"Neden akp'lilere soruşturma açılmadı?" diye soruyorsun ya, cevabı basit: çünkü o iddialarınız muhtemelen hukuki sağlamlık testini geçemedi! Bak şimdi, unutuyorsun galiba: Bu ülkede fetö'nün hakim ve savcılarının cirit attığı, ak parti ile ölümüne kapıştıkları bir dönem yaşandı. Eğer o dönemde sizin iddia ettiğiniz gibi akp'liler hakkında elle tutulur, sağlam deliller olsaydı, fetö'nün o savcıları bunları kaçırır mıydı? Anında yapışmazlar mıydı? Demek ki neymiş? O iddialar hukuken yetersizmiş ki fetö bile bir şey yapamamış! Ben buradan bunu çıkarıyorum. Sizin ucuz muhalefetiniz ise yıllardır aynı taktiği kullanıp tribünlere oynuyor. Ama artık eşşek terledi! Yıllardır aynı bayat iddialar... Zamanında, fetö yargıyı ele geçirmişken, zaman gazetesinin önünde nöbet tutacağınıza, o iddialarınızı sağlam delillerle savcılığa götürseydiniz ya! Ama yetersize geçmez abi! Ister fetö, ister nuh peygamber olsun, delilin sağlam değilse, başka verilerle uyumlu değilse, kayıtlarla örtüşmüyorsa, o iş sadece algı operasyonu olarak kalır. Işte sizin muhalefetinizin bu ülkeye sunduğu bu kadarcık! Işinizi doğru yapsaydınız, sağlam muhalefet yapsaydınız, ak parti asla 25 yıl iktidarda kalamazdı. Adamlar referandum yaptı kazandı, siz hala dosya sayıklıyorsunuz! Bak melih gökçek örneğine... Erdoğan "metal yorgunluğu" dedi, aldı görevden. Eğer gökçek hakkında senin dediğin gibi sağlam yolsuzluk dosyaları olsaydı, ak parti bunu kullanıp "bakın yolsuzluk yaptı, görevden aldık" diyerek siyasi prim de yapmaz mıydı? Ama yapmadı. Neden? çünkü muhtemelen o dosyalar hukuken yetersizdi! Gökçek neden gitti? Ankapark gibi fiyasko bir projeyle halkın parasını çarçur ettiği için, siyasi bir bedel ödettirildi. O ölüm yatırım yüzünden cezalandırıldı. Erdoğan muhtemelen önceden uyarmıştır, "bak bu proje yürümezse şapkaları değişiriz" demiştir, adım gibi eminim. Gökçek'in yolsuzluk yaptığı ispatlandığı için değil, beceriksizliği ve siyasi maliyeti yüzünden gitti. Yani özetle: Bırakin artık şu "onlara niye soruşturma açılmadı" ezberini. Muhtemelen delilleriniz yetersizdi. şimdi imamoğlu hakkında bir soruşturma açıldıysa, demek ki savcılık en azından başlangıç için yeterli bir şeyler bulmuş. Odağımız bu yüzden dosya olmalı. Gerisi boş laf. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ ‘’ CHP’ye KEYFİ POLİS KUŞATMASI DEVAM EDİYOR ‘’ (282. sayfa)

-
-
"çünkü o iddialarınız muhtemelen hukuki sağlamlık testini geçemedi!"
İşte mesele bu zaten. Sizin hukuki sağlamlık testiniz akpli olup olmaması.
Akp içinden biri "parsel parsel sattı" deyince soruşturma açmayıp "duyduğuma göre böyle olmuş" diyene soruşturma açıp tutuklarsanız bunun adı akp hukukudur.
Sen buradan bunları çıkarıyorsun çünkü akp fanatiğisin. Her şeyi işine geldiği gibi çeviyorsun. Sizin tek taktiğiniz bu. Bu yüzden savcısı olduğunu söylediği davalarda bile mağdurların haklarını aradığını falan söylüyorsun. Senin gibilerin gerçeklerle işi yok, hiç olmadı.
Sen bir akpli çıkıp "evet çok çaldım, aşırı yolsuzluk yaptım" dese bile "yeterli delil yok" diye savunma yaparsın. Bunu sen de biliyorsun. Bundan boş bir şey olamaz.
