Şimdi Ara

Sapphire R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bi karttır.low profile ama oyunlarda fpssi nasıl olur

• 720p cozunurlukte gayet yeterli bir oyun performansı sunacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

720p cozunurlukte gayet yeterli bir oyun performansı sunacaktır

sağol kafamda soru işaretleri vardı.yani iyi işe yarar öyle kötülenecek bi kart değil
  • bolshoi13 B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum :)
  • Orta ayarlarda orta fps.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolshoi13 B kullanıcısına yanıt
    fiyatına iyi kart sayılır şahsen 2ci el den 200 tlye 2gb 7850 almak daha mantıklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

fiyatına iyi kart sayılır şahsen 2ci el den 200 tlye 2gb 7850 almak daha mantıklıdır

7850 nerde varmış merak ettim en az 275 tl den başlar o kartlar

r7 240 kullanıyorum oyunlarda performans almak istiyorsan amd 4 çekirdek ram 8 gb olması lazım o zaman orta ayarda bile olsa bir çok oyunu açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darkman33 D kullanıcısına yanıt
    200 e alan var hemde 2gb
  • aldım bugün kullanmaya başladım.csgoda düşük ayarlarda 160-200 arası fps vermeye başladı bu da benim için gayet yeterli oldu.beğendim ucuz ve güzel
  • Fps 150 200 olması hiç bir işine yaramaz en ideali 60 fps oda göz için en iyisi dir dikkat edin testlerde genelde 60 fps değeri vardır. Fps 30-35 altına dusmedikce siz donma ve kasmayi farkedemezsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek fps görüntü üretebilmesi önemlidir, monitör her zaman yeni görüntüye ulaşabilir ve akıcı bir deneyim sunar. Monitör 60 FPS deyip geçmeyin, ekran kartından gelen görüntünün tazeleme hızı 60 ın altına düştükçe görüntüde akıcılığın azalması, tearing gibi bozulmalar daha çok görülmeye başlar. Boşuna 2500 TL lere gsync özellikli monitörler satılmıyor. Fiyatı maliyetten değil seçeneğin az olmasından yüksek. İsteseler 600 liralık monitöre de o teknolojiyi uygularlar ama amaç tabiki para kazanmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.