Şimdi Ara

Sapphire R9 380X Nasıl Karttır ? Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yakın zamanda bir sistem toplayacağım . Bu sistemde sapphire r9 380x ekran kartı var .
    R9 380X kaç sene daha rahat oyun oynatır ? Almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 31 Mayıs 2016; 18:41:03 >

• ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +++++++++++++++++++++++++++
  • Güclü bir karttır ne tarz oyunları oynadığınızı yazmamışsınız ama uzunca bir süre iadere edecektir.
  • iyi karttır ama amd nin yeni seri kartları gelecek onları beklemeni tavsiye ederim.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam turkiyeye pahali girecektir r9 480 ben yazina istiyorum pcyi oyuzden bekleme gibi bi durumum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Son cikan oyunlari oynamak istiyorum hocam. Fallout 4 ,mgs v , Witcher 3 , bf4, wolfstein gibi (wolfstein yeni degil fakat onu da bitirecem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 31 Mayıs 2016; 19:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Son cikan oyunlari oynamak istiyorum hocam. Fallout 4 ,mgs v , Witcher 3 , bf4, wolfstein gibi (wolfstein yeni degil fakat onu da bitirecem )

Yüksek ayarlarda rahatlikla oynarsiniz merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 650Tİ Boost Alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    GTX 1060 3GB Alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tonight We HUNT. kullanıcısına yanıt
    Bence r9 380 4gb alın.Çünkü 380x ile yapılan testlerde arada 3-5 fps var.3 fps için 200TL fazla vermek mantıklı değil bence.
  • Tam f/p olmasada fena bir kart değil.Şuan bekleme ihtimaliniz varsa en mantıklısı beklemek.

2.el fiyatları baya düşecek illa 0 olsun demiyosanız yeni seriler gelince 2.elden de alabilirsiniz.

Yok illa şimdi alcam bekleyemem diyosan r9 380 al derim daha f/p bir kart saydığın oyunları oynatır Medium-High karışımı
  • 380x yerine 380 alın. Daha f/p. Ama sistemde 380x var demişsiniz. 2' elmi. Hazırmı? Yenimi toplucan kafam karıştı

• Arkadaslar sifir almayi planliyorum tum parcalari
    Bir de sistem daha yeni topluyorum yakin zamanda alacagim tek sıkıntısı gpu kaldi iste .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 31 Mayıs 2016; 22:09:32 >
  • 480 serisi cok gecikmeyecek cok da pahali olacagini zannetmem en azindan 480'in.yarin tanitimi var fiyat soylerlerse nasilsa hemen toplamayacakmissin takip et bence ne aciklayacaklar diye.
  • İyi bir kart, resimde küçük görünüyor ama elinize alınca çok büyük ve ağır bir kart. Ben memnunum sapphire nitro r9 380 4gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemenin pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.İhtiyacınızı ne görüyorsa onu almanız en iyisidir hep diyorum bu işlerin sonu yok
  • 480 1400-1500TL den girer tahminimce. Alınabilir. Ama 380 4GB daha mantıklı olur gibi.
  • Rx 480 geliyor acele etme rx 480 8 gb 1000 tl cıvarında olır onu bekle

• xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    http://www.eksenbilgisayar.com/lexmark-cs310dn-a4-usb-renkli-dubleks-ethernet-lazer-yazici

bak bu yazıcı 196$ fiyatı ne kadar ?
    kdv dahil 600 tl .

30$ daha koy kaç yapar 750 tl yapsın.

nere 1k çıktın sen ya sizin gibiler yüzünden . firmalar bizi opuyor hea diyor bu zaten diyor razı dıyor 1k verme beklenti bu yondee tamamdir hacı dıyor koy diyor 1100 tl diyor alan alır sonra indirim ayana 900 tl satarız ohh miss.

• 199 dolar olan 4 gb versiyonu ben 8 gb versiyonundan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

199 dolar olan 4 gb versiyonu ben 8 gb versiyonundan bahsediyorum

matematik hocanız saygılar.

30$ fark koyunca diyorum.

196 $ yazıcının fiyatı :)

+30 daha koyarsan

226$ yapar. bu arada özür dilerim 4$ kaçmış aradan. 229$

okumadan etmeden bida cevap vermesiniz umarım.

196$ elektronik bir eşya 600 tl satılırken ara 34$ doalr girince nasıl 1k oluyor? açıklarmısın?.

hadi diyelim o ekran kartı.

229$ x3 = 687 tl yapar ki bu çıkış fiyatı black friday yakın 1060 lansmanıda cift fanlı serilerde bir indirim olur yuvarlak 200$ iner veya inmesin.

sen bu kartı nasıl arkadaş 700 tl +300tl koydun?

şuan amazonda 1000$-700$ satılıyor 1080 türkiyede fiyatı 3000 tl ki daha yeni kart herkez ilgi çekiyor diye.

sen bu kartı nasıl 1k yaptın anlat bakalım .

öyle böylede 800 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 1 Haziran 2016; 11:01:19 >

• xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    8 gb olan versiyon için bi 30 dolar daha eklemiş zaten arkadaş ben fiyatının bu dolar kuruyla 800 lira gibi satılacağını düşünüyorum.
    Fiyat ortada 8 gb versiyon 800 lira olucak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.