< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhabalar , 2019 Eylül ayından beri ürettirip satışını yapıyoruz on binlerin üzerinde özellikle donanım haber tarafına satışımız oldu genel olarak şikayetlerimiz %1 bile olmucak sevıyelerde kaldı ancak son seri üretimde bu tarz şikayetleri biraz daha duyar olduk belli ki bir yerde hata yaptık ki gözle görünür hale geldi bu tarz şikayetler bunun üzerine bir sonraki seri üretimde kesinlikle durucagımızdan emin olabilirsiniz , sizden ricam bahsettiginiz şikayetleri görselleri ile birlikte sipariş numaranızı veya isim soyısım ıletırsenız gerekli iade sürecini başlatmış olalım kusurlu veya hatalı üretim bize ait her zaman :) |
_____________________________ |
Pamuk iplik farklı bir şey bambu farklı bir şey ikisini karşılaştırmak dogru olmaz ancak şöyle izah edebilirim , pamuk yazları sıcaklarda tercih edilen daha hafıf dokusu olan bir çorap türü bambu ise mevsimlik bir ürün , yazın patikte kullanıyorum şahsen pamukta hangisi daha konforlu dersenız hava sıcaksa şayet ( ,İstanbul şartları pek degil malum) pamuk tercihim ama az kapalı ılıksa hava bambu daha konforlu oluyor tabi şahsi görüş siz kendinize göre fay alacaksınızdır muhakkak :) |
44-47 Lacivert almıştım, 41-44 siyahlar bitince laciverti de kullanayım dedim ama siyahlara göre iplikleri dokusu her şeyi farklı, farklı bir marka çorap almış gibi siyah gibi güzel değil açıkçası giyesim gelmiyor onları o kadar farklı yani nedeni nedir acaba farklı mı üretiyorsunuz |
Merhabalar, Kumaş iplikleri tamamı ile aynı üretilen makine ve üreten firmada aynı 2019 dan beri farklı bir firma ile hiç çalışmadık fiyatları yüksek olmasına rağmen çünkü üreten kişiye olan güvenimiz fiyattan önce geliyor , bahsettgınız hissiyatın kaynagı üretimden sonra silikonlu yıkama denılen bir aşama mevcut ondan kaynaklı farklılık söz konusu size gelen çorapları yıkadıktan sonra kullanın hemen hemen aynı olacaktır şayet yinede ben aynı hissetmiyorum derseniz hiç sorun degil PM üzerinden ulaşmanız yeterli zaman farketmeksizin dönüş yapabılırsınız :) |
44-47 icin link atabilir misiniz? amazonda bulamadim da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
44-47 Siyah Kaç aydır stokta yok. Benim için fırsat değil. Her kampanyada soruyorum, stokta olmuyor. |
|
Merhabalar , kısa olan iki model linklerini iletiyorum :) Sanus Coton ( Pamuk ) Sneakers Unisex Çorap 6 Çift (Bilek Altı) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09RMQWD81Sanus Bambu 6 Çift Erkek Patik Premium Çorap 40-44 Numara Özel Kutulu (Bilek Üstü) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B3M73CNW/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&smid=A149R9ZG8MX9H2&th=1&psc=1 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iman ettikten sonra akıl ile hüküm kesmeye ve sınır çizmeye yeltenenler,imansızlığı akıllarıyla savunanlar ile akrabadır
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |