Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhabalar ,40 numar ortak kalıptır ayakkabınıza uyumlu olması gerek şayet olmadıysa sizden ricam sipariş numaranız ile birlikte dönüş yapar mısınız yardımcı olalım hızlıca:)

• mastertwo M kullanıcısına yanıt

ürün hammadesi vs ile birebir aynı bir farklılık yok :)

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Bir kaç mesaj üstte durumu izah ettik stoklar bir anda degişti malesef ,tüm stoklar tükendigi için satışa kapandı ürün listesi :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt

Tabanlıklar geldi. Kendim ve tüm aile fertleri için 21 çift aldım. Hepsi de çok güzeller. Teşekkür ediyorum. Kaliteyi uygun fiyata bizlere ulaştırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı fiyattan stok açılma imkanı olabilir mi?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

stokların tamamı satın alındı bundan dolayı yakın zamanda üretim fazlası adı altında stok açılma ihtimali yok olursa mutlaka buradan paylaşmış oluruz :)

• Çok teşekkür ediyorum, çok güzel kampanya oldu. Umarım bi daha olur:)))

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba skechers rahatlığında tabana en yakın tabaniniz hangisidir? Sanus m900 modelinizi aldım fakat hiç rahat olmadı

• heysenkimsinbe H kullanıcısına yanıt

merhabalar , 100 model almanızı öneririm hemen hemen en yakın model o digerleri farklı tasarımda olan modeller dilerseniz bunu deneyebılırsınız

• Merhaba Arkadaşlar Amazon üzerinden Bambu Çorap ve Pamuk Yazlık Çoraplar Üzerine bir kampanya yapmak istiyoruz ancak malum döviz kurlarından dolayı eski fiyatları yakalayamıyoruz yine de DH özel bir fiyat çalışması yapmak istiyoruz bu konuda eleştirilerinizi bekliyoruz teşekkürler.

Not: Mevcut Sütunu hali hazırda amazon depolarında bulunan ürünler , Gelen sütunu ise yolda amazon depoya kayıt bekleyen aşamada ,bambu çoraplardaki son stoklarda 2 gün önce gönderimi sağlandı bir haftaya kadar girişler sağlanmış olacaktır .

• Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma !!!

Son 2 Kampanya Sanus Bambu Çoraplar Amazon Prime Özel 79 TL (Son Stoklar)

Son 2 Kampanya Sanus Bambu Çoraplar Amazon Prime Özel 79 TL (Son Stoklar)

Not:Satış Sonrasında Yaşanan Sorunlar için Lütfen İletişime Geçiniz Magduriyet Oluşturmadan Hızlıca Yardımcı Olunacaktır :)

Pamuk Çoraplarda Erkek Karışık ve Kadın Karışık Renkleri Birbirinden Farklıdır Amazon Tarafında Malesef Bunları Ayrı Ayrı Yapadık Kampanya Görselındekı Ürünler Sipariş Verdiginizde Gelecektir Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 15 Haziran 2022; 12:2:55 >

• 10 gün kadar oldu sanus tabanlık aldım fakat sürekli coraplarimin altı yırtılmaya başladı.

• Merhabalar , Tabanlıklarda kullandıgımız Kumaş 130 gram İnterlok Holtment Mebranlı Kumaş Kullanıyoruz , Kullandığınız Çorap ile uyumlu olmamış olabilir farklı bir model çorap denediğinizde yine aynı sonucu mu verdi acaba şayet öyle ise Pm üzerinden dönüş saglayın detaylı bilgi için size ulaşalım :)

sağ alt görseldeki çorapları bulamadım sitede 54 TL 40-44 numara yazanları. Teşekkürler.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Merhabalar ,Amazon Arka planda görselleri ortak alıyor malesef kadınlarda cok renklı olan mevcut görseldekiler dogru ancak erkeklerde aşagıya bıraktıgım görseller gelıcek DH sevdigi tarzda koyu renk tonlarında :)

Unisex model bilek altı olarak almak istiyorum ama numara konusunda kararsızım. 40-41 arası giyiyorum ayakkabılarda şimdi 36-40 alsam yırtılma olur mu? Yoksa 41-45 olarak mı almak daha mantıklı.

• Biyoreaktör kullanıcısına yanıt

Merhabalar ,43 numara ayağa sahip biri olarak yorum yapmam doğru olmaz daha öncesinde alan arkadaşlar yorum yaparsa çok daha güzel olacaktır :)

Aldık bakalım hocam 6lı bambu'dan ancak bazı yorumlarda çabuk deforme oluyor diyenleri gördüm , böyle bir durumda ürünlerinizin arkasında mısınız ?

• Ayağım 44.5 numara, hangi boy alırsam daha mantıklı olur?

Arada beyaz olmasaydı 12 tane almayı düşünüyordum. Beyazsız bir seçenek olursa almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.