Arkadaşlar benim bildiğim bu kart 750-800 arası olması lazım ancak indirim olmadığında bile bu kart 700 den yukarı çıkmıyor neden ? Acaba ayıplı mal falan mı ?
vatan 29 urun kampanyali fiyati sapphire 7950 570tl ye satiliyordu. forumdan birkac kisi konu acti birinde kutu acilmis teshir urunmus digerininde gpu sunda sorun varmis. bu tur kampanyalara guvenmemek lazim, alacaksak magazaya gidip iyice kontrol edip almak lazim. 7950 liler en fazla 600-720tl arasi birsey eder.
Bana göre Vatan elindeki stokları bitirmek için bu fiyatlara indi çünkü daha önce de bu tarihlerde baya bir kampanyalarını yakalamıştım. Önce 7870 için baya bir kampanya yaptılar şimdi de 7950 hatta 7970 bile özel indirime girmiş durumda.
ben dün sipariş verdim ve kargo geldiğinde belki evde olmayabilirim.Eğer evde olursam nasıl anlarım acaba sıkıntılı olduğunu.Denediğinde ürün kullanılmış ve teslim alınmış diye biliyorum
Oyun oynayarak tabiki.
Tugrul_512bit
kullanıcısına yanıt
Ürünü alıp kullandığında geri iade olmuyor diye biliyorum kargoya gidip elden vatan bilgisayarın şubesine götürmen lazımmış ve ben kartı şimdi kullanmicam