-
-
İmamoğlu'da boykot yapın demiş.
www.sozcu.com.tr
İmamoğlu da boykot çağrısı yaptı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/imamoglu-cezaevinden-1-yil-once-bugunu-hatirlatti-sizlere-cok-guzel-gunleri-mujdeliyorum-p157446
-Ferit Şahenk ve holdinginin şirketleri
-Yıldırım Demirören ve holdinginin şirketleri
-Ülker ve holdinginin şirketleri
Anladığım kadarıyla, Özgür Özel ve İmamoğlu yukarıdaki ailelerin ürettiği hiç bir ürünün tüketilmemesini, hiç bir hizmetin kullanılmamasını, satın alınmamasını ve izlenmemesini istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birde burada televizyonlara çıkıp CD var dedi. Bana izlettiler çok şaşırdım dedi. Bir ülkenin askeri gücü nasıl böyle birşey yapar falan diye insanlara ALGI yaptı. Yetmedi Bülent Arınç bana suikast düzenlenecek iddiası ile kozmik oda ya girdiler.
O kadar çok fazla kişinin ahı var ki. Bu Ergenokon/Balyoz kumpasında.
-
Bilanço döneminde hepsini göreceğiz Ülker Bim Şok rekor karlar açıklayacak. Ülker'i sevmem ayrı mevzu ama bu boykotun hiçbir işe yaramadığı matematksel olarak da ispat edilince hayalkırıklığına uğramayın sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Mart 2025; 23:36:30 > -
Bu ülkenin geleceğinde güzel işler yapacak öğrenciler göz altında...
Bugün Kağıthane'de takip ettikleri 17 yaşındaki bir çocuğu 13 el ateş ederek öldürdü. Öldürenlerin acaba kaç tane suçu var.
-
Alıntı
metni:...... Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemeyeceğiz. En çok CHP'ye bu eleştiri yapılıyordu. KK gidince işte uyanış oldu. İktidar ile mücadelede muhalefet aynı şeyleri yaparsa farklı sonuç elde edemez. İşte bu yüzden farklı farklı mücadele kapılarını zorlayacak muhalefet.. Bunu durmadan aktif şekilde sürdürürse sen seyret :) Boykotun nasıl etkili olduğunu, Miting yapmanın nasıl etkili olduğunu :)
-
Bana yanıt yazan arkadaşlar...
Dilerim haklı olan ben değil siz çıkarsınız. Ama güneyde, güneydoğuda ve kuzeybatıda bize bela bulmadan durmazlar.
-
Harbiden hakkını veriyorsun klavye tuşlamanın da bir tek unuttuğun kısım var, artık yemiyoruz be. Forumun bir arama yeri var biliyorsundur, üyenin ismini yazınca attığı mesajların bir kısmını görüyorsun diyelim. Senin şu foruma girdiğinden beri ülke ve dünya gündemi hariç iki konuda mı mesajında var ? O konularda da yazdıklarını buraya atarsam bayağı eğleniriz. 8 yıl, dile kolay 8 yıl foruma sadece buraya mesaj atmak için girip özellikle son bir hafta maşallah saat başı mesaj yağmurlarıyla takılıyorsun. Bu arada attığım mesaj ve kişiselleştirmek arasında da bir bağlam yok yani. Sadece basitçe emeğini taktir ediyorum. Jelibon madencisi bile aklamaya çalışmandan bayağı anlaşılıyor, çok emek veriyorsun tatil günlerinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatımda bu kadar uzun olup da içi bu kadar boş olan bir yazı okumamıştım, bunu da tecrübe ettik.
