. Çok suni bir fitne fesat ve bunu sistemli bir şekilde forumda paylaşanlar da net aktroll takımı veya maşa. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SARAY:

Sürecin bizimle ilgisi yok, yargı bağımsız, Erdoğan’a iftira atıyorlar

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

İTÜ için sanmıyorum, hiç gündeme gelmedi. Sadece yaygın olarak bilinen Cuprus çakma ünilerin arızalı oluşu meşhur idi.

Ordan çıkanları da şimdi sepetlediklerini görüyoruz sanki.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Sinavlara kisi adina baskalarinin girebildigi yillar bunlar.

Aramız da kalmasın üniversiteye hazırlık dersaneleri bakar olmaya başlamışlar. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Zorunluluktan gerekliymiş.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• Zamanında bu ülkeden giderek çok doğru bir karar aldığımı düşündüm bugün. Son zamanlarda sık sık gelen geri dönsem mi acaba sorusuna da güzel bir yanıt oldu bir kaç gündür olan olaylar, bi kendime geldim "salak mısın olum sen ne dönmesi?" dedim, avrupada da yaşam toz pembe değil ama sakin en azından. Türkiyenin aksiyonu çok hocam bana göre değil. Herşeyin farkında olarak yaşayanlara sabır, bu tarz şeylere destek verenlerede akıl fikir diliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Tek adam benim heralde referandum yaptıysan ve bu güç sana verildiyse evet sorumlu en tepedeki kişidir iftira diyorlar birde utanmadan bu olaylar hafız Esad döneminde yaşandı adım adım Suriye olma yolundayız yakında hücrelerde kurar halka işkencede yaptırır görünen köy kılavuz istemez

• Halk, imamoğlu'nu Erdoğan'a yedirmez. Bir avuç insandan güç alan 1 kişi, milyonlardan gücünü alanın karşısında duramaz.

"Halkımız bir şey demez, susar pusar, geçti o dönemler" diyenlere bakmayın. Bunlar insanları sindirmek isteyen eziklerin psikolojisidir.

Ben bile hayatımda ilk kez gittim, 14:00'da kendi ilçemde protestoya katıldım.

Susmayın, sustukça sıra size gelecek.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 19 Mart 2025; 18:35:55 >

Binali icin gerekli olabilir hatta bastaki icinde, Uni yillarindan bastakini taniyan bir Allahin kulu yok her nedense cok garip.

Cuprus başka alem, kurs varmıydı oralarda?

Giriş belgesi varmış, en orijinalinden.

Haliyle çıkış belgesini de vermişler.

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Herhangi bir iktidarın Erdoğan'ın elde ettiği gücü elde etme şansı yakın zamanda yok. AKP ilk döneminde çok ılımlı ikinci döneminde ılımlıydı ve bu sayede ciddi bir halk desteği kazandı. Geçmişi unutmuş olabiliriz ama normal koşullarda hem başkanlık sistemi kaldırılmalı hem de daha dengeli bir yapılanma şart. Güçler ayrılığı bu yüzden kıymetli. AKP sonrası iktidar kim olursa olsun zaten işi çoook zor olacak. CHP en son ne zaman iktidara gelmiş bilmiyorum. Türkiye çok uzun yıllardır sağcılar tarafından yönetiliyor. Ecevit'in ve sanırım İnönü'nün seçimleri kazandığı dönemlerde de zaten hep büyük olaylar yaşandı. Ki koalisyondu hükümetler. AKP tek başına iktidar olduğunda da baraj sistemi ile oldu. DYP 9.7 Genç Parti yüzde 7 oy almıştı mesela. Ama barajı geçemeyince o oylar birinci partiye gidiyordu. Yani yersiz bir korku. Zaten yeni bir iktidar gelse de ülkenin normalleşmesi için 3-5 sene lazım. Yani CHP'nin veya başka bir partinin iktidar olup beceriksiz olmasından ya da başka şeylerden çekinmek büyük lüks.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Ben gülmüyorum

• Pyongyang ta olmasam kesin orada olurdum...⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimYon.Reyiz -- 19 Mart 2025; 18:33:48 >

Hocam o dönem, akapelilerin icazet için zırt pırt

pesilvanyaya gittiği dönemmi?

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Zaten korkumda o. Enkaz devr aldık diyip akp döneminden hiç fark olmadan yıllarca yönetmeleri ve halkında buna kanıp “yaa gördün mü adamlar yemişler yeni iktidar ne yapsın” diyip tav olmaları.imamoğlu seçilmeden önceki vaadlerinin hangisini yaptı? Sorarsanız ibb meclisi engelledi hep bir bahane. Ayrıca chp içindeki sezgin tanrıkulu gibi isimlerinde varlığı savunma sanayinin uğrayacağı sekteyi hatırlatıyor.

saygılar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.