|
GeForce RTX 5090 yok satıyor, çünkü ortada “kart” yok!
-
-
Dünya, tekeli iliklerine kadar hissediyor. Hiçbir alternatif yok.
Böyle bir ortamda sömürü olur. NVidia'ya sağlam bir rakip şart.
-
2 3 ay sonra izleyin her yer 5090 dolacak
-
Turkiye ye gelene kadar dolar ucar birde trump yuzunden ucar bizler icin hayal olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüketim çılgınlığı. Sanki adamlar zararına satıyor elbet üretip satacaklar kazanmak istiyorlarsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi nvidianın adamı. 1000e alıp 2000e satıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AI ile oluşturulan sanal karelere verecek paramız yok
-
başlık komikmiş :D
-
Bence 4090 da yaşanan güç kablosu sorunlarından dolayı en güçlü kartı bir parti satıp bekle gör yapıyorlar. Hem de fiyatı karaborsa oluyor.
-
Tüketim çılgınlığı böyle şirketlerin işine geliyor işte ama kabahat enayi insanlarda. Çok mu aceleniz var sanki? Kartları istedikleri kadar piyasaya sürsünler, istediğiniz fiyatta değilse almadınız mı bitti gitti işte, seve seve stokları arttırıp fiyatları olağan fiyatlara indirecekler. Kim elinde yığınla stok oluşmasına izin verir satılmadıktan sonra? Piyasaya ürün vermeyip nvidia chipleri ellerinde tutacaksa zaten o kendi zararına olacak. Kısacası her şey insanların sabrında bitiyor.
-
Satılan ilk parti 5090'lar şimdiden "brick" olmaya başlamış. Şikayetler çoğunlukla Çin'den satılan D modeline ait ama düz 5090'larla ilgili sorunlar da ortaya çıkmaya başlamış. Kimi PCI'yi 5'ten 4'e alarak geçici olarak çözmüş, bunun dışında kartını kurtarabilen yok, hiçbir port görüntü vermiyor, Windows herhangi bir GPU görmüyor vb.
wccftechLots of NVIDIA GeForce RTX 5090 & 5090D GPUs Are Getting Bricked, Possibly Due To Driver, BIOS or PCIe Issueshttps://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-5090-5090d-gpus-getting-bricked-possibly-driver-bios-pcie-issues/
-
Nvidia yapay olarak fiyatları yükseltiyor gibi gibi.
4090 üretimini de durdurup fiyatların yükselmesine sebep olmuştu.
-
Allah için, başlık ilk defa güzeldi...
kedi olalı bir fare tuttu yönetim...
-
Deiğil çünkü olmayan bişe satamaz
Yoksa yokdur😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dünya, tekeli iliklerine kadar hissediyor. Hiçbir alternatif yok.
Böyle bir ortamda sömürü olur. NVidia'ya sağlam bir rakip şart. |
AI ile oluşturulan sanal karelere verecek paramız yok
|
Tüketim çılgınlığı böyle şirketlerin işine geliyor işte ama kabahat enayi insanlarda. Çok mu aceleniz var sanki? Kartları istedikleri kadar piyasaya sürsünler, istediğiniz fiyatta değilse almadınız mı bitti gitti işte, seve seve stokları arttırıp fiyatları olağan fiyatlara indirecekler. Kim elinde yığınla stok oluşmasına izin verir satılmadıktan sonra? Piyasaya ürün vermeyip nvidia chipleri ellerinde tutacaksa zaten o kendi zararına olacak. Kısacası her şey insanların sabrında bitiyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X