-
Bilanço yu doğru açıklarlar kesin diyorsun yani 😅 İnsanlar istediği ürünü boykot edebilir ama bu şuan yeni bir durum alışkanşık haline getirirlerse ne olacağı henuz anlayamayız, ürün sahipleri bunu hiç görmek istemez o kesinquote:
Orijinalden alıntı: NovagateBilanço döneminde hepsini göreceğiz Ülker Bim Şok rekor karlar açıklayacak. Ülker'i sevmem ayrı mevzu ama bu boykotun hiçbir işe yaramadığı matematksel olarak da ispat edilince hayalkırıklığına uğramayın sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RRRRRRRRR
t24
Boykot edilen DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan’dan geri adım: Protesto, anayasal haktır; yanlış anlaşılmadan ötürü derin bir üzüntü içindeyimhttps://t24.com.tr/haber/boykot-edilen-dbl-entertainment-in-sahibi-abdulkadir-ozkan-dan-geri-adim-protesto-anayasal-haktir-yanlis-anlasilmadan-oturu-derin-bir-uzuntu-icindeyim,1229618
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç harfli marketler her yeri sarmış ortada doğru dürüst bakkal bile kalmadı alışverişi nereden yapacaksınız saksıda bisküvi mi yetiştireceksiniz
bomboş işler zaten birkaç haftaya siz de göreceksiniz üç gün sonra Bim poşetlerini kafanıza geçirip mitinge gidersiniz
-
Kardeş miting le ne alakası var bunun, boykot dan rahatsız değilsen buraya niye yazıyorsun, bu bir duyarlılıktır yapabildiği kadar dener insanlar, algı kastığın açıkca belli oluyorquote:
Orijinalden alıntı: NovagateÜç harfli marketler her yeri sarmış ortada doğru dürüst bakkal bile kalmadı alışverişi nereden yapacaksınız saksıda bisküvi mi yetiştireceksiniz
bomboş işler zaten birkaç haftaya siz de göreceksiniz üç gün sonra Bim poşetlerini kafanıza geçirip mitinge gidersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Deepharp: Hukuki süreci anlamıyor yada gerçekleri düpedüz çarpıtıyorsun.
Bir: O ifade tutanağı veya hakimliğe sunulan talep yazısı, savcılığın o anki tedbir talebini gerekçelendirmek için kullandığı özet bir kesittir; dosyanın tamamı kesinlikle değildir.
Iki: Ceza soruşturmaları gizlidir. Bu bir tercih değil, yasadır. Savcılık, dosyaya kısıtlama kararı getirir ve bu durumda avukatlar bile dosyanın tamamını göremez. Senin "her şey nette var, herkes biliyor" iddian hukuki bir yalandır. "bilemeyiz" ifadem, gerçeğin ta kendisidir.
üç: Medyaya sızdırılmış bir belge, asla dosyanın tamamını veya doğru halini temsil etmez. Sızan bilgiler eksik, kasıtlı ve manipülatif dahi olabilir. Buna dayanarak hüküm vermek, süreci sabote etmektir.
Dört: Savcılık tüm delilleri topladığında iddianame hazırlar. Davanın asıl çerçevesi ancak o zaman ortaya çıkar ve ilk tutanaktan tamamen farklı olabilir.
Beş: Insanların "inanmaması", tamamını bilmedikleri bir dosyanın sızdırılmış parçalarına veya sizin kasıtlı olarak yarattığınız "dosya boş" algısına dayanır; gerçek delillere değil.
Altı: Zekeriya öz benzetmesi saçmalıktır. Kumpasçı olduğu kanıtlanmış fetö'cü bir savcıyla mevcut süreci kıyaslamak, akıl dışı bir manipülasyondur.
Sonuç: "herkes her şeyi biliyor" iddian hukuken yanlış ve art niyetlidir. Soruşturma gizlidir. Spekülasyonu ve sızdırılmış bilgilere dayanmayı bırakıp, hukuki sürecin usulüne uygun işlemesine saygı gösterin.
Biz ne diyorduk? "mesele sadece siyasi değil, somut iddialar var." işte o belge, o somut iddiaların tck maddeleriyle birlikte listelendiğini gösteriyor. Yani "dosya boş" diyenlerin yanıldığını ortaya koyuyor.
Devamında ne diyorduk? "sızan belge dosyanın tamamı değildir, sadece bir kesitidir." bu "ifade verme tutanağı" tam da bu! Bu, soruşturmanın başlangıç aşamasında, şüpheliye yöneltilen ilk suçlamaları içeren bir belge. Ama savcılığın elindeki tüm delilleri, tanık ifadelerini, teknik takip sonuçlarını vs. Içermez. Yani dosyanın tamamı hala bilinmiyor.
Işte bu kadar ciddi suçlamalar varken (örgüt, rüşvet, ihale fesat vs.), savcılığın neden soruşturmayı gizli yürütmek isteyebileceği, neden dosyaya kısıtlama getirebileceği daha da anlaşılır hale geliyor. Delillerin karartılmaması, tanıkların etkilenmemesi için bu gerekli olabilir.
