Şimdi Ara

Sapphire hd3870 ekran kartımı Tamir Edebilecek Var Mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fırınlamayı dene bence. Lehimle ilgili problemleri bu yöntemle çözen çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Geçmiş olsun benimde işlemcı kırılmıştı bilmiyordum takmasını yamulmuş galiba.Takmayı bilemedim bastırdım bastırdım kopmuş sonra 1 gün oldu alalı vatan pc'ye götürdük dedi yapamayız yapacak çok az bir tandık var sağolsun yaptı dedi risk var yapabilrsem yaparım ve yaptı.

bizde yok öyle tanıdık işte
  • fırınlama falan deneme düzelmez iyice kötü olur çünkü herhangi bir devre bileşeni yandıysa yada çalışmıyorsa bi işe yaramaz
    kartı tr de doğru düzgün tek yapacak yer çizgi elektronik
  • Cevabı şimdi gördüm kusura bakmayın, bugun bi sarsukluk var üstümde anlayamadım

Aynen öyle fırınlamayın, tam da gpu nun arkasındaki mlcc de sorun olmuş çok şanşsızmışsınız valla

Çok küçük bi cap. olduğu için insan eli ne kadar düzgün lehimleyebilir bilemem Kaldıki en ufak yanlış bi temas kısa devreye sebebiyet verebilir

http://www.kazalbilisim.com/ Şöyle bi site var tamir yapıldığı söyleniyo ama bilemiyorum isterseniz bi bakın
  • bir de çizgi elektroniğe sorun. onlar belki yapabilir...
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Cevabı şimdi gördüm kusura bakmayın, bugun bi sarsukluk var üstümde anlayamadım

Aynen öyle fırınlamayın, tam da gpu nun arkasındaki mlcc de sorun olmuş çok şanşsızmışsınız valla

Çok küçük bi cap. olduğu için insan eli ne kadar düzgün lehimleyebilir bilemem Kaldıki en ufak yanlış bi temas kısa devreye sebebiyet verebilir

http://www.kazalbilisim.com/ Şöyle bi site var tamir yapıldığı söyleniyo ama bilemiyorum isterseniz bi bakın

kartı hala yaptıramadım. bu cevabı da daha yeni görüyorum. arayıp soracam. ne diyeyim o parçanın adı mlcc mi?

• çok katmanlı kapasitör onun türkçesi.gpu arkasındaki kapasitör de belki anlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

çok katmanlı kapasitör onun türkçesi.gpu arkasındaki kapasitör de belki anlarlar

teşekkürler yarın arayıp bi sorarım. buraya da yazarım benden başka bahtsız bedevi varsa ona da yardımcı olmuş olur başlık.
  • bence bır fırınlamayı deneyın ne kaybedersınızkı uzun suredır ıskartadaymıs zaten kart
  • Arkadaşlar bugün gittim telefoncuya lehimlediği parçayı söktürüp farklı lehimlettim. yani kuzeye bakan kısmını güneye çevirtip lehimlettim. inanmayacaksınız kart çalıştı. hayretler içerisindeyim. fanında 3 kol kırılmış biraz ses yapıyor fanı değiştirirsek ses düzelir herhalde. onun dışında resmen çalışıyor oyun falan oynadım.
  • iyi hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

iyi hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim.
  • demekki ilk önce ters lehimlemişler geçmiş olsun
  • nazar değdirdiniz vallahi bak. bugün fanını değiştirtmek için söktüm. adam soğutucu paneli söktü. başka fan denedi uymadı. neyse geri taktı paneli. eve geldim. taktım kart görüntü vermedi ekrana. açılır açılmaz uyku moduna geçiyor ekran. başka ekran kartı denediğimde sorunsuz açıyor. bu kadar çileye başka ekran kartı almıştım doğru ama bu kartı kuzenimin pcsine takacam. casper pc almış içinde ekran kartı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

nazar değdirdiniz vallahi bak. bugün fanını değiştirtmek için söktüm. adam soğutucu paneli söktü. başka fan denedi uymadı. neyse geri taktı paneli. eve geldim. taktım kart görüntü vermedi ekrana. açılır açılmaz uyku moduna geçiyor ekran. başka ekran kartı denediğimde sorunsuz açıyor. bu kadar çileye başka ekran kartı almıştım doğru ama bu kartı kuzenimin pcsine takacam. casper pc almış içinde ekran kartı yok

benim yaşadığım sorunda buna benziyor arkadaş sökmüş paneli vidalarını bile takmadan bana göndermiş haliyle kart bozulmuş fakat kabullenemiyor bir türlü
    http://forum.donanimhaber.com/m_45931090/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45931090

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.