Şimdi Ara

SAPPHIRE HD7950 O.C. EKRAN KARTI hakkında bilgisi olan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran kartı ne zaman piyasaya sürülecek. ne zaman vatanda olur bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. büyük bir sabırsızlıkla bu kartın çıkmasını bekliyorum. aynı zamanda bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarda faydalanır

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11196-02-40g-hd7950-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58824

• yokmu hiç bilgisi olan
  • bi ara teknobiyotik e geldi ama bitti şu an ona benzer asus 7950 dc 2 vatanda vardı oda stokta yok şu an :)
  • nerden bilelim ya geleceği görme gücümüz mü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıK yumurta

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-00-40g-hd7950-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58825

oc siz oalanı şuan piyasada

o.c li versiyonu varken düz versiyonu alınmaz ya. en azından ben almam o soğutma çok yetersiz olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

bi ara teknobiyotik e geldi ama bitti şu an ona benzer asus 7950 dc 2 vatanda vardı oda stokta yok şu an :)

sapphireyi bekliyorum kardeşim ya bi vatana gelseydide hemen alsaydım . pc hazır kurulu, bi ekran kartı eksik

http://forum.donanimhaber.com/m_58182707/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58182707

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoze06 -- 27 Mart 2012; 2:32:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoze06

arkadaşlar bu ekran kartı ne zaman piyasaya sürülecek. ne zaman vatanda olur bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. büyük bir sabırsızlıkla bu kartın çıkmasını bekliyorum. aynı zamanda bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarda faydalanır

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11196-02-40g-hd7950-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58824

forumun 2.el bölümüne bakın çok uygun fiyatlı ve özel soğutmalı 7950 ler var.

• ne yapcaksın 7950 yi , al bi gtx 680 kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

ne yapcaksın 7950 yi , al bi gtx 680 kafan rahat olsun.

ooo jack hosgeldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

ooo jack hosgeldin.

ben geleli çok oldu, bir kaç gün daha sabret gtx 680 ile tekrar geleceğim
  • quote:

quote:

quote:

ooo jack hosgeldin.

ben geleli çok oldu, bir kaç gün daha sabret gtx 680 ile tekrar geleceğim

insallah quad SLÍ yaparsin.
  • @hoze06
    dostum jack'e daldim seni unuttum kusurabakma. Soruna gelirsek 7950 hangi marka model olursa olsun 850tl ve altina dusmedikce kesinlikle alinmaz.

• 680 ler piyasa bi düssün bakalım fiyatlar suan çok uçuk
  • quote:

680 çok pahalı bide daha referans modeli bunlar. o para şuan için çok 680 lere bi kartlar gelsinde piyasaya. sorudna orda işte ne zaman düşecekler piyasaya
  • quote:

@hoze06
    dostum jack'e daldim seni unuttum kusurabakma. Soruna gelirsek 7950 hangi marka model olursa olsun 850tl ve altina dusmedikce kesinlikle alinmaz.

valla biladerim vatanda kart %25 indirimle 1050 tl civarı oluyor 150-200e bakmıycam kart gelsin ilk indirimle direk alacam pc hazır bekliyor bir ekran kartı eksik. dayanacak gücüm kalmadı valla

ama sorunda orda işte acaba ne zaman vatanda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoze06 -- 28 Mart 2012; 1:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_70

680 ler piyasa bi düssün bakalım fiyatlar suan çok uçuk

aynen o fiyatlara o kartı almak pek akıl işi değil. bide referans modelleri onlar
  • 680'e pahalı diyorsunuz ama 7970'den ucuz, 7950'den 100TL pahalı ve 7970'den performans olarak çok daha üstün.
    (Vatan bilgisayar için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoze06

quote:

@hoze06

valla biladerim vatanda kart %25 indirimle 1050 tl civarı oluyor 150-200e bakmıycam kart gelsin ilk indirimle direk alacam pc hazır bekliyor bir ekran kartı eksik. dayanacak gücüm kalmadı valla

ama sorunda orda işte acaba ne zaman vatanda olur

vatani bosver forumun 2.el kisminda edacsac (caglayan) var o satiyor asus 7950 dcu ii top edition 900tlye ben kartlarmi hep ondan alirim ve tavsiye ederim.

• bugra ya katılıyorum o konuda benim imzamdaki 6950 cf a bakarsan eğer onları ben çağlayan abiden aldım.forumun 2.el ekran kartı bölümünde satıyor.direk ithalatçı fırmadan geliş fiyatına getirtiyor.ben imzamdaki 6950 yi 470 e aldığımda vatan da 630 lira idi indirimli hali.hemde aldığım kart 2 yıl garantili
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.