O belge, tartışmanın neden sokakta değil, mahkemede, yapılması gerektiğini bir kez daha gösteriyor.
Yani, o belgeyi paylaşman aslında farkında olmadan beni desteklemiş oldu. "dosyanın tamamını bilmiyoruz, gizlilik olabilir, sızan belge her şey değildir" argümanım hala sapasağlam ayakta.
-
Ben yok diyemiyorsam sen nasıl var diyebiliyorsun?
Sen gördün mü dosyayı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dine mine ne
Soruşturmalar gizlidir Evet Çok Gizli O yüzden Cem Küçük sürekli paylaşıyor, o yüzden Avukatlara bile Hakim kararı okunmadan medyaya servis ediliyor. :)))
Geç Geç başka kapıya.. Senin lafların bu başlık bu forumda sökmez :)))))) O kadar sallıyorsun ki inan sallamada üstüne yok. Diğer arkadaşların söylediğine katılıyorum klavyenin hakkını veriyorsun sallama konusunda :)
Güzel bir lobi hesabı yapmışsın lakin kimse Ergenekon/Balyoz kumpasını unutmadı. Kimse heykelini dikeceğiz diyen kaçak Zekeriya Öz'ü unutmadı. En önemlisi kimse FETÖ taktiklerini unutmadı. :))) O yüzden çoğu herkesin bu laflara karnı tok
İmamoğlunu sandıkta yenip sonra soruşturma açsaydınız ? Sandıkta ye yenemediğiniz kişiyi GİZLİ TANIK ve SOMUT DELİL olmadan yenmeye çalışıyorsunuz.
Adam boşuna demiyor MAHKEME CANLI TRT DE YAYINLANSIN. YAYINLANSIN Kİ TÜM TÜRKİYE ZIRVALIKLARINIZI GÖRSÜN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 1 Nisan 2025; 0:30:38 >
-
Bir insan hiç mi değişmez .
Osmangazi köprüsü başlığında önce bana korkak diyip , yüzyüze özür dilemek istediğimi dile getirince beni bloklayan sonra da başlığa benim onu blokladığımı yazan biri.
Aynı başlıkta birine fetöcü dediği mesajı , kendisine dava açılacağını söylendiğinde silen çok dik duruşlu bir arkadaştır.
Geri dönüş yapmıyor madem üstelik bu başlıkta üst üste mesajlarını görünce ben de arkadaşı bugün blokladım.
Ama özel mesajlarım arkadaş için açık. hala da diyorum , o kullandığını söylediği osmangazi köprüsüne 20 km uzaklıktayım sözleşelim buluşalım ondan bir yüzyüze özür dileme arzusundayım.
Bu başlıkta da boş yapmasın gitsin hiç yolcunun inmediği balıkesir havalimanının ne kadar doğru bir yatırım olduğunu , akıllı devletlerin bu tür yatırımları olduğu konusunda bizi aydınlatsın.
-
Konumuz Ne, Senin Derdin Ne? Biz burada İmamoğlu'nun hukuki durumunu, ortadaki iddiaları, delilleri, yargı sürecini konuşuyoruz. Senin kalkıp benim 8 yıl önceki mesajlarıma, hangi konuya ne kadar yazdığıma bakman bu tartışmaya ne katıyor? Sıfır! Bu tam bir argüman fukaralığı ve konuyu saptırma çabası.
Ad Hominem'in Kitabını Yazıyorsun: Fikirlerle değil, fikirleri söyleyen kişiyle uğraşmak, ona "trol", "jelibon madencisi" gibi yaftalar yapıştırmak... Buna ad hominem denir. Yani "söyleyecek lafım yok, bari kişiye saldırayım" demenin kibarcası.
Benim Aktivitem Seni Neden Bu Kadar Gerdi? Son bir haftadır çok yazmışım... Ee, konu gündemde, önemli, tartışıyoruz! Belki 8 yıldır bu kadar ilgimi çeken, bu kadar saçmalık gördüğüm bir konu olmamıştı? Benim ne zaman, ne kadar yazdığımın tartıştığımız konunun doğruluğuyla veya yanlışlığıyla ne ilgisi var? Ölüydü dirildi gibisinden gulyabani sendromumudur bu sizde ki nedir